Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scope2007

    addikt

    Intel prociknál: Hyper-Threading Technology

    Nagy teljesítményű alkalmazások és játékok magasabb szinten: Hyper-Threading1 technológiát támogató Intel® Pentium® 4 processzor – „Extreme Edition”.

    Kimondottan azok számára készült, akik jól ismerik saját eszközeiket, és nagy teljesítményre vágynak: Hyper-Threading1 technológiát támogató Intel® Pentium® 4 processzor – „Extreme Edition”.

    Hogy lehet tehát hozzájutni a legerősebb rendszerhez? A szenvedélyes játékosok és a power userek jól tudják, hogy a legerősebb számítógépek nemcsak a processzor sebessége miatt erősek. A platform egészét kell nézni. Ez a HT technológiát támogató Intel Pentium 4 processzor – „Extreme Edition” és az Intel® 925XE Express lapkakészlet kombinációját jelenti. Napjaink extrém játékosai és power userei mozgalmas, nagy felbontású környezettel operálnank, ahol a PC-nek több bonyolult feladatot kell végrehajtania egyszerre. Ebben döntő szerepet játszik az Intel HT technológiája Információk angolul , amely lehetővé teszi, hogy a processzor egynél több utasításszálat hajtson végre egyidejűleg. A HT technológia jobb teljesítményt nyújt a többfeladatos működéshez azok számára, akik szeretnek két processzorigényes dologgal foglalkozni egyszerre.

    CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

Új hozzászólás Aktív témák