Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz whitezo88 #9070 üzenetére

    Egy hangyafsznyit én is leragadnék itt bocsánat érte. A SW 'kultuszsága' nem most alakult ki, ...sztem most picivel nehezebb pl. filmkategóriában hűha élményt elérni mint a hetvenes-nyolcvanas években, amikor még maga a tévé-mozi is jóval nagyobb dolog volt mint manapság.
    Akkor alapozódott meg a Star Wars 'őrület'. Az új részek, és ez személyes vélemény, nem lettek volna alkalmasak ezt megalapozni..
    Hozzáteszem akkoriban maga a műfaj is dübörgött, az IPM, a novellagyűjtemények, Asimov, Dűne.
    A Fantasy kis késéssel, 5-10 évvel kezdett a Sci-fi-re felnőni.
    Manapság meg az olvasás szinte kihalt és ezzel a fantázia megdolgoztatása is lezuhant....a Trónok Harca egy csoda ilyen szempontból szvsz.
    A poén benne az hogy f@sza, komolyan, én finnyás vagyok, az első 4 évadot láttam 1 hét alatt megnézve, a többit még nem mert jelenleg egy rádióm van a felújítandó házban, ahol a fiam és feleségem van ott amennyi időt töltök nem mozizok. De könyvben végigolvastam a megjelenteket...néha nem volt annyira faxa, de ez máshol sincs másként ennyi betű alatt, összességében meg qva nagy szvsz.

    Lehet hogy a SW hype, kultusz akkor is kitart amikor elfeledik a GoT-t, engem nem különösebben érdekel ez, jó a cucc ennyi. Gyűjteményes. és sztem simán hordható bőrön.

Új hozzászólás Aktív témák