Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Mr.Skynet #10752 üzenetére

    Gondolom nem gyári firmware-rel volt a szivas... Megy rendesen N-be is, de csak HT20-ban. EKO féle firm mindig a legfrissebb javitottból készül, szerintem tehetnél vele egy próbát.
    Torrentnél arra érdemes figyelni, hogy parhuzamosan seedelhetsz sokat, de a kapcsolatok es a megnyitott fileok szamat vissza kell venni, a cache-t meg megemelni. Ha megvan a memó bovites utana szerintem még stabilabbnak kell lennie. Ha tulterhelodik a router, akkor valoban restartol, de ezt meg lehet oldani azzal, hogy egyszerre csak egy torrentet ellenoriztetunk vissza (ha hozzaadunk valamit) , nem akarjuk hogy kicsomagolodjon letoltes utan, meg ilyen hulyesegek.
    MiniDLNA szivatott meg korabban, de annyi volt a baj hogy nem konfigoltam be ezért elkezdte átnezni a rajta levő 320as vinyót, kép/hang/videó fileok utan es parhuzamosan elkezdte berendezni..... restart. :DDD

    Linuxból én sem vagyok erős, de alap dolgokat meg tudok csinalni, meg persze tudom hasznalni a google-t (translate-tal) ha valami nemmegy.

    Persze be lehet tenni rendes PC cuccokat is routernek, de szerintem jobban meg fogsz szenvedni vele amig bekonfigolod meg nem 10-14W lesz a fogyasztasa.. Ofc, gyorsabb és esetleg stabilabb lesz az erosebb hardver miatt. Nem tom, nekem összessegeben nincs bajom a 1043ND-vel. Egy a lényeg, hogy bizony ez egy 10-12e ft-os ketyere és ennyiért nem lehet azt várni tőle hogy egy 40-50ezres routert kapj. (sokan ebbe a hibába esnek)

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák