- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Hello nem tudjátok véletlenül melyik progi az amitől az fn megnyomásakor kiírja a dolgokat osd re ? itt van de nem tudom melyik
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9140 üzenetére
Az egyik bluetooth driver után eltűnik,hogy melyik nem tudom véletlen jöttem rá....borzasztó !
Bluetooth monitor ha minden igaz ![ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9142 üzenetére
Este összecsomagolom az egész packot,ami kell és feltöltöm.
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9148 üzenetére
Igen ugy kell,az én packom 64 bites winhez valò.
Polip persze minden ok én is szàmtechel foglalkozok,csak kicsit szivatot a szemét,még jò ,hogy van egy motorola defy + om,és tudtam netet adni a gépnek,de sajna a toshiba oldalàn kb 30 féle driver van,és némelyik leiràsàbòl nem derül ki mire valò. Ezért kitapasztaltam mi mire valò,majd huztam egy szûz wint és okosan felrakosgattam a dolgokat. 1080 p t még nem teszteltem a gépen (term. arra alaklmas külsõ kijelzõn HDMI-keresztül)
Megbirkozik vele a masina ? Melyik lejàtszò progival érdemes probàlni ?[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok 750D -169 esetébe,olvastam,hogy az egyik usb kikapcsolt àllapotba is tõlt (telefom,mp3) melyik az a usb ? Van jelölve? Valamit engedélyezni kell biosba ?
-
dunc
nagyúr
Megfelelő adathordozóra tenni,és bebootoltatni !
Ha gázos 72 órán beül visszavihető.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Ennyi döglött a ram ! Vagy memória foglalat azonnal telefon ,csere ! Mond nekik, hogy mentest kivágja hibával,a ha zsír új gép akkor ne engedd a ram cserét,full ujjat kérj (gyári szám alapján ellenőrizd )
Hol vetted,mert vannak "szup" webshopok akik a visszavitt sz@rt simán kipostázzák ![ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz lorinho #9222 üzenetére
A kàrtya hibàja ,old meg az adatmentést,és hagyd formàzni,amugy elöfordulhat,hogy nem a kari a hibàs,de idegen gépbe formàzàst kér. A card reader driver fentvan ?
Nekem is ez a notim van,win7 64bitet raktam rà,nem keveset szoptam vele amire kibogoztam melyik driverek kellenek rà,de mostmàr megvan minden driver. -
dunc
nagyúr
Gyerekek !
NÓPARA fórumtárs vett egy 150 ezres terméket amibe csodás ram bővítést hajtott végre a bolt,és hibás ramok vannak benne,visszaküldte várja a pénzét. (amit remélem mihamarabb megkap)
Nehogy már ő fizessen,nehogy már ő tesztelgesse szerelgesse ki a ramokat stb ! Ő egyszerűen egy működő gépet akart,amit nem kapót meg ! Tehát hadd döntse már el mit csinál ! Remélem a Toshibát mint márkát nem temeti el,mert ez nem a márka hibája, hanem a bolt mohósága ,hogy 6gb rammal adhassa a notit,hogy az elfekvőbe lévő ramoktól is megszabaduljon ,és az ,hogy korrekt a bolt annak ellentmond,hogyha már egy jó gyári konfigba belerondít ,akkor tesztelje már le azt a kurv@ ramot ! Várjuk a fejleményeket !Sok sikert NÓPARA a további vásárláshoz !
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9308 üzenetére
Nekem is 750D -169 van tudomàsom szerint nincs rajt 3.0 usb port,mert az jelölve lenne,és alapba nem müködne ,egy kikapcsolt àllapotba is töltõ usb van rajt a bal oldali.
Polip javits ki ha tévedek. -
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9315 üzenetére
Hello nem tudom,de nekem megvan win7 64 hez megvan minden cucc.
-
dunc
nagyúr
Ez a bolt ,nem gyengén cigànykodik !!!!
Egyszerüen nem akarjàk visszadni a pénzed,megvan a véleményem errõl a szànalimszínt boltrol.
És a hibàs géppel mi van ? Javitjàk ,bontott doboz volt a rambõvités miatt,lehet nem is jàr,és benne se volt..... Ebbõl fogyasztòvédelem lesz ?[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok van egy 750D-169 notim,de a belső microfont nem tudom életre kelteni !
-
dunc
nagyúr
"Ha a APU egyes részei nincsenek kihasználva, és energiatakarékos állapotba kerültek, akkor más részeinek megemelkedhet az órajele amennyit a 35W-os fogyasztási keret megenged, de max 2300 MHz-ig.
Hogy ez működjön, a W7-re telepíteni kell a KB2645594 és a KB2646060 frissítéseket. (A M$-tól.)"Srácok nem árt a gépnek,ha ezeket a frissítéseket felteszem? Mert amikor 2300mhz-n megy a cpu,akkor a ramok is 2000mhz felett vannak ! Everestbe néztem tesztben.
-
dunc
nagyúr
válasz mr_ricsi #9414 üzenetére
Nem huztam,csak a frissítés került fel. A màsik ha friss wint rakok akkor megvan a belsõ mic,de egy idõ utàn eltûnik,és csak a ràdugott mic van bent a rögzitõeszközõknél. Audio drivereket probàltam cserélgetni stb,nem értem hova tûnt !? Amikor még megvolt valami belsõ portra volt csatlakoztatva.....nem értem.
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9548 üzenetére
nekem is az van 64 bit win7,és az alap toshibas driver van fent,de semmi gondja !
-
dunc
nagyúr
válasz whiteman0524 #9553 üzenetére
Maradj a toshibasnal.
A hangdriver ami levakarhatatlan,de fel se rakom,és igy ok. -
dunc
nagyúr
válasz martin0818 #9567 üzenetére
Ne haragudj,de full baromság amit csinálsz.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok egy L850 I7 integrált HD4000 el,de nem látszik a HD4000,csak a dedikált! Hogy tudom életrekelteni? Bios?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest