- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bopez
tag
válasz polonic #4549 üzenetére
Nem nem fagy nem lassul, semmi baja imádom ő most a kedvenc barátom, csak aggódtam. Azt tudom hogy asztali géphez ne nézem nekem is volt asztalim ha már 70 fokos volt akkor szaladtam jégakuért a konyhába és raktam be a gépházba
Azért most már figyelgetem, és szerintem karácsonyra meglepem magam egy cool paddal hozzá.
Köszi mindenkinek.Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok.
Úgy néz ki nemsokára lesz egy Toshiba A300-1ED laptopom. Azt szeretném kérdezni, hogy ha esetleg valakinek van ilyen vagy hasonló, megmondaná, meddig bírja az aksija? Ebben 6 cellás 46Whr-es akksi van. Jó lenne ha min. 3 órát kibírna. Mondjuk filmnézéssel. (de min. 2,5-et)
Köszi -
Jafar
csendes tag
Üdv !
Egy Toshiba satellite L30-113 notival lenne egy problémám .
HDD csere után XP-t raktunk rá és azóta nem érzékeli az
usb-re dugott samsung mp3 lejátszót pedig a lejátszóhoz
adott lemezt is telepítettük . Más usb eszközzel nincs gond
és a lejátszó is gond nélkül csatlakoztatható más notihoz.
Nincs esetleg valakinek egy ötlete ? Előre is köszi . -
Protezis
őstag
Laptopot keszulok venni, megpedig a kovetkezot: Toshiba Satellite Pro A300-1PK
Erdekelne, hogy van -e valakinek tapasztalata ezzel, vagy ehhez hasonlo laptoppal Ubuntun. -
FerNandor
őstag
Eladnám a laptopom! [link]
Szeptember közepei a gép, tehát kb 20-21 hónap garancia, és abszolút hibátlan állapot.
Még a fóliákat sem szedtem le (fedlap, webcam). Teljesen karcmentes, pixelhibája sincs. Akksi 3-szor volt használva. Gears of warral játszottam többet, plusz Unreal tournamenttel minden maxon."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
(Darkwood)
őstag
Toshiba l300 töltője jó-e a Toshiba l40-re?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Protezis
őstag
Jajjj. Miert kell lesporolni a pockot a J billentyurol?!
-
(Darkwood)
őstag
L300 tulajok: Megmondaná valaki, hogy a töltő hány V/A?
Előre is köszi!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
válasz (Darkwood) #4560 üzenetére
Tárgytalan! 19 V, 6,3 A, tehát bukta. Nem jó az l40-hez!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
morfgonc
csendes tag
Helló!
Van egy toshiba A200-23W-m radeon hd2600-zal. 1024x768-ban kis részletességgel lehet vele crysist játszani. Kb. [I]10 perc[/I]ig. Ekkor az aktuális kép kimerevedik és 10másodpercenként követi 1 új, vagyis megfagy a játék (eközben a zene, hangok folytatódnak).
A gép nem fagy meg, alt ctrl del kombóval nyitható a feladatkezelő.
Van egy coolpadem, evvel némiképp kitolható a fagyás időpontja.
A gépen vista fut, 2gb rammal, 2,2ghz-es t7500 van rajta.
A halflife2 episode2-t full grafikával könnyen futtatta.
Találkozott-e már valaki hasonló problémával, és ha igen, hogyan oldotta meg?
Szeretném a crysis-t ezen a gépen lenyomni....[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Sracok, lenn egy kerdesem.
L350D Ati X1200 vga-val, 17" kijelzovel (1440*900) illetve egy nyomorult dsub kimenettel. Vettem az asztali gep projekthez monitort 1680*1050 felbontas (22"-es a draga). rakotom dsub-on (van rajta dvi is), de hiaba frissitettem a 8.10-es catalystot 8.12-re akarhogy probalom csak 1440*900 felbontas megy a kulso monitoron. CCC-bol nem tudom allitani. Lehet az, hogy a dsub kimenete le van a beepitett kijelzo felbontasara korlatozva?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
erasure
csendes tag
Sziasztok. Egy Toshiba Satellite L40-14F laptopom van és időnként a kijelző el kezd vibrálni, becsíkozik, aztán meg elmúlik. 1 éves a gép, elvileg még 1 év gari lenne rá, de a HRP-ben már 3*volt és nem csináltak vele semmit. A szöveg, hogy "a 12 órás teszt alatt hiba nem jelentkezett" és hozhatom el. Eléb bunkó egy banda.....Én Sopronban lakom és ezzel a felesleges Pestre mászkálással tele a tököm.A költségekről nem is beszélve......
Van ötletetek, hogy mi okozhatja a hibát??? Milyen szervízbe lehetne vinni, mert leszarom a garanciát, ha van aki megcsinálja.[ Szerkesztve ]
-
dcsaba72
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Satellite Pro L300-1B9 típusú gépem van, xp telepítettem rá (ez van meg jogtisztán vistat nem akarok venni és használni, de sajnos nagyon lassan működik, ha az eszközkezelőben megnézem az IDE ATA/ATAPI vezérlőket az látom hogy a vinyó csak pió üzemmódban működik, nem lehet átállítani ultra DMA -ba.Az javasolták hogy az nLite sgítségével csinálja boot lemezt és ide integráljam ba a drivereket, csak az a baj hogy inf ben kéne lennie a progiknak, de csak olyat találok ami exe-vel indul, és az így nem jó.
Ha valaki tud segítsen!!!
Előre is köszi! -
Thusor
őstag
válasz erasure #4566 üzenetére
Technotrade Én úgy tudom, hogy Ők végeznek garanciális munkákat... Sopronban is van kirendeltségük...de ha jól tudom ott nem javítják, csak felküldik Pestre javításra.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
lalaja
csendes tag
Üdv!
Toshiba A100-071 em van másfél éve..Kicsit lassul,és azt szeretném kérdezni a szakértőktől hogy fogjak hozzá a frissítéshez A Toshiba honlapja ezt ajánlja,ha valaki tud segíteni szájbarágósan,konyhanyelven nagyon megköszönném.09/10/07 .Installation Instructions Toshiba Windows XP NA World Wide
09/10/07 Acoustic Silencer Toshiba Windows XP 1.00.008 World Wide
09/10/07 Acoustic Silencer Toshiba Windows XP 1.00.008 World Wide
09/10/07 Assist Toshiba Windows XP 1.03.00 World Wide
26/11/07 BIOS Update Toshiba OS independent 6.00-WIN World Wide
09/10/07 Bluetooth Monitor Toshiba Windows XP 2.12 World Wide
01/12/08 Bluetooth Stack Toshiba OS independent NA World Wide
09/10/07 Chip Set Utility Intel Windows XP 7.2.1.1006 World Wide
19/11/07 Common Module Toshiba Windows XP 1.00.18ST World Wide
09/10/07 Common Module Toshiba Windows XP 1.00.18ST World Wide
11/10/07 Controls Toshiba Windows XP 3.22.2700 World Wide
11/10/07 DVD-RAM Driver Toshiba Windows XP 5.0.2.5 World Wide
13/09/07 Display Driver Intel Windows XP 14.20.0.4543 World Wide
24/09/07 Fingerprint Software Toshiba Windows XP 5.4.0-2934 World Wide
09/10/07 Flash Media Driver Texas Instruments Windows XP 2.0.0.4 World Wide
11/10/07 Hotkey Utility Toshiba Windows XP 1.00.01ST World Wide
09/10/07 LAN Driver Intel Windows XP 9.2.24 World Wide
12/09/07 LAN Driver Intel Windows XP 8.0.43.0 World Wide
11/10/07 Modem Driver Toshiba Windows XP SM2162ALD04 Hungary
04/11/08 PC diagnostic tool Toshiba Windows XP 3.1.5 World Wide
07/12/07 PC diagnostic tool Toshiba Windows XP 3.2.1.U World Wide
11/10/07 PC diagnostic tool Toshiba Windows XP 3.2.1.U0 World Wide
11/10/07 Power Saver Toshiba Windows XP 7.03.07.I World Wide
11/10/07 SD Memory Format Toshiba Windows XP 2.1.0.0 World Wide
16/09/08 SD Secure Module Toshiba Windows XP 1.0.3 World Wide
11/10/07 SD Secure Module Toshiba Windows XP 1.3.0 World Wide
04/06/08 Sound Driver Realtek Semiconductor Corporation Windows
5.10.0.5200 World Wide
09/10/07 Touch Pad Driver Synaptics Windows XP 8.2.9.2 World Wide
11/10/07 Touch Pad On/Off Utility Toshiba Windows XP 1.00.01ST World Wide
11/10/07 Utilities Toshiba Windows XP 1.00.08ST World Wide
10/07/07 Virtual Sound Toshiba Windows XP 1.03.12 World Wide
09/10/07 Wireless Lan Client Manager Atheros Windows XP 4.1.1.231I153 World Wide
09/10/07 Wireless Lan Client Manager ntel Windows XP 10.1.0.2W61 World Wide
10/11/08 Wireless Lan Driver ntel Windows XP 12.0.0.73 / 9.0.4.37 World Wide
10/11/08 Wireless Lan Driver Atheros Windows XP 7.6.0.130.0 World Wide
11/10/07 Zooming Utility Toshiba Windows XP 2.0.0.23C World Wide -
(Darkwood)
őstag
Ugye a lassulás nem annak az eredménye, hogy másfél éve nem volt újratelepítve a rendszered? Bocs a rosszindulatú kérdésért, de sose tudni...
[ Szerkesztve ]
-
lalaja
csendes tag
válasz (Darkwood) #4570 üzenetére
Semmit nem telepítettem,frissitettem,csak a szokásos win, frissült automatikusan.
-
(Darkwood)
őstag
-
lalaja
csendes tag
válasz (Darkwood) #4572 üzenetére
nem!
-
(Darkwood)
őstag
-
Cyberslider
őstag
Segitsetek!
Kezembe került egy Toshiba laptop : Satellite pro L300 - 1B9 Model no: PSLBHE
Namost.. Feldobtam rá az XP-t. Persze semmi cd, meg oprendszer hozzá, nem baj, AHCI módot kikapcsoltam kompatibility-re dobtam, fel is ment az XP, csakhogy a winyót PIO(!!!) módban müködteti és a burst rate 2MB/s!!!!!!!!! Feltünt hogy iszonyat lassú, hát azért mondom ezt nem kéne... Akkor néztem csak az eszközkezelőre. Persze minden drivert letöltöttem a netről, matrix storage nem ment fel mivel nem AHCI módban van, és hibaüzivel kiszállt a telepitő. Persze AHCI-re rakva kékhalál egyből...
Csináltam nlite-vel egy külön XP telepítőt amibe beletettem az intel matrix storage ploppy creatorral készitett fileokat (integrálás) de hiába, inaccessible boot device hibával elszáll a telepítő (0x0000 blablah hiba)
Persze floppy nincs, hogy F6-al adjam be de ezexerint az se menne ha igy nem ment.
Igazáből gőzöm sincs, miért fut a winyó PIO modban 2mb/s ez röhely, iszonyat visszafogta a rendszert. Nem egy laptopot telepitettem már igy, ott nem volt gond!
Végső elkeseredésemben felnyomtam rá a VISTA-t, persze nativ támogatja az AHCI-t, megy is mint az álom, no problem.
A gond csak az hogy XP-t kéne feltenni..A weblapon nem találok simán "floppys" drivert meg semmitse...
Kérdésem mi a nyűt lehet csinálni? Tud vki megdobni egy megfelelő driverrel? Vagy elérhetőség ami ehhez a modellhez jó? És persze el is fogadja, nem csak elméletben...
Vagy mit lehet tenni?
Azért jó lenne rájönnöm a problémára, miért ilyen lassú compatible módban........https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Cyberslider
őstag
válasz dcsaba72 #4567 üzenetére
Hoppá ugylátszik nem csak én küzdök ezzel........ Valakiii
Én megcsináltam a floppy conf-al, [link] beintegráltam az XP-be az intel inf-et, (iaahci.inf) kiirtam, install, mindhiába. Nem ismeri fel....
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Gézengúz
addikt
válasz Cyberslider #4575 üzenetére
100%-osan ugyanezen a problémák........most jelleggel............mi a büdös kurv@ lósz@rt csináltak ezek? Elegem van, már a kurv@ kib@szott vistával.....itt szopok vele órák hosszat és kiderül nem én vagyok a lúzer.........Sorry de nagyon felidegeltem magam......Nem kell vista akkor se, nem az enyém a gép direkt xp-t kértek rá.......
Emberek mi van itt? Teljes vista elnyomás? Nem és nem akkor sem váltunk.........
Olyan lassú a gép mint a szemét......Hogy a picsáb@ lehet 2 sata eszköz pio módban? És hogy nem javulnak meg még eltávolításuk és engedélyezésük után sem?
Kis naivan direkt leszedem a hozzá való storage drivert direkt xp ugyebár.......és nem és nem és nem....nem elég, hogy minden sz@r kis drivert egyenként kellett lekapkodni 200Mb!!!! fölött volt...... Most látom csak milyen főnyeremény volt exem nyári Pa 1538-a gyors és problémamentes....Ez meg..........Okádék........
Valaki okosban?
Jóccakát......
Nekizúzzunk ezzel?
golyózd már ki.... közte van??? én már nem látok a zidegtől......
[link][ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
vagy innen valamelyik???
-
Gézengúz
addikt
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm............rajta vagyok.........[link]
[ Szerkesztve ]
-
Fuckfarts
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Fél éve nyüstölök egy Toshiba A200-1S9 notit, és az utóbbi 2 hétben elég erőteljesen elkezdett melegedni. A processzor hőfoka alapjáraton 65 fok körül mozog, fél-egy óra játék után pedig akár a 93 fokot (!) is eléri. Már a hővédelem is befigyelt egyszer-kétszer oly formában, hogy a játékok 1-2 percre rohadtul belassultak, gondolom, hogy ne főjön meg a proci.
Mivel a neten utánanéztem, hogy hogyan kell kibelezni egy ilyen gépet és elég hosszas és körülményes procedúra, inkább ezt nem vállalnám otthon a rendelkezésemre álló alapvető csavarhúzókkal. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy hogyan lehetne a gépet túl komoly szétszerelés nélkül egy kicsit kiporolni? (már ha jól gondolom, hogy ez a probléma forrása).
Köszönöm szépen segítségeteket!
-
Cyberslider
őstag
válasz Gézengúz #4579 üzenetére
Szia!
Na oké akkor tényleg nem én vagyok a sügér... Látom te is felhuztad magad rajta nagyon
Sajna nem driver kell a winyónak, hanem SATA driver, lehetőleg amit elfogadna F6-ra. Nem értem hogy miért nem fogadta el a beintegrált cuccot, és az XP ugyanúgy kifagyott. Lövésem sincs melyik lenne hozzá a jó. Annak jónak kellene lennie... :S
De legalább egy floppys verzió lenne, (mondjuk a toshiba honlapján???...) de nincs. Akkor még 7 elején szereznék egy nyavajás usb floppy-t..
Ehh...
-
Gézengúz
addikt
válasz Cyberslider #4582 üzenetére
Nekem floppym sincs és a gép meg karácsonyra lesz.. frankó..........az ideg szétvet........ bár ittt talán....... de most kísérletezgetni........[link]
-
Cyberslider
őstag
válasz Gézengúz #4584 üzenetére
Eszerint csináltam mégegy nlite integrációt. UGYANUGY kékhalál....
Megcsináltad? Neked müködik? Mer most nehogy bizakodj, hogy integrálod és menni fog...
Ha megy, akkor könyörgöm.. Küld!
Mail az adataimnál. Köszönöm...[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Cyberslider #4585 üzenetére
mail ment................ 39 percnél járok................
amit linkeltél szerintem régi.......
nekem újabb és mondom alulról másodikat "m" jelűt integrálni.....
na eddig nem állt meg adtam neki serialt.....
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Cyberslider #4587 üzenetére
hogy csináltam? annyit olvastam mint güzü.....és mennyivel gyorsabb így a telepítés......bazzzzzzzzzzzzz és véletlenül valahonnan jó drivert szedtem le a sok 10 közül......áhhhhhhhmár csak egy rendszertelepi kell és kész.. .driverekt tegnap megoldottam......áhhhhhhhhhhhrajta felejtettem a c.....-nnnnnnn szedhetem őket újra....
f@sz@
tudtam, hogy valamivel beszopok...
-
Gézengúz
addikt
száááárnnnyal a gééééééééééééééppppppp és nincs egy kib@szott driverem seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........áááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
Gézengúz
addikt
tőkéletes lett és kurva gyors.............
-
//Crouch//
tag
Üdv!
Vettem egy Toshiba Satellite Pro L300-1b9 notebook-ot.
Nem kaptam hozzá operációs rendszert, ezért mikor bekapcsolom akkor kéri a "boot disk"-et.
Az asztali gépekre sima XP-t szoktam telepíteni (nem eredeti).
Ezzel a lemezzel elkezdi betölteni a telepítendő fájlokat, és legvégén kékhalált kap.
Próbálkozzak eredeti XP-vel? Esetleg vmi ötlet, javaslat? -
Gézengúz
addikt
válasz //Crouch// #4591 üzenetére
tanulj meg nlite-al integrálni...... nyugi megoldható .....
[ Szerkesztve ]
-
firewolf
tag
Hello!
A300 1JH tulajok közül leírná nekem valaki, hogy pontosan milyen drivereket szedett le a Toshiba oldaláról XP-hez?
Köszi!
-
nRu3
addikt
válasz //Crouch// #4591 üzenetére
én gond nélkül feltudtam telepiteni rá xp-t anno 2éve mikor megvetem a notim, de mostanában amikor gyakran járok az egyik nagy áruházba és persze nézegetem az új gépeket , az a felirat szerepel sok mellet amiben nincs semien win hogy vistat ajánlanak xp helyet mert a sata csatolásu merevlemezes notikal gond szokot lenni a telepités közben.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Cyberslider
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest