Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vukocska

    tag

    Sziasztok jó régen kártam erre

    Jó lett a nyuszi gyűjtemény :C van benne két cserepes nyúl is (Gyuszi, Chilli) ;]

    Ez nálam ismerős szitu :[link] Gyuszi is szeret a kutyákkal birkozni, a két betyár meg hagyja magát. Sőt van amikor Calogero (németjuhász) a szájába veszi Gyuszit, és úgy hurcolássza, Gyuszi meg csak néz a nagy szemeivel és élvezi hogy taxizhat.


    Megpróbálom összeszedni hogy mi is történt azóta amióta nem voltam itt.
    3 hetet oda voltunk Lettországban (Jégkorong VB) jó volt, de az első este már megjegyezte a párom hogy hiányzik neki a szőrmók.
    Amíg odavoltunk addig az egyik fórumtársunk etette az állatokat.
    A kocsija bánta, Gyuszi megvizsgálta és úgy gondolta hogy az egyik szelep hibás és a kerékben sok a levegő, így azt ''megjavította''
    Eredmény: Egy lapos kerék szelep nélkül. ;]

    Hazértünk aminek Gyuszi nagyon örült. Egész este összevisszarohangált, puszit osztogatott, éjszakára teljesen kifulladt.
    Éjszakára ott aludt az ágy mellett, és tisztán lehet hallani hogy Gyuszi horkolt :Y
    Másnap el is vittem a dokihoz de azt mondta horkolás azért volt mert nagyon lefárasztottuk, és nem egyenletesen vette a levegőt, máskor ezt kerüljük.
    Hát az a nap orvosi nap volt, mert az uncsitesom rosszul lépett és részleges izomszakadása lett a combjában. És ugye tudjunk hogy milyen gyors a magyar egészségügy, így az nam nem volt idő főt kaját csinálni. A haza felé vettünk hamburgert kajára.
    Hát én sajnos nem sokat ettem belőle :(
    Leültem tv-zni amikor észre vettem hogy a kola kint maradt a konyhában, így a hambit lettem az ágyra.
    Eredmény: Gyuszi kihúzta belőle a salátát, Calogero (nem hiába egy maffiózó betyárról kapta a nevét pedig kiette belőle a húst. A másik kutya pedig elszaladt a zsemlével.

    Esős idő után megjelentek az udvarban a csigák, akiket én úgy utálom, összeizélik a teraszt, meg a járdát. Ezért ecetes vizzel védekezünk ellenük. De minap a konyhába is találtam vagy 4-5 csigát, de nem tudtam hogy kerültek be, mivel a járdán és a teraszon nem volt nyoma. Végül kiderült hogy Gyuszi a bűnös, ő hozta be őket. ;]
    Már ott tartunk hogy ha rászólok már rám sem figyel, multkor is amikor kiborította csavar/szeg készletet a garászban. Megy kifele rászólok, megáll az ajtóba és fülel egy pillanatra (de nem fordulna meg hogy rám nézzen) mjad fület lelógatva tovább szökken.

    Most hogy itt a meleg bekapcsoltam nekik az óljukban a légkondit, most mind a 4 jószág ott kuksol az ólban, vagy a diófa alatt bújnak össze.

    Dorka márkájú fűnyírom nagyon szépen végzi a dolgát, soha nem volt ilyen szépen egyenletesen lenyírva a fűvem :D

    Most hogy tart a foci VB igy Gyuszival kiköltöztünk teraszra, és ott nézzük a meccset, persze a szotyi nem maradhat el.

    Sőt zenélni is szoktunk. Gyuszi nagy kedvence Paff a bűvös sárkány. Ha meghallja hogy elkzedem játszani a gitáron és énekelni, egyből rohan hozzám, még a kaját is abba hagyja. Amikor megérkezik akkor eldől mint egy krumplis zsák, és hallgatja a ''zenét''

    Mostanában elég sokat tudtam vele foglalkozni, már kártyázni is szoktunk, és ahányszor Gyuszi nyer, annyiszor egy szőlő szem a díj.

    Így jól elvagyunk, csak a környékről kéne kinyírni az embertársaimat. Amióta az Őzike (Dorka) itt van nálam azóta ovi látogató csoporttól kezdve minden jött ment itt bámul az udvarba be. Ez nem is annyira zavarna, csak minden féle szart dobálnak be (pattogatot kukorcia, chips) hogy etessék a jószágokat. A kutyákkal nincs is baj mert úgy vannak nevelve hogy idegenektől nem fogadnak el kaját, de nyulat és az őzikét féltem.
    Múltkor becsengettek hogy engedjem már ki Dorkát az elő kertbe mert látni akarják. (bazz mi ez állatkert? vagy nem láttak még őzikét az ''piszkos városiak''?)
    Majd Öndönkét (óriáskígyó) kiteszem a kerités elé hát ha felfal egyként emberpalántát, vagy felülök a diófára és onnan parittyázom szét a látagtókat.
    A nyúl bogyó I. osztályú parittyalövedék ;] :D

    Nha most szárom soraimat.
    bocsi ha hosszúra sikeredett

Új hozzászólás Aktív témák