- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz RECSKA #37600 üzenetére
Furcsa testhelyzet lehet az már biztos Vagy tényleg ufo, és hátul vannak a szemei.
De még ha megadná az utolsó adatig is, mire valakinek kiesik egy olyan, na azt várja ki türelemmel....
Ez tipikusan nem az a játék, ahol sokat "veszítesz" ha fullra megadod az infókat, mivel nem megvehető, vagy fixen kifarmolható, hanem ha esik jó, ha nem, akkor meg ez van...
Komolyan mondom nem értem, mi a jó francért titkolóztok, pont azért amit leírtál, mert hiába az über gear, ha valaki nem tud játszani és kb minimális az esélye, hogy akárcsak hasonló gear fog esni.Félre ne értsd:
Engem nem érdekel már különösképpen (egyáltalán), kb ennyi volt ebben a játékban jelen állás szerint 1760 óra 147k kill. Jelenleg csak emberi aljasságban tud újat mutatni ez a játék...;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
-
törölt tag
Dedi! Itt a szösszenet naaaagy vonalakban. A végén még kakas is voltál vagy tyúk. [link]
Tommy! Pasztmek!
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #37604 üzenetére
Értem , köszönöm szépen.
Most még a Nomád birizgál, a múltkor kipróbáltam LS-en 4 kör erejéig és tetszett a Specialized táska, Nimble tok / 4 Nomád, de ha esik egy jó Nomád tok megnézném Barrett, Ferro, Specialized/ Nomádot, hogy adja a játékélményt.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #37611 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást, már megérte ma reggel felkelni!
Csak azt nem értem, hogy miért kell egyből nekemesni... -
micafighter
nagyúr
Nyilván mindenkinek szive joga mit oszt meg, én csak azt nem értem, hogy mi értelme van, mert a kezdők nem hiszem hogy bármit vétettek volna a titkolózók ellen, aki meg nem kezdő az ugyis tudja annyiból hogy "arany szett" hogy miről van szó
(#37613) RazoR: lehet csak én nem értem, de nem látom mivel esett neked De én már kezdem elveszteni a fonalat
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Idéznélek: Mert olyan kiszámítható vagy De azért mindig jólesik ha segíthetek!
Egyébként ha ez nekedesés, akkor vékony lett az a kabátDe adok egy jó ötletet, fogjátok rám az egészet, hogy miattam nincs megosztva semmilyen gear (az nem számít már, hogy nem igaz, úgyis nagyon rövid az emberek emlékezete úgy általában, és sok minden elhomályosul egy idő után) de legalább lesz aki elviszi a balhét. Ezzel el lesz vágva a gordiuszi csomó, aztán hátha engem is bannolnak innen a fórumból, és visszaállhat a régi "rend".
Just viccing, ahogy az egyik itt élő amerikai ismerősöm mondaná. Nem kell komolyan venni (teljesen) meg is lehetett volna beszélni, de te töröltél a barátlistáról, az igaz, hogy csak megelőztél
;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz Anonymus23 #37605 üzenetére
Kitapasztalni egy geart, vegigprobalgatni, mi hogyan a leheto legjobb, nem 2 perc. Ezt tudod.
Pont azert nem adjuk meg, mert mi vegigprobalgattuk, hosszu orakat csak beszelgettunk, otleteltunk. Hadd ne magyarazzam mar el.
Az f1ben sem adjak korbe-korbe a setupokat.
Ha valamelyik gear nekem fekszik, nem biztos, hogy masnak fog. Ha pedig mindig megmutatjuk a "helyes" utat, akkor nem fogja megtanulni sose, nem fogja a mikentjet erteni.
Es ha kijon a kovetkezo peccs, ahol valtoztatnak a metan, majd ott fog allni, mint rozi a moziban.Beke!
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
micafighter
nagyúr
válasz RECSKA #37616 üzenetére
Ez mind rendben van, de most visszautalnék arra amit fentebb irtam, hogy aki nem kezdő az szerintem ugyanugy próbálgatja a geareket, igy kvázi nem sokat oszt vagy szoroz nekik hogy ki mit oszt meg. Másrészt pedig ahogy észrevettem a játékosbázis kb 60%a (de inkább több) nem akar belemélyedni a játékba, nem néz streameket meg YT videókat, nem akar ezer féle buildet kipróbálni, össze akar rakni egy valamit ami nem rossz és azzal megy, kvázi "casual". Na most nekik megint nem segit a titkolózás mert ugyanúgy nem fognak utánajárni a dolgoknak.
Az F1-es hasonlat ott sántít, hogy ott minden futamon ugyanaz a pár csapat versenyzik egymással, egy online multi játékban viszont nincs közvetlen ellenfeled, mert ha itt meg is osztod az überbrutál builded, nem túl sok az esélye hogy összetalálkozz egy olyan fórumtárssal, aki olvasta amit megosztottál, ráadásul itt egy buildet összerakni nem annyi idő hogy berakod a cuccokat ha nincsen hozzá meg minden, akkor ki kell farmolni.
Illetve szerintem valamennyire a skillről is szól ez a játék, ugyhogy kicsit furcsa nekem hogy az amugy nem rossz és az önbizalomban sem hiányt szenvedő DzP fiuk "félnek" hogy a saját buildjük majd valamikor szembe jön
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Csak egy megjegyzés, ha valamit nem mutatunk meg, akkor lehet hogy valamit rejtegetünk.
Egyébként meg vannak a fórumon akik ezt örömmel teszik és kész.
Ja és tévedés ne essék nem rólam van szó én csak kipróbálok minden épp aktuális dolgot.A végére pedig az ami többször elhangzott összeszokott csapat jól tud érvényesülni.
Béke.
-
Anonymus23
veterán
Kitapasztalni egy geart, vegigprobalgatni, mi hogyan a leheto legjobb, nem 2 perc. Ezt tudod.
Pont azert nem adjuk meg, mert mi vegigprobalgattuk, hosszu orakat csak beszelgettunk, otleteltunk. Hadd ne magyarazzam mar el.Így van igazad van, és amikor valaki a közösségért tesz (pl megosztani, amit te "kiizzadtál", azért jár az őszinte
Ettől lesz akárkiből -> valaki -> ismert egy normális közösségben, és kap valódi elismerést.
Persze igaz az, hogy amiben jó vagy sohase csináld ingyen, de akkor indíts YT csatornát, és lehet vele nem csak elismerést, de zsozsót is bezsebelni.Ha valamelyik gear nekem fekszik, nem biztos, hogy masnak fog. Ha pedig mindig megmutatjuk a "helyes" utat, akkor nem fogja megtanulni sose, nem fogja a mikentjet erteni.
Es ha kijon a kovetkezo peccs, ahol valtoztatnak a metan, majd ott fog allni, mint rozi a moziban.Az nem kérdés, hogy az agyatlanok ellen semmi sem véd, de azon nem segít, max az, ha belépsz az accjába és megcsinálod helyette a geart abból amije van, abból a legjobbat, de ez nem pálya, és nem is lehet még kívánság sem, nem, hogy elvárás. Aki nem tudja egy gearből, vagy annak tulajdonságaiból eldönteni, hogy tetszik-e, vagy tudok-e vele játszani, azon a megosztott gear infó sem fog segíteni, mert kb zéró lesz a számára értelmezhető infó belőle.
Ja F1: az egy versenysport / verseny játék, mindenki számára elérhető azonos dolgokkal, ezt nem tudom a Division kontextusban értelmezni. Majd ha lesz igazi csapat és taktik alapú része (pl 4v4 védd be, támadd meg, mint anno a SWAT4-ben), akkor azt mondom, azt már én sem osztanám meg, de itt ezt nem tudom hova tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz arnikusz #37618 üzenetére
Nekem erről a nemmegosztósdiról mindig az a kép jut eszembe a kezdeteknél amikor "tudjukki" megosztott egy képet, csak pici hiba volt a képen hogy mindenkinek 5x nagyobb feje volt a könyebb fejlövés érdekében.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
Mehetett volna ez az egész off-ban is,vagy privátban.
Kb mindkettő ugyanazt jelenti,nem sok helye van itt.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
válasz micafighter #37622 üzenetére
Neki nem kell célozna, mindig talál
Miért nem figyelsz? Most írták, üljél le fiam, egyes!
Mozoghatsz te így vagy így , tök mindegy...[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Tegnap néztem egy videót ettől a Widdztől és az alábbi linkelt képen lévő builddel volt + ott volt a nyolc között RU.Snipe.RUS akivel a hétvégén vagy háromszor összerakott egy csapatba LS-n és elég érdekes dolgokat művelt.
Csak egyet akarok kihozni a dologból, ha ilyen builddet raknék szerintem nem menne így.
-
TommyS_27
senior tag
Nekem nincs mit rejtegetnem! Azoknak szívesen segítek akik nem hordtak le itt minket mindennek!
De olyannak miért kellene bármit is megmutatnom aki nem kedvel és akit Én sem kedvelek?Ha meg kirakom akkor önfényezek! Ha nem akkor meg irígy vagyok és biztos rejtegetek valamit!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
micafighter
nagyúr
válasz akoska07 #37626 üzenetére
Beszéltem szóban itt a topikbol pár emberrel a legaktívabbak közül, hogy ki mit gondol arrol hogy mi való ide az on topikba meg mi nem, eléggé eltérö vélemények voltak
Végsö soron ki vagyok én hogy eldöntsem kinek van igaza? Van véleményem nekem is, de az csupán egy a sok közül.
(#37627) Anonymus23: kérem ne vonjanak be az 1v1ükbe Ott a DZ rendezzék le, vagy felnőttek módjára beszéljék meg, nekem mindegy de hagyjanak ki
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz micafighter #37630 üzenetére
Jó Lvoa-C-m nincs ilyen meg főleg nem a kompetens és Adept talaent használata egyértelműen lejött a videóból, viszont én nagyon hozzászoktam a Ferro maszkhoz és a Barrett mellényhez így marad.
Annyit viszont a hétvégén változtatok a mostani dps arany/exo-n, hogy eltolom skill irányba próbaképp a másik Barrett mellénnyel és sárga maszkkal.
-
veterán
válasz Anonymus23 #37636 üzenetére
Jobb sarok felül, keresés -> önfényez
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #37636 üzenetére
a scoreboardom mögött van teljesítmény! A tiéd mögött csak egy glitc volt!
Ez olyan mint a sok sikeres pve survi helikopter kép! Büszke rá a player!Te is biztos büszkeségből raktad ki azokat a scoreboardokat!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #37638 üzenetére
Komolyan, ennyire nem érted mit írtam?
Scoreboard: lehet önfényezés, lehet csak mutogatni, lehet poén, csaló, vagy bármi, de ettől függetlenül NEM hordoz érdemi információt, függetlenül attól, hogy az enyém vagy a tied, vagy bárki másé, ha ezért oltogatják az embert, akkor OK, evvan, mindenkinek más a tűrés- és ingerküszöb.De azért az érted ugye, hogy mi a különbség a hasznos infó, és a csak hájjal kenegetésre való infó között?
LS scoreboardra gondolsz? Persze, szép eredmény volt, nem sokan tudtak akkora pontszámot elérni.
És? Jött is az oltogatás, hogy csak benne kellett állni a ládában.
De a mögött volt teljesítmény is, nem csak álldogálás;) - The Power of the Light Side
-
LeonAran
tag
Hali!
Valaki aki Play Station-on látsza a játékot , tudna segíteni? Csak az Orosz konzulátust kellene megcsinálni 256-os szinten. Engem húzna.
Köszönöm!Uplay: Repityu15
-
lanikai
aktív tag
arról nem is beszélve, hogy miért is kéne megosztani -az elsősorban- pvp-re hangolt geart, mikor az itteni nagy megmondóemberek többsége be sem meri tenni a lábát dark zoneba... valakinél meg már az hírértékű, ha 3 ölése volt LS-ben
amúgy jól mondod, van ezer használható gear, 1.6 óta kisebb túlzással mindegyik szettből ki lehet hozni egy életképes 4+2/3+3-at, csak egy kis fantázia szükségeltetik
(#37640) néha befutott elétek egy csapat piros mob?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #37644 üzenetére
Ti legalább bejöttetek. Mondjuk gyorsan agyonlőttünk titeket delegalább bejöttetek.
Bevallom nagyon jó kedvünk lett amikor megláttuk, hogy egy szerveren vagyunk veletek.
Tommy egyenesen a TGV-re váltott jegyet, hogy utólérjen titeket. -
Anonymus23
veterán
válasz #35434496 #37645 üzenetére
Hádde legalább örömöt szereztünk nektek. Nem?
Aztán, hogy ez az öröm mennyire sekélyes, az már más tészta, de ez is egy fajta öröm...Annak mindenesetre én is örülök, hogy ilyen kevéssel ekkora boldogságot okoztam, ha gondolod minden nap bemegyek, és lelőhetsz, vegyél fel barátlistára, hogy ne tévessz szervert
You made my day...Jaaaa speedhack is volt? Csodálkoztunk is, de így már nem
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz lanikai #37642 üzenetére
Csak tájékoztató jellegű az LS is a DZ része.
Így 1500 óránál , csak megcsinálja az Agent a 4 alttal a 40 LS szintet, most a 2. tartok 27 nél napi 4 körrel. Miért is ne mutatná meg valaki ha egy frissen összerakott szettel pl. átlagba van 6 játékosölése egyedül alacsony szinttel szemben három vagy négyfős együtt mozgó csapattal.Te pl. hogy állsz?
PTS- t probáló kedves fórumtársak, pozitívak a benyomások?
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
veterán
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #37646 üzenetére
Meguntuk. Túl könnyen haltatok. Nem volt benne semmi kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest