- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Na hétvégén is lesz fagyás dögivel a többi szépségről nem is szólva.
Ubisoft is holding a free weekend for Tom Clancy's The Division that runs from Thursday, May 4 to Sunday, May 7, giving holdouts a chance to try out the year-old open-world shooter at no cost.
The Division’s free weekend will be available on PlayStation 4, Windows PC and Xbox One. Players will have access to the standard edition version of the game’s content, including co-op and competitive Dark Zone features.
XBOX will start on May 4, 2017 at 12:01AM PDT, and will end on May 7, 2017 at 11:59PM PDT.
PS4 will start on May 4, 2017 at 12:01AM PDT, and will end on May 7, 2017 at 11:59PM PDT.
PC will start on May 4, 2017 at 10AM PDT, and will end on May 7, 2017 at 1PM PDT.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
persil
nagyúr
Fél áron van minden division-ös shit az ubi boltban O.o
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
arnikusz
veterán
válasz qukesz #38056 üzenetére
Nem belebekreg, jó az alapsebzése?
Az ádáz helyett lehet én kompetens raknák rá.
Jó az MP7 tegnap is 12 killt hozott az assistról nem is szólva.
Navy Mp5 és MP5ST okés 67-es tárral, viszont a 800 alap rpm az nem 950.
Viszont ha bejön a 120% tár az MP7-nél az sokat segíthet még.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz qukesz #38056 üzenetére
Az az M4 jó a Predator mellé, feltéve, hogy könnyű M4, nem katonai.
Ha PvP-re mész, akkor a krit sebzést, krit esélyt pakold fel mindenre, a fejlövés másodlagos.Én másodlagosnak snipert használok, M700 Tactical-t, fejlövésre pörgetve.
Az MP5-öt nem szeretem, már nagyon megszoktam a könnyű M4-et.Egy rövid szösszenetet mentettem a tegnapi szóló last standből, ez Predator build, 10 alatt ritkán van player killem. Kivéve ha RazoR-ral meg Players-szel megyek, mert rossz hatással vannak rám
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
RazoR
veterán
Lesz ma 1.6.1 vagy nem? Nem találok sehol infót róla...
-
arnikusz
veterán
válasz qukesz #38066 üzenetére
Van valahol egy ilyen táblicskú, de egyszer sem használtam még.
Az alapsebzés tűzfegyver értékenként változik, csak úgy tudsz viszonyítani ha van pl. Könnyű M4 tervrajzod és az adott tűzfegyverértéknél megnézed a szerszámasztalon a tól-ig határt mielőtt készítenél egy fegyvert.
Csak egy példa az MP7 amit használok 9000-es érték mellett 21.5 K és ott 21.6 K a max. Ugyanez az MP7 3000-es érték mellett 11.8 K
Ha nincs rajzod akkor este megnézem neked ilyen 6000-es értéknél mekkora, vagy kérjük kedves játszó fórumtársunkat nézze már meg.
Vannak bent 6% self healek a jobb oldalsó helyeken az sokat segít az egyedül játszó Agentnek.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz arnikusz #38068 üzenetére
Én szeretem a Predatort, még az 1.4-ben farmoltam ki az első szettet, novemberven meg a mostani cuccok nagy részét, azóta mindig az aktuális patch-hez igazítom amennyire lehet.
Eddig mindig megállta a helyét, de most az 1.6-ban érezhetően erősebb, mint az 1.5-ben volt.
De lehet, hogy csak az alphák voltak túl erősek, azért tűnt gyengébbnek, nem tudom.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Elims
veterán
válasz TommyS_27 #38049 üzenetére
Köszönöm!
Ha már puskák..hogy lehet az,hogy a m4-em 20.2e-s sebzésű a lvoac meg 16.2?
Tudom,hogy a tűzfegyverek értéke határozza meg -már írtátok-,de ekkora különbség nem szokott lenni.
L/P ugyanannyi.
Vagy lehet,hogy egyszer kézbe kellene venni a lvoac-t és utána mutatná a tűzfegyver értékkel módosított sebzését? -
Rigormortiis
veterán
Milyen elsodleges es masodlagos fegyvereket ajanlotok pve-re? Most egy katonai scar-h az elsodleges es egy aug a3 para xs a masodlagos. Eleg kicsi a dpsem.
Ruhaban melyik seteket ajanlanatok, szinten pvere? Az a baj, hohy konkretan belefulladok a sok 256os lootba es mar nem ferek el toluk.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
arnikusz
veterán
válasz Rigormortiis #38075 üzenetére
1.6.1-el a loadouts rendszer majd segít, addig vagy indítasz egy új karit (de ezért most felesleges), vagy csinálsz Deaeye, Exotic/Arany, D3-FNC-t. PVE területre nagyjából a fentebb linkelt értékekkel bíró elmegy. Incursionok esetében pl. stolen signal D3-FNC, Legendary -inkább skill build.
Inkább írd le mid van 4/2 és 3/3-as arány ajánlott a szett elemekből.
Elsődleges Könnyű M4, másodlagos M700 Carbon -jó PVE Boss farmoló fegyver és napi küldikre is jó.
Bár én másodlagosnak Urban MDR-t vagy MP7-et használok.[ Szerkesztve ]
-
Krissz1983
aktív tag
Nos ez a deadeye egy igazi rohadék szett 😀
Mondom ezt így hogy én is abban tolom most.
Két lövés futás. Tegnap ezt csináltam vagy 3 manhunt csapattal. Odaosonok lekapok a négy közül melyeket gyes és futás. Utánam csak egy darabig jönnek 😂
Mocskos egy taktika de rendkívül hatékonyGive them nothing but take from them everything
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #38077 üzenetére
Milyen értékeid vannak rajta?
Miután sikeresen betörtem a térdvédőt - (9333-2727-2800 volt ) a mostani csak 8300-3000-3200
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Krissz1983 #38077 üzenetére
Igen csak rád fut egy dps és összecsuk mint a szart. Főleg egy pajzsos.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz arnikusz #38078 üzenetére
Most 9400 körül van a firearms 2700 körül a szívó és 2700 körül az elektronika. Reckless mellény és spec táska természetesen.
Players:
Így igaz ezért is mondtam itt az egyik fórumtársnak hogy ez a szett csapatban igazán b@szó.[ Szerkesztve ]
Give them nothing but take from them everything
-
Sziasztok!
Egy új játékosnak aki (főképp) sniper-kedne, milyen cuccot ajánlanátok? Fegyó / gear / képesség érdekelne, csapat pve-re.
Köszi
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Rigormortiis
veterán
Kiprobaltam egy betorest 5os tieren. Gyerekek, ez nagyon kemeny volt, vegig se ment. Pedig minden mast kiprobaltam tier 5ben.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
LeonAran
tag
-
nagyúr
válasz #35434496 #38084 üzenetére
Ez eddig is így volt.
Nem kell hozzá free weekend.DZ-ből ma kimenekültem olyan hero-k voltak.
De azért előtte egyedül lenyomtam mellettük három kimentést,meg a napi öléseket.
Aztán természetesen rájuk mentem,nem veszíthetek semmit.
Egyet sikerült kigolyóznom.
Taktikusom 566K ment fel max.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Rigormortiis
veterán
válasz Snip3r_HUN #38087 üzenetére
En is kb 3 nap alatt mentem fel
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Rigormortiis #38088 üzenetére
Oké,de aki most kezdi az nem fog pár óra múlva csalni last standben (talán). A 3. karaktert 4-5 óra alatt húztam lv30-ra,mondjuk ott volt segítségem,ezután a stashből még ~3 perc volt a 256 GS.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #38089 üzenetére
Letölt hozzá valami rpm vagy aimbot progit és 0-ról kb 2óra alatt felhúzza magát max-ra.
Aim meg rpm hack-el mennyi idrig tart egy küldi 3perc?? -
Rigormortiis
veterán
válasz Snip3r_HUN #38089 üzenetére
Mondjuk hiaba vagyok 256 finoman szolva is finomitasra szorul meg a karakterem. A pvp kesz szenvedes
Itt nincs olyan pvp mód vagy playlist vagy akármi, mint mindjuk a destinyben, hogy semmit nem szamit a szint es a gs? Oke ott pl egyedul a fegyver skillek szamitottak, de mivel alapbol jo vagyok fpsekben, jo cucc nelkul is tudtam ervenyesulni. De itt last stand palyakon nagyon gyorsan leszednek a leglehetetlenebb helyekrol, pedig a szivossagom 5000 korul van. Vagyis volt, mert most a dpst huztam fel inkabb.
Meg szerencse, hogy konzolon nem elterjedt a csalas, ha van egyeltalan.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz LeonAran #38085 üzenetére
Akkor gondolom itt ez a pve tartalom csucsa? Ha igen, akkor itt jobb cuccokat dobal mint a tobbi mod? Csak azert kerdem, mert nekem eddig igy tunik, hogy tier 5ben mindenhol ugyanolyan minosegu felszerelest dobal.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #38090 üzenetére
Eddig is volt rengeteg csaló volt,szvsz az ingyen hétvége ezt már aligha befolyásolja.
Holnap PTS3:
“PTS Maintenance - May 5th
Greetings Agents,The servers will shut down for maintenance on Friday, May 5th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
The estimated downtime is approximately 1 hour.
PTS 3 will be deployed during this maintenance.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team”
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
VTom
veterán
válasz Rigormortiis #38091 üzenetére
Ebben sajnos nincs, ennek pont a karakterépítés a lényege.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
LeonAran
tag
válasz Rigormortiis #38092 üzenetére
A választható szintek: Normál / Nehéz / Kihívás / Hősi befolyásolják leginkább a kapott loot minőségét.
Uplay: Repityu15
-
nagyúr
válasz #35434496 #38096 üzenetére
Ismerős sajnos amiről beszélsz.
Az utóbbi időben sok ilyennel találkozni.Nekem is sok ilyen volt.
Rám nézett és annyi.
Ma pl Brutal klán tagjai.Igaz,hogy elég kevés HP-val mozgok,de akkor is.
Amikor volt sok HP-m ugyanez volt játékosokkal amikor rám néztek.A lényeg,hogy műxik az anticheat system.
---------
Egyébként itt a hétvége és a lehetőség ( ubi besegít ) az összes karakteren lenyomni a heti ládához a survival-t.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest