Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yogibear

    addikt

    Az ESPN felvette a kapcsolatot a Betssonnal, azzal a fogadóirodával, ahol lehetett arra fogadni, megharap-e valakit Luis Suarez a világbajnokságon. A cég sportfogadási vezetője, Andreas Bardun elárulta nekik, hogy összesen 167 tét érkezett erre a fogadásra - a legnagyobb nyertes 3300 dollárt, mintegy 750 ezer forintot - kaszált.
    :P

    Egy svéd férfi 14 ezer koronát (közel 468 ezer forintot) nyert azzal, hogy arra fogadott: Luis Suárez a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon is harapni fog, írja az MTI. A nyertes 80 koronát (mintegy 2700 forintot) kockáztatott, a fogadóiroda 175:1-hez adta az eseményt.

    "Eredetileg többet akartam feltenni, ám egy barátom lebeszélt róla, mert kidobott pénznek tartotta" - mondta a 23 éves fogadó, aki hozzátette: legszívesebben egy üdvözlőlapot küldene az uruguayi támadónak.

    :)

    Miután kedden azzal fenyegetőztek a ghánai játékosok, hogy nemcsak nem állnak ki a Portugália elleni utolsó csoportmérkőzésre, hanem a szállodájukat sem hagyják el, ha nem kapják meg a szövetségtől a beígért bónuszokat. Erre a ghánai sportminiszter-helyettes, Joseph Yammin közbenjárására a kormány előteremtette a szóban forgó pénzt - több mint 3 millió dollárt -, amit fel is tettek egy charterjáratra, hogy még időben eljusson a játékosokhoz.
    John Dramani Mahama ghánai miniszterelnők személyesen hívta fel a csapatot, hogy biztosítsa őket, a pénz még szerdán odaér hozzájuk, így pályára lépnek majd a harmadik csoportmeccsen is, míg a Ghánai Labdarúgó Szövetségnek a FIFA fizeti majd ki a torna után a bónuszt - írja a Bloomberg.

    :DDD

    [ Szerkesztve ]

    „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák