- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
geeg20
csendes tag
válasz Buldozer99 #7200 üzenetére
feladtam majd lesz vele valami úgyis most csak 200ft tetem rá
-
Dexar007
veterán
Én ma tettem egy ilyet:
CSZKA Moszkva - FC Sevilla (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen
Aston Villa - Crystal Palace (Háromesélyes fogadás) Aston Villa2000--->3600
és
Tottenham - Bolton Wanderers (Háromesélyes fogadás) Tottenham
USA - Svájc (Háromesélyes (rendes játékidő)) USA360-->583
Tegnap buzi barcan elment minden..
ui.: Mi van Red-el?
Give me your cum,bull!
-
zbence
aktív tag
válasz Buldozer99 #7200 üzenetére
City hozni fogja, nem engedhetik meg maguknak, hogy kikapjanak.
-
stangli
senior tag
Mai felállás
Inter: Julio Cesar – Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti – Szatnkovics, Cambiasso, Muntari – Sneijder – Pandev, Milito
Chelsea: Cech – Ivanovics, Carvaklho, Terry, Belletti – Ballack, Mikel, Lampard – Anelka, Drogba, Malouda
-
Boxer001
veterán
Na mi van itt kérem, azt hittem, hogy mire hazajövök, addigra segítetek a döntésben, de látom egyikőtök se olyan bátor, hogy merjen valamit mondani a mai BL meccsekre.
Tehát:
Moszkva-Sevilla, vajon melyiknél tutibb a gól
Inter-Chelsea, itt is ez a kérdés
Meg még Stoke-MC, MC gólt szerez, ez szerintem jönni fog.
Vagy nem rakok semmit, akkor tutira nem veszítek.West Brom tutira vágni fog gólt, Aston Villa is, Tottenham is.
-
Buldozer99
senior tag
-
Boxer001
veterán
válasz Buldozer99 #7207 üzenetére
Hát ha szerinted a BL meccseken mindkettő lő gólt, az nekem csak jó, mert tök mindegy, hogy melyikre teszek, csak így is lenne tényleg... Arra nem merek rakni, hogy mindkettő, mert nem pár száz forint a tét...
-
Boxer001
veterán
Na, szerintem nekem ez lesz mára:
CSZKA Moszkva-Sevilla, Sevilla gól
Inter-Chelsea, Chelsea gól
Stoke C.-Man City, MC gól -
stangli
senior tag
Én csak gólra tettem, de van egy megérzésem, hogy a Chelsea javára 1el több gól lesz.. ahogy elnéztem eddig a BL-t mindegyik csapat minimális 1gólos előnyre hajtott, kivéve a spanyolokat.
Kíváncsi vagyok, hogy ma a Sevilla megtöri-e a jeget... habár arra nem tettem, Chelseaben jobban bízom. Habár ha jobban belegondolok Mourinho edzette a chelseat így ismeri őket, szóval majdnem kiegyenlítettek az esélyek. De így is több büszkeséget látok bennük, hogy nem X re fognak menni -
Cimbooora
aktív tag
Fiorentina 1 - 0 AC Milan
-
csimav
őstag
Vezet a Sevilla!!!!!
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Cimbooora
aktív tag
CSZKA Moszkva 0 - 1 Sevilla
-
pohár
félisten
Én a Sevillát csak úgy mertem megtenni hogy mindketten rúgnak gólt, sok érv és ellenérv szólt mindkét csapat mellett és ellen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxer001
veterán
Mert nincs vér a pucádban neked se.
Nem tudom, én valahogy úgy éreztem, hogy hiába a Moszkva otthon, meg azok se egy gyenge csapat, de a Sevilla egy jobb, technikásabb csapattá nőtte ki magát a spanyol bajnokságban, ami azért valószínűleg jobb, mint az orosz...jobban éreztem bennük a gólt na.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #7221 üzenetére
Én szívem szerint a Sevillát tettem volna meg, de haverom azt mondta kizárt hogy győzzenek (hideg van, idegenbeli szereplés), ezért mondom akkor rakok egy gól-gól tippet, az tuti bejön
Na mára egy Chelsea góllal már elégedett lennék, utána izgulhatnék az 500ft-tal megtett, 111 szorzós szelvényemenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxer001
veterán
Dehogy kizárt, hogy nyerjenek, haverod idióta.
Nekem a két fő meccs a korábban írt Chelsea és Man City meccs, ott kellene még 1-1 gól, meg nekem is vannak még kisebb fogadásaim, abból is jó lenne azért...
A gól óta az oroszok is felébredtek, csak lesz még valamelyik oldalon gól, bennük van.[ Szerkesztve ]
-
Cimbooora
aktív tag
Nagyon gyenge a Milan, olyan mint tegnap a Barca... komolyan mondom mindenki leereszt?
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #7223 üzenetére
Nekem ma estére főleg egy Chelsea gól kéne, másodsorban örülnék egy Cagliari - Milan - Chelsea győzelemnek, egy Stoke - MU X-nek és egy-egy gólnak a Moszkvától és Sevillától (ez félig meg is van )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxer001
veterán
válasz Cimbooora #7224 üzenetére
Milanra én semmilyen fogadásomat nem építeném, max egyetlen gólt bíznék rájuk, de még azt se biztos...mondjuk a Fiorentina csapatára sem, mindkettő nagyon hullámzó teljesítményt nyújt, kiszámíthatatlanok.
pohár
Hát mára a fő jöjjön nekem is mindenképp, de azért van olyan "mellékes", aminek még jönnie kell, egyetlen gólok kellenek csak, mondjuk abban nagyon bízom, kiderül... -
Dexar007
veterán
Na ..egy Moszkva gólt ha kérhetném.....
Give me your cum,bull!
-
pohár
félisten
Feltámadt a Moszkva, egy gól nekem is kéne
-
Cimbooora
aktív tag
CSZKA Moszkva 1 - 1 Sevilla
-
pohár
félisten
Mekkora góóóól ÚRISTEN
Egyenlített az Udinese... Nem jó ez így
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Esélyes hogy 3 perc alatt fordít a Cagliari?
Huntelaar pedig egyenlített
-
csimav
őstag
Hajrá Milan!!
1-1, de van még 10 perc!Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
csimav
őstag
Nyert a Milan!!!!
Jeee!! Pato![ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Hát leszopom magam, Pato rúgott egyet
De az Udinese hozta a meccset, most rajtuk ment el a szelóm20 perc múlva pedig izgulhatunk a Chelsea gólért fiúk
[ Szerkesztve ]
-
Cimbooora
aktív tag
Mit játszott a Milan jééé
-
Cimbooora
aktív tag
Internazionale - Chelsea félidő:V, végeredmény:H
Ezt megkellett volna tenni x24-es odds -
Dexar007
veterán
Nah ki mit tud red-el kapcsolatban?
ui.:kell egy aston villa győzelem és hepi leszek..de fogadjunk h le X-elnek.
Give me your cum,bull!
-
Cimbooora
aktív tag
Inter - Chelsea meccs merre nézhető?
Ja és Cesar jáccik?
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz Dexar007 #7239 üzenetére
Nyernek, így állj hozzá, nem kell már a meccs elején bólogatni bazzeg.
Milan meg hogy fordított, rájöttek, hogy sokkal jobbak is tudnak lenni, és a sztároknak néha mutatni is kéne valamit?
Cimbooora
Korábban már írták itt, hogy játszik.
pohár
Nekem is jöhet.[ Szerkesztve ]
-
-
csimav
őstag
válasz Boxer001 #7242 üzenetére
Jah, valahogy úgy
1. Milan gól: Bejött Huntelaar és megmutatta, hogy őt kezdőként kellene játszatni...
2. Milan gól: Dinnye cselezgetett, elqrta, visszapattant hozzá a labda, beadta, egyik csávó ollózásban luftot lőtt, Pato levette és gólInter gólt rendeltem. Azt mondták, hogy 30 percen belül meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
Digi szerverleterheltség 99% brrrrr
-
pohár
félisten
válasz stangli #7245 üzenetére
Nekem semmi baja nincs, már vagy egy órája megy a livestream
Ááá ne áá
Mit kap ezért az Inter a Chelsea-től, fúBoxer... én véletlen a PH-ra kattintottam mikor a Digit néztem, gyors visszamentem a Digire, és újraindítottam a stream-et, megy simán
[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
Inter 1-0
Ez gyors gól volt -
Buldozer99
senior tag
Inter igeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest