Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz Adrian1991 #6100 üzenetére
megrakom, elvileg simán jönnie kell...
-
Boxer001
veterán
válasz Buldozer99 #6101 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a te bukásodnak én úgy örültem volna bazzeg...sokszorosát.Na, mik a vélemények, rúgnak ezek a barmok gólokat? Itt már a lét a tét...
-
Boxer001
veterán
Hmm...durvuláson gondolkodom.
Mi van, ha MU meccsen mindkét csapat lő gólt, Realon szintén...megfejelve egy kis Everton góllal. El kéne dönteni 18:30-ig. -
englandfan
csendes tag
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
DonCapello
tag
Nekem:
Lyon - Real Madrid V
Everton - Sporting H
Milan - Manchester United, mindkét csapat szerez gólt igen200 -> 1075
-
B-L-A-C-K
titán
Na már várom az esti BL-t, aki megmeri kockáztatni szerintem tegye meg a Realt magába... (Én mint már mondtam egy Deákkal megraktam... )
-
Boxer001
veterán
válasz DonCapello #6115 üzenetére
Csak nekem úgy kéne működnie, hogy ma már nem bukhatok.
-
Dexar007
veterán
Amúgy mizü reddel?
Give me your cum,bull!
-
Boxer001
veterán
válasz Atlantis #6117 üzenetére
Hát nem tudom...Everton elég kemény csapat tud lenni, ez a Sporting...hát én ilyen kis nyikhajoknak érzem őket az angol csapathoz képest.
Nottingham-Sheffield...valszeg bejön a gól, de elég szegényes az egymás elleni "gólzápor" az eddigi meccseik alapján.
Faxom, mindjárt döntenem kell, ha Evertont is bele akarom tenni. -
Atlantis
veterán
válasz Vandit. #6118 üzenetére
Legyen úgy, de én kihagytam a pakkból. Nálam Nottingham, Real gól van, ill. MU mindkét csapat gólt szerez, mellé egy kis olimpiai jégkorong.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
szabee3
csendes tag
Reméljük lesz ma Milan-MU dönetetlen
-
HolloW
senior tag
Valaki tud valami jó Live Stream-et Everton - Sportingra ?
STEAM - KOBRA KAI!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ForRedGlory #6069 üzenetére
Hát akkor is jobb mint fél misit bukni mint mulkor, amugy mennyivel vagy még pluszba?
-
Adrian1991
csendes tag
Héé valaki nem akar velem meggazdagodni?
legközelebb ha lesz finn jégkorong bajnokság, vki ad egy 200ast, és megrakom amit gondolok, a partner meg megrakja az ellentétét valamennyivel, és nyerXD
kajak, amit rakok, azt fordítva játszák...-.-' -
Boxer001
veterán
Majdnem ott az Everton gól. Na és még egy melléfejes...csak meglesz ez előbb, vagy utóbb.
Elnézést, itt nem lehet szurkolni, közvetíteni. (Cccc, dehogy nem... )
Saha hogy felvágta magát, hogy szabadrúgás legyen...ezt még ő se gondolta komolyan, hogy beveszik.[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Adrian1991 #6132 üzenetére
Buktad a 200asom ?
-
Vandit.
addikt
válasz Boxer001 #6128 üzenetére
Nekem is ilyen vágyaim vannak, de ehhez még egy Real győzelmet szeretnék.
Legalább 2-öt bevágnak.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
HolloW
senior tag
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! EVERTON
STEAM - KOBRA KAI!
-
giigz
veterán
és vezet az Everton
-
Boxer001
veterán
válasz ForRedGlory #6136 üzenetére
Everton góól.
Na Vandit akkor nyerjen a Real, meg a Milan is, meg MU is rúgjon gólt...
Hát kicsit sokat kérünk, de meg lehetne már a tegnapi után.Egyébként a Sporting is szépeket mutat...Everton védelme sokkal szellősebb, úgy hogy ott is lehet még gól. Igaz most már kit érdekel, ki is nyomtam a digisportot online.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Na megvan a gólunk srácok.
Szerk: Jaja, így legyen, simán meglesz, érzem.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Adrian1991 #6137 üzenetére
Nem vagyok fent, nézem a Jóban rosszbant, aztán meg BL
-
englandfan
csendes tag
Ott gól, ezaz. Hajrá Merseyside kékjei!
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
Hurkafej
aktív tag
A TV-be hol lessz a Real meccs?
-
HolloW
senior tag
Második GÓÓÓÓÓÓL, csak meglesz a szelvényem
STEAM - KOBRA KAI!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok