Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ernest.

    tag

    válasz pete_21 #3283 üzenetére

    Nekem Xonar DX van. EQ-ból ha levettem a basszust, nem csak a mélyről, hanem az összesről, akkor egész jó lett, de ahol meg amúgy kellett volna basszus meg kevés volt, és akkor feltekertem a mélynyomón, h azt is halljam, ami direktbe neki szólt volna. Lehet vele játszadozni, de mivel kapásból rossz benyomást keltett nálam, egyből az jutott eszembe, hogy annyiért amennyiért vettem rögtön el tudom adni, és így is lett.

    Most kipróbáltam egy különösen ajánlott sztereót, de nekem abba meg túl kevés a basszus, olyan fura az egész.. Ezzel sem vagyok elégedett. Ami igazán tetszett az a z-906 csak az meg arany árban van, annyit nem ér. Amúgy én is gondolkoztam, a 6000-es Geniuson, csak valamiért a fórumokba rosszakat mondanak róla, amit nem értek, mert az összes üzlet hozzászólásaiban meg istenítik. Szívesen meghallgatnék egyet, h mit is tud.

    Amit viszont megtanultam, hogy amire sokan izgulnak az a hangminőség, csak azt mindig elfelejtik kiemelni, hogy csak a komolyzenénél számít, olyannyira, hogy bármi másnál csak rontja az összképet. Szóval az én Edifier R1600 hangfalamon a komolyzene gyönyörűen szól, de minden más meg borzasztó, mert kiadja a hibákat, meg csak a nagy dinamikával rendelkező zenéknél jó a basszus.

    Konklúzió, ha legközelebb hangfalat veszek, akkor csak közepes minőségűt fogok venni, h a régi rosszabb minőségű zenéimet is élvezhessem rajtuk, de hozzáteszem, h a bármit ami youtubeon van, nem üti meg azt a szintet, h jó legyen egy jó hangminőségű hangfalon.

    Ezen az oldalon fel vannak tüntetve, sok sok zenénél, hogy milyen a dinamikája, és csak az hangzik jól a hangfalamon, ami a zöld tartományba esik.

Új hozzászólás Aktív témák