-
PROHARDVER!
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrozs
csendes tag
válasz 105kacsa #1552 üzenetére
Ha a kínai posta is úgy hozza, remélhetőleg 2 héten belül én is egy t11 tulajdonosa leszek.
De azért már ismerkedek a ROMokkal. Örömmel látom, hogy elég erős a hazai nemhivatalos háttér és a MIUI portolásra is került. Viszont a needrom-on az új miui romnál azt is látom, hogy: (Front cam not working ! )Kérdésem, hogy a front cam fog-e működni a jövőben, vagy valamilyen elháríthatatlan ok miatt miui-val sose.
(alapvetően ragaszkodok ahhoz, hogy a teló A-tól Z-ig működjön) -
105kacsa
őstag
body007
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
pufika1984
tag
sziasztok. ps3-mas controllert csatlakoztatott már bluetooth-on keresztül? mert a párositáshoz kér jeszót és beirom négy darab 0000 és nem párosit. valaki megoldást?
-
105kacsa
őstag
válasz tboy1991 #1558 üzenetére
Nem tudom.Nekem most THL T11 MSB V2 ment vissza.Most kezd meghalni a merevlemez a pc-ben 400 GB anyagot kell lementenem, úgyhogy a rom mókolás szünetel egy időre.
Más, sikerült megoldani az egy zavaró tényezőt amiért nem volt 100% a telefon számomra.-Gyenge wifi jel (igaz baromi nagy volt a táv a routernek más telón sem volt jel)
Sajna nem a teló lett jobb, csak egy wifi bridge-t csináltam vagyis két router lett összekötve vezeték nélkül így giga mega lett a jelerősség és megy a net wifiről a melóhelyemen is.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
ricsidealer
tag
-
törölt tag
"Our factory is testing the latest Android 4.4 firmware , if any news ,we will submit it on our website soon ."
-
törölt tag
válasz ricsidealer #1563 üzenetére
T11-re
[link] -
tboy1991
csendes tag
Az első problémám ma jelentkezett a telóval. Néha jó a bekapcsoló gomb néha nem + a fejhallgatót sem ismeri fel. Szerintem csak valami szalagkábel mozdult ki, legalább is remélem
-
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #1564 üzenetére
From Monty at 5/29/14 12:44 PM
Con que version de android salen hoy los t11? Kitkat??
Thl Mobile :
Thank you for your mail .
Our factory is testing the latest Android 4.4 firmware ,pls wait for another several days ,we will submit it on our website soon .
2 hónappal ezelőtt is tesztelték, nem gondolod hogy két hónap alatt nem sikerült nekik letesztelni ----- kamu duma kamu banda de a telefon így is átkozottul jó nincs már gyenge pont árérték alapján a minősítés 100% (igaz nem a gyári 4.2 vel)ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Killerlaca
senior tag
válasz 105kacsa #1566 üzenetére
Ha ennyire nagyon jó a telefon amit remélek mert rendelte, akkor miért nem terjedt el még jobba?
(ez mondjuk lehet azért mert csak pár hónapos a telefon?)
Illetve miért nincs support egy ilyen jó telefonhoz?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
105kacsa
őstag
válasz #45553408 #1571 üzenetére
,,Vagy az újabb romod" - aZ MSB V2 ben a gyári 2013/11/22 az alapsávi verziója (modem) tehát az eredeti gyári ezzel jó a 3G. Van több modem verzió de igazából előnyét nem láttam csak azt hogy nincs a legtöbb (nem csak Magyar) szolgáltatónál velük 3G.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
sznoopy1977
tag
Sziasztok,
Szert tettem egy készülékre, de egy apróság hiányzik belőle, a Gravity Box, ezt rá lehet valahogy tenni?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz sznoopy1977 #1574 üzenetére
téma összefoglaló
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
sznoopy1977
tag
A kezdő hozzászólásban megtaláltam, de nem tűnik egyszerűnek így elsőre
-
105kacsa
őstag
válasz sznoopy1977 #1576 üzenetére
Néz be a blogomba, olvasd el az összefoglalót figyelmesen és nem lesz probléma.Ajánlom utána [MSB V2] benne van a Gravity is
-
sznoopy1977
tag
válasz 105kacsa #1577 üzenetére
OK, átolvasom
Viszont észrevettem egy elég súlyos fogyatékát, bár gondolom én nem találtam még rá a megoldásra, a mobilnetem egyszerűen nem megy vele. Mindkét slot-ban volt már a kártya, az alap androidos felületen engedélyezve van és hozzá is van rendelve, de mégsem megy
WiFi megy elsőre, de ha azt leveszem akkor nincs mobilnetem...
-
törölt tag
válasz sznoopy1977 #1579 üzenetére
az apn beállítás jó?
-
törölt tag
válasz sznoopy1977 #1581 üzenetére
beállítások->továbbiak->mobilhálozatok_> hozzáférési pontok nevei
-
törölt tag
válasz sznoopy1977 #1583 üzenetére
ha előfizus vagy akkor a vitamax nem kell elé
-
sznoopy1977
tag
válasz sznoopy1977 #1583 üzenetére
A nyomorultak, hogy azt a vitamax feliratot elé tették
Megtaláltam én is a vodafone oldalon, elképesztő kis nüanszok vannak
Gravity box-szal megpróbálkozom később, most még ismerkedem a telefonnal
Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sznoopy1977 #1585 üzenetére
Nagyon szívesen, megy így ?
-
birooo
tag
-
birooo
tag
válasz sznoopy1977 #1588 üzenetére
Kacsa Úrnak küldöm mind, azt hiszem jó kezekben lesz, remélem kikisérletezi a legjobb megoldást és utána közkincsé is teszi azt. Én fél percet szántam rá, levágtam és ráragasztottam, ahogy éppen esett.
-
-
birooo
tag
válasz sznoopy1977 #1590 üzenetére
Ugye ezt nem tőlem kérdezed!? Megtaláltad a legkevésbé hozzáértő embert a tocsikban. Gratulálok a megérzéseidhez
-
105kacsa
őstag
válasz sznoopy1977 #1590 üzenetére
Ugorj neki még egyszer THL T 11 MSB résznél keresgélj le van írva minden
-
baranyaib90
csendes tag
válasz baranyaib90 #1371 üzenetére
HD hangra visszatérve: Működik, DE csak szolgáltatón belül.
(Én pedig telenot -- telekom között próbáltam.)Üdv, baranyaib90
-
Indiant
addikt
Kijött a 4.4.4 T11-re?! 17 új hozzászólás. Wow.
-
törölt tag
válasz 105kacsa #1595 üzenetére
Csak viccelt a sok hozzászólás miatt.
Tudom nem sokat ér a szavuk, de ez a legfrissebb hsz a thlmobilestore oldalon:
"From Matias Gonzalez at 7/30/14 11:45 AM:
Hi, It's 100% SURE that this phone will be update to Android 4.4?
Will keep updating after that?
Thanks
THL Mobile:
Thank you for your mail.
ThL T11 will be updated."[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
De nem csak gonoszkodom, ma végre ideért a breffo spider podium-om. (valószínű nem eredeti, de nem is teljesen hamis)
Könnyen kezelhető, de biztonságos autós tartót kerestem. Ez lett belőle.Már csak az NFC matricát kell rányomni. Aprópopó...
Többször észrevettem, hogy a telefon forró. Ha minden igaz a bankkártyám miatt.(paypass)
Mert ugyan semmit nem csinál vele, de másodpercenként felismeri. Pitty, pitty....
Létezik valami olyan, hogy a bankkártyát pl. ne olvassa be. (szóval fekete listára tenni)
Illetve a az autós tartón lesz az nfc matrica, azt csak 1x ismerje fel? Ne folyamatosan.. -
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #1597 üzenetére
Ha meg is kapjuk akkor is csak a 4.4.2-őt amin azért kellett csiszolni ezért is tartunk 4.4.4-él.
Kipróbáltam az Atrix 2 a 4.4.2 amit nem éreztem túl nagy előre lépésnek a 4.2.2 után ellenben a 4.4.4-él van érezhető javulás minden téren.
Defy+ szintén végig játszottam a 4.2.2 erről indulva [link] itt is a végén a 4.4.2 után friss 4.4.4 jelentősen dob a felhasználói élményen (nem kicsit lepődtem meg hogy 512 mb ram és 1 magos 1ghz proci amit 1.2 ghz-re húztam mit hoz ki a telóból- hihetetlen, jóóó
Mivel a thl is egy gyakorlatilag stock androidot adott ki nem piszkít bele mint a legtöbb nagynevű gyártó, az alap CM11 elég jó összehasonlítási alapnak tűnt.
Szóval ha nem kapunk 4.4.2 az nem nagy veszteség, de a 4.4.4 hiánya az viszont fájó pont.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását