- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsidealer
tag
válasz #18193920 #4150 üzenetére
énis umi maxot vettem,igazából nincs is bajom vele, csak a GPS-el van valami , nekem tetszik hogy ilyen "nehéz" mindenki megkérdezi ,hogy ez milyen teló xd főleg azért mert villog alul,meg jól is néz ki meg nem utolsó sorban önvédelemre is jó xd de masszív egy dög (hivatalos 7.0 karácsonykor)
[ Szerkesztve ]
Nokia 6.1
-
moonster
tag
válasz ricsidealer #4151 üzenetére
OFF Igazából a te ötleted alapján döntöttem a MAX mellett.
Az enyém GPS-e teljesen rendben van, viszont a FOTA frissítés nem jön rá.(0810)
Nem akarom újra flashelni még.
Ami még nagyon rendben van, az a hangerő. Edzőteremben, bömbölő zene mellett meghallottam 8 méterről is
Te milyen billentyűzetet használsz? Nálam a swiftkey néha bugos volt és nem tett felkiáltó-, kérdőjelet.
A Touchpal meg telehányta reklámokkal és alkalmazásokkal a telót.
Most a stock keyboard van, de jó lenne valami jobb.
/OFF
--------Mindenkinek:
Csak nálam akad meg néha a messenger? Annyira utálom, hogy már a saját funkcióját alig tudja ellátni, mert minden sz@rt ráaggatnak. A fb app-al együtt felzabálják a telefont. A memóriát és az akksit is.
Tudtok erre valami megoldást, beállítást?
fb lite-ot használok, de az meg olyan fapados- Errare humanum est -
-
ricsidealer
tag
válasz moonster #4152 üzenetére
8.10 re nem is fog soha menni ota update, el lett mondva elvileg minden 8.10es teló vissza lett hivva,gyakorlatilag nem igazán omg, le kell flashelned az eggyel későbbire legalább (bár igazából én akkor már megvárnám a nugátóót - arra én is újraflashelem,hogy tiszta rendszer legyen)
a messengerrel nekem nincs problémám, csak néha nem akar képet elküldeni meg ilyesmi ehh,de nem fagy
[ Szerkesztve ]
Nokia 6.1
-
törölt tag
Megütögettem a készüléket és bekapcsolt, valami kontakt hiba lehet.
Most megint nem kapcsol be -
tboy1991
csendes tag
válasz #18193920 #4154 üzenetére
Az enyém csak akkor volt jó ha a memória kártya alatti terület nyomást kapott, de nekem már 3. hónap után olyan volt kb. Én egy papír darabot hajtottam a hátlap alá ami nyomta de az szétrepesztette a hátlapot és a memkártyát is kinyírtam vele
Egyébként írták ezt a problémát többen is anno és volt akinek bejött a fenti megoldás. -
törölt tag
válasz tboy1991 #4155 üzenetére
Ez szerintem más probléma lesz, amint említettem a hétvégén a gyerkőcök megtaposták.
A kijelző közepénél ha megütöm be tudom kapcsolni, de ha ismét nyomás éri akkor vagy lefagy vagy kikapcsol vagy elkezd csíkozódni.
Már lemondtam róla, nem hiszem, hogy megérné javíttatni -
-
törölt tag
válasz Killerlaca #4158 üzenetére
-
Killerlaca
senior tag
válasz #18193920 #4163 üzenetére
Hajrá a kis panelt is simán le lehet szedni.
Arra figyeljetek h amikor kicsavaroztátok a panelt és már fel tudjátok hajtani.
Akkor azt a nagy fekete fólia rézeget vágjátok el egy szikével vagy késsel.
Különben lejön a panel hátuljárol Ha jól emlékszem a videóban is elvágják.
Én nem vágtam el és lejött. Valamiféle porszerű anyag van alatt szerintem hő elvezető réteg. Semmi baja a telónak vissza celluxoztam, h ne lifegjen a telefonnak sincs tőle baja. Csak azért írom mert akkor kevésbé macerás ha mindjárt az elején elvágjátok és akkor már kölön lejön a panel. Huzkodjátk le/ki a csatikat aztan vissza és próba hátha elindul.
AMint látjátok nem sok sérülékeny rész van benne. Inkább egy félig lelazúlt csatlakozás okozhatna ilyen gondot.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Killerlaca
senior tag
Na bexart az enyém is. :-(
Nem hajlandó felvenni a töltést.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
törölt tag
válasz Killerlaca #4165 üzenetére
Az egyik ismerősömnek néhány napja adta meg magát a THL T6pro-ja, mi ez valami THL vírus?
-
dqdb
nagyúr
válasz #18193920 #4166 üzenetére
Az enyém még működik, de annyira véletlenszerű volt már az utolsó hónapokban, hogy mennyi ideig fogja bírni a töltőről levéve ugyanolyan használati minta mellett, hogy a nyár végén inkább lecseréltem. Azóta repülő üzemmódban logikai játékokhoz célkészülékként üzemel, persze most is akkor merül le, amikor nem kellene Van, amikor fél nap és fél óra SOT után már töltésért rimánkodik, van, amikor 3 nap és 4 óra feletti SOT után csak.
Megpróbáltam laptopszerűen billentyűzet elé téve megfelelő szoftverrel touchpadként használni, de pár nap után feladtam, alkalmatlan erre, inkább vettem céleszközt helyette.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
törölt tag
Szétszedtem újra.
A szalagkábeleket kihúzgáltam, áttisztítottam alkohollal ( a csatlakozókat is).
Semmi eredmény[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
válasz #18193920 #4168 üzenetére
Hmm érdekes. Egyébként valami kontakt hiba vagy nem tudom mi lehet mert én is "agyon vertem" az enyémet és most éppen bekapcsolt. De van amikor csak ilyen csíkos képpel indul na olyankor nem működik. Vagy van h nem is reagál semmire. Este én is nekiesek.
Ha addig van ötlet az jó lenne.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
törölt tag
válasz Killerlaca #4169 üzenetére
Pontosan ugyanez van nálam is, nem csinál semmit, jól "elverem" majd bekapcsol.
Vagy ha elkezd csíkozódni a kép akkor nem reagál semmire és lefagy. -
Beni2360
félisten
válasz #18193920 #4170 üzenetére
Amikor az én régi SIII klónom leesése után csíkozódott csak a kijelző csere segített.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz #18193920 #4173 üzenetére
Nálam is ez volt aztán feladtam és anno kicseréltem a kijelzőt a mai napig is üzemel de most az usb csatija nem fogadja a töltést.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
monalala
aktív tag
-
Killerlaca
senior tag
válasz Beni2360 #4174 üzenetére
Nem hinném h ez kijelző probléma lenne.
Most hazaértem és megcsapkodtam, de működik rendesen.
Cégbe meg simán töltőre dugástól bekattant és fél napig nem is volt hajlandó elindulni.
Na ezt nem értem.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
törölt tag
válasz Killerlaca #4176 üzenetére
-
moonster
tag
válasz #18193920 #4177 üzenetére
Én is szétkaptam ez enyémet. Mind a három csatlakozót lehúztam, majd vissza is tettem.
Sajnos semmi javulás, azaz most hiába dugok rá töltőt semmit sem jelez ki.
Tettem egy összehajtogatott papírt is az sd kártya foglalata fölé is, de ez sem segített.
Hogyan szoktátok elpüfölni? Mit lehet még vele kezdeni?- Errare humanum est -
-
Killerlaca
senior tag
válasz moonster #4179 üzenetére
Mikor begyogyózik akkor az enyém se reagál semmire.
Én a térdemen kopogtattam végig mind két oldalát és azóta jó.
Itthon próbáltam nyomkodni kopogtatni,de azóta is jó.
Szóval nem tudom mi a baja.
Asszem lesz egy Redmi Pro helyette. Mert már lehet nem húzza sokáig.
Asszem már kb 2 éves elég jól bírta.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
moonster
tag
válasz Killerlaca #4180 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos nem segített rajta.
Azért még próbálkozom. Én is valami apró kontakt-hibára gyanakszom. Sajnos sokat csavargattam, amikor nem akart bekapcsolni és olybá tűnik, hogy ez lett a veszte.- Errare humanum est -
-
Beni2360
félisten
Azért ez nagyon érdekes. Mennyire reális?
-
Killerlaca
senior tag
Nah ismét bexart a telóm.
Szerintem a melegedésnek is köze lehet hozzá.
Egész hétvégén semmi baja nem volt. Ma játszottam vele kicsit többet egyhuzamban és megint kifagyott becsikosodott képpel.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
asdddsa
tag
Fél éve pihent a szekrényben az első kínai telefonom. Valószínűleg alaplap hiba miatt, nem éri meg foglalkozni vele(egyszer csak nem kapcsolt be többet. Mondom megpróbálom szétszedni és átnézni hátha látszik valami, ha nem, akkor nem rakosgatom tovább. Túl sok mindent nem láttam rajta, mint ahogy azt sejteni lehetett. Eszembe jutott hátha valami forrasztás, így adtam neki kicsit hőlégfúvóval bejött, reggel óta üzemel Hátha valakinek hasznára lesz ez a melegítős módszer Kellemes Ünnepeket!
-
asdddsa
tag
válasz ricsidealer #4187 üzenetére
Akkor itthon magyarázkodnom kellett volna, hogy mit keres a telefon a sütőben A sütőtől talán annyival jobb a hőlégfűvó, hogy a chippeket annyira nem melegíti át, legalábbis én max fél percig csináltam, bár jól átforrósodott. Egyenlőre használt, előtte be se kapcsolt szóval egy próbát megérhet
-
asdddsa
tag
válasz #18193920 #4189 üzenetére
Alaplapról levettem a kamerát, vaku modult meg mindent amit tudtam. 3 csavar fogta azt hiszem az előlapra, utána már csak a kijelzőnek a szalagkábele tartotta, ha jól emlékszem , azt már nem bántottam. Az egészet átmelegítettem mindkét oldalán, de azért óvatosan nehogy megsüljön bár ez így is csak egy utolsó esély, ha már be se kapcsol.
-
törölt tag
válasz ricsidealer #4192 üzenetére
Szétszedtem teljesen, melegítettem (igaz csak hajszárítóval) de már nem mertem tovább olyan forró volt.
Eddig is bekapcsolt random vagy amikor ütögettem vagy ha éppen olyan kedve támadt.
Valamikor a kijelző elkezd csíkozódni (olyan mintha második sor hiányozna) majd lefagy. -
asdddsa
tag
Volt azóta nekem is pár kikapcsolás random, főleg, ha zsebbe raktam vagy valami, töltőn elvolt fél napot is egyhelybe. Meghőlégfúvóztam megint hátha, de csak roszabb lett, már nem bírja úgy a használatot, könnyen lefagy. Jó lenne rájönni arra a kontakt hibára, mert csak jó telefon lenne ez ha, működik
-
here
tag
Sziasztok.
Nincs valakinek T11-es új vagy használt de működőképes akkuja eladó (emberi áron), mert a feleségem telefonjában megadta magát. Rendelni meg hosszú idő.
Köszi.
Laca[ Szerkesztve ]
A google a barátom....az egyetlen....
-
apalaci
csendes tag
Sziasztok!
Na más félév után visszakerült hozzám a teló,kapott egy új aksit+mrfrakk romot!
25 éves kislányom valami új samsungját váltotta,ami nem bírta sokáig!ÉS BEVÁLT NEKI!
Nem rossz ez a THL T11!!!
Mi8 lite
-
kun0203
tag
válasz apalaci #4196 üzenetére
Valóban nem egy rossz telefon, sőt meglepően jó. Az enyém még működik bár már csak másodlagos telóként.
Az évek során 2 problémám akadt vele. A hangerő le gomb picit elhasználódott de még működik és volt egy időszak amikor naponta 20x újraindult, de egy sd kártya csere ezt megoldotta (viszont ugyanez a kártya egy másik telefonban gond nélkül üzemel). Sosem bántam meg hogy megvettem de ehhez nagyban hozzájárult 105kacsa és mrfrakk munkássága is. -
törölt tag
Ha valakinek szüksége lenne THL T11 kijelző problémás de komplett készülékre írjon rám privátba.
+ Doboz, töltő, fólia, hátlapvédők, kinyitós tokok stb.
Sajnálom kidobni, de nem szeretném tovább pakolgatni.
Természetesen pénzt nem kérek érte (de a sört szeretem)
Csak személyes átvétellel oldható meg, mert a postával nem bajlódnék. -
Pzoli2
tag
Sajnos nem sikerült megjavítani
Alaplap hibás mid a kettő sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik