- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
erdoke
titán
Ez furcsa, nálam 26-27 fok a házban a belső hőmérséklet (P4 3,2C, 9800Pro, 3 HDD, 2 optikai). Talán a szívó oldalon erősíts akkor, azaz a hátsó és a fölső ventiken. A tápod szív kifelé rendesen? Nekem TT Xaser Edition tápom van, a 2 ventije állítható fordulatszámmal, a táp alján hatalmas résekkel.
A legjobb aláírás a héten
-
Out
addikt
Mivel meritek le, hogy hany fok van a hazon belul?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
erdoke
titán
Ha a közepére lógatod, akkor sokat csal, mert a légáramlásban van. ''Szélvédett'' helyre kell tenni, lehetőleg a ház felső részében, ahol a melegebb levegő tanyázik. Nálam így mond 26-27 fokot 22-24 fokos szobában. Ez azért elég jó házszellőzésről tanúskodik.:)
A termisztort megnéztem, jól mér. 36,5 fokot mondott a hónom alatt.:))A legjobb aláírás a héten
-
csemberlen
őstag
Sziasztok én 3 napja használok egy TT 2000VM, álmot egy Coolink AP-450X(A/PFC 12cm) táppal, és valami szuper csend lett itt:LACI
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
wings
csendes tag
válasz csemberlen #211 üzenetére
Igen elősször amikor megvettem a TT X3-as házat én is ezen csodálkoztam el da nagyon, h. az előző gépemhez képest mennyivel halkabb lett, pedig +6db veti van benne. Szvsz nagyon jók a TT házak.
... (Vonaton) Fogadjunk, hogy megnyalom a következő oszlopot! ...
-
!player!
aktív tag
Én is boldog tulajdonosa vok egy ilyen háznak csak van 1 kis gondom a Hardcano-val, mégpedig az hogy mindig sípol mikor változik a hőmérséklet, ezt nem tudom kiakpcsolni, vagy csak magasabb értékre álítani hgy 40 C° felett még ne sípoljon.
Ja és van kettő érzékelő rajta az egyik a T2 amit a CPU-ra kell rákötni a másik mi és ezt hova tudom rákötni 1álltalán hol van az?http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Pannka
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest