- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz TazLeacher #13054 üzenetére
Nekem 1 van, igaz ő még nagyon picike
Szerintem 16 év alatt nem is ajánlott, de nem is csodálom.
Oké hogy játék, de nem "gyerekjáték" -
TazLeacher
nagyúr
válasz perge666 #13055 üzenetére
Nem akarok álszent lenni, én is nyomtam a GTA1-et általánosban...de szerintem a 8 éves gyerek még egy kicsit kicsi ehhez. Jó esetben általános iskola 2. osztály. 11-12 évesen már úgy sem tudod ebből kizárni, de addig ezt hanyagolni kéne. Egy Uncharted vagy egy AC mondjuk ehhez képes esti mese. Szex, erőszak, vér. Nem egy 8 évesnek való.
-
dannyl
addikt
Ha visszagondolok, nyomtuk anno a Duke Nukemet, meg Mortal Kombatot naphosszat, az se épp 6-os karikás. Mégse lettem degenerált, vagy lelki sérült.
Meg néztük a Dragon Ball-t is.Persze megértem az aggályokat is, mert az előzőektől eltekintve, nem tudom, hogy hol foglalnék állást, ha lenne gyerekem.
-
MM01
tag
En gyerekkoromba a Vice City-t meg a San Andreast nyomtam nagyon sokat, meg Ps2-on. 3 lapra ki voltak irva a kodok, regi szep emlekek..
-
egykerdezo
csendes tag
Most rakattam össze a griff iskola felszereléseit,azt kell írjam hogy nem érte meg,vannak ettől jobb eszközök.Mondom megnézem milyen képességeket aktivál,de ez csak nagymesteri szinten működik.A többi kettő iskolát sem érdemes összeszedni,vagy továbbfejlesztve mennyivel javulnak?
-
dannyl
addikt
válasz egykerdezo #13059 üzenetére
Nekem a medve a legjobb a stílusomhoz. Jelből 90%-ban csak quen-t használok, viszont szeretek hentelni.
-
jonnyjoker01
veterán
-
MM01
tag
válasz egykerdezo #13059 üzenetére
Griffet azert erdemes mert az a jelet erositi.. ha nem azt hasznalod akkor felesleges.. viszont ha igen akkor ez a legjobb
-
egykerdezo
csendes tag
Kaer morhenbe hogy lehet átmenni?
Jah hogy ezeket a witcher felszerelèseket az alapjátèkban nem,hanem csak a kiegben lehet nagymesterire fejleszteni.Akkor ezek felejtősek.
Nincs valami olyan mod ehhez hogy ne legyen èjszaka csak nappal? -
S1M0N
senior tag
válasz egykerdezo #13064 üzenetére
Vidd tovább a főszálat, majd akkor tudsz oda menni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz egykerdezo #13064 üzenetére
Ahogy jön az éjszaka átmeditálsz reggelig. Szerintem az éjszakának külön hangulata van...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
saen
veterán
Belefutottam egy furcsaságba, az első kieget játszom, még az elején vagyok, 37-es szintű voltam. Kaptam 40xp-t a rose on a red field küldinél és léptem vagy 30 szintet, most 66 lettem... A küldi is hibás volt, verfiy-jal megjavítottam, de a szintem maradt. Ez most így kicsit fura...
-
BüszkeeSAAAS
tag
Az első kiegészítőben Gaunter O'dimm a tükör mester
,de nem rémlik mikor és hol .... van valakinek információja erről?a sztori szerint már korábbról ismeri Geralt-ot mert segített neki megtalálni Yennefert, de ez mikor történt a játék 3. részében vagy korábban? Mert ha jól emlékszem Fehér gyümölcskertet említi amikor a hajón megjelenik szóval elvileg a 3. rész elején találkoztam vele -Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
dannyl
addikt
válasz BüszkeeSAAAS #13068 üzenetére
Rögtön a kocsmában találkozol vele, beszédbe is elegyedtek. Egy sima vendég(nek tűnik). Utána találkozol Yen-nel. [ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BüszkeeSAAAS #13068 üzenetére
Ő az első akivel a kocsmában érdemben tudsz beszélni, és tényleg ad infót Yennferről. Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
MM01
tag
erre mar nem emlekszek benne. Miert is segitett Geratnak? Nem ugy van hogy cserebe mindig ker valamit? Vagy tudta hogy kesobb ugy is talalkoznak ? Ez a Gaunter eleg homalyos lett igy visszaemlekezve.. -
BüszkeeSAAAS
tag
Áhhá értem, már teljesen el is felejtettem.... Köszönöm Nektek!
-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
BüszkeeSAAAS
tag
Épp a minap gondolkodtam rajta ,hogy a vipera cuccok hol lehetnek vagy talán nincsenek is, de most megkaptam a választ még egy okulárét is szereztem,amiről a Trigun-ból Vash the Stampede (Eszeveszett Vash) karakterét juttatja eszembe
-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
egykerdezo
csendes tag
Valaki elmondja hogyan változik a küldetés ha csak az alapjáték van fent?Nekem fent van a két kieg s most mikor kiszabadítottam a dalnokot kiírta hogy a jelenlegi küldi a blood and wine egyik küldijévé változik de ahhoz 34es szinten kell lennem.
Most még csak 18as vagyok,még nem mentem át skelligére sem. -
saen
veterán
válasz egykerdezo #13074 üzenetére
Menüből ki tudod választani, hogy melyik küldetés legyen aktív. Simán csak állítsd át arra amelyiket szeretnéd csinálni.
-
BüszkeeSAAAS
tag
Most tartok a HEARTS OF STONE kiegészítő vége felé,
eddig nagyon élveztem, de így a 3. kívánság teljesítése közben nagyon tele lett vele a f@szom eddig az egész játékot a legnehezebb szinten játszottam ,de egy ellenfél sem volt kínlódás viszont ennek a végét szerintem qrvára elcseszték ez a vörös köcsög nehezebb ellenfél egymaga ,mint a Vadak együtt véve voltak irreális és élvezhetetlen a vele való harc.... nem működnek a képességek sem ellene, azt még megértem ,hogy nem lehet elkábítani ,de gyakorlatilag semmi egyéb sem vethető be ellene még a "múlhatatlanság" sem működik hiába a 3 adrenalin pont és a quen pajzs szinte azonnal megöl ,ha felizzik a kardja ennyit még nem szívtam eddig -Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
bAtt001
addikt
válasz BüszkeeSAAAS #13076 üzenetére
Majd ha a Blood and Wine-t játszod... minden ellenség teleportálni tud kb. A nyakát kitekerném aki kitalálta azokat a virágokat és kukacokat, elkapni sosem lehet őket mert beleakadsz minden kis bizbaszba a földön ők meg ott bukkannak fel ahol akarnak...
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz bAtt001 #13077 üzenetére
Már a pókokkal is ki volt a tököm megmarnak -elfutnak-leköpnek-megmarnak-eluftnak igazi szívatás eszencia....
Ó drága búzakenyér....ez meg az én legnagyobb félelmem lett .... akkor vehetek majd megint új klaviatúrát..... pedig eddig olyan fain boss harcok voltak
Imrelith-el több kört is lenyomtam.... de ez a "félelem" a "a lidércé Iris" meg a pofátlan "gondnok" e má tú mács..... [ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz BüszkeeSAAAS #13078 üzenetére
Amúgy igen, HoS-ban már olyan bossok vannak amiket nyers erőből nem tudsz leverni, tudni kell a trükkjét a harcnak anélkül ha megőrülsz se győzöd le De egy kis google segít max és nincs több gond.
-
balage25
senior tag
Szeretnék vörös mutagént kotyvasztani fanyarmeggyel. Hol találok ilyet?
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz bAtt001 #13079 üzenetére
Eddig még nem okozott nagy problémát a megfelelő taktika, szerencsére elég széles a lehetőségek tárháza ,de mivel a (nyílpuskán kívül) a legtöbb fegyvert, képességet, jelet, főzetet, bombát használom a harcokban így azért elég hamar rájövök egy-egy ellenfélnél milyen kombó hatásos csak időnként elfogy már a türelmem
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
A kitérés gomb megfelelő használatának begyakorlását tudom javasolni. 2.-ra kinyírtam. Szerintem egyáltalán nem volt nehéz... sőt továbbmegyek az egész játékban nincs nehezen leküzdhető, vagy idegesítő ellenség.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
atainprison
senior tag
Pedig az egy nagyon egyszerű boss. Két dologra kell figyelni és gyerekjáték az egész.
1. Véletlenül se üss bele, még "alvó" állapotban lévő izébe, mert akkor az is felkel és akkor többel kell egyszerre küzdeni.
2. Folyamatosan tarts távolságot, mert akkor azt csinálja, hogy izzó karddal hozzád teleportál és rádcsap. Na mikor előtted meglátod a felizzó kardot, nyomsz egy védekezést (PCn jobb egérgomb), erre bekábul vagy mi és bele lehet csapni kettőt-hármat. Ezután elugrasz és elmész tőle jó messze, megint teleportál....és így tovább. Tök egyszerű.U.i: van olyan acsi, hogy úgy kell legyőzni, hogy egyszerre harcolsz az összes genyóval. Na az már tényleg nehéz halálfutamon.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz atainprison #13083 üzenetére
PS4-en van egy olyan trófea, hogy úgy kell megölni őket, hogy előtte mindegyiket felkelted...jó móka volt.
Már ha ugyanarról beszélünk.
-
atainprison
senior tag
válasz TazLeacher #13084 üzenetére
Jaja, ez PC-n is van. Az nem kicsit fájt .
-
egykerdezo
csendes tag
Skelligére hogy tudok átmenni ha nem fizetek egy ezrest?Egy nő kapitányt találtam még ezen kívül de azt mondta nem megy arra.
-
addikt
válasz egykerdezo #13086 üzenetére
Sehogy. A fickó csak pénzért visz át (de ha ügyes vagy akkor azt az ezrest vissza is kapod). Viszont csak egyszer kell fizetni, utána már szabadon járhatsz-kelhetsz.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tanisz
senior tag
Kutattam a fórumban ezután, de vagy béna vagyok, vagy csak bamba, esetleg nem volt róla szó:
Velen--ben van bármilyen mellékküldetés a Kannibálok területén?
Condyle közelében van egy táboruk, ahol van egy tetem, ami fölött Geralt megállapítja, hogy még friss a vér rajta.
Nekem még nem sikerült ehhez a részhez mellékküldetést felvenni, vagy csak türelmetlen voltam és kóborlás közben kiiktattam a mellékküldetést, mert lemészároltam a kannibálokat?Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz Tanisz #13088 üzenetére
Én már felvettem Velen-ben minden küldetést a Hirdetőtáblákról mikor rájuk bukkantam ,de nem volt velük kapcsolatos megbízás , legalább is nekem tuti nem.
[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
válasz BüszkeeSAAAS #13089 üzenetére
Köszi.
Nekem is ez a fura
Nem először játszok a játékkal, de sehol ne futottam össze ilyen küldetéssel.http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el PS4-en a játékot. Nagyon az elején tartok. Érdemes a kis falvakba megcsinálni a mellék külditek, mert volt olyan hogy mentem egy adott területen aztán izmosak voltak a mobok. Aztán gondolom, ha csinálok több küldit is akkor hamarabb ugrik a szint is.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz atainprison #13083 üzenetére
Amiket írtál azokkal én is tisztában voltam ,de ettől függetlenül még mindig azt mondom ,hogy ez nem az egyik legkönnyebb ha nem a legnehezebb harc halálfutamon, ha elrontod a hárításból való visszatámadást akkor szinte borítékolhatod ,hogy kinyír és azért elég sokszor kell betalálni mire kidől ráadásul utolsók 3 már szinte folyamatosan a legerősebb támadását használjak akár többször is egymás után,lehet nekem nem elég jók a reflexeim..... Persze sikerült legyőznöm még aznap,de akkor is tartom magam ahhoz ,hogy bosszantóan erős ellenfél volt (talán csak a számomra....)
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz func93 #13091 üzenetére
Nem kifejezetten az a játék ahol henteléssel lehet szinteket lépni, főleg az első (pályán) bár a későbbiekben is érdemes sőt ajánlott felfedezni a ?-el jelölt helyeket és megcsinálni a kisebb megbízásokat közben is elég sokat kell aprítani és a feladatok pedig annyi xp-t adnak ami sokszor több is ,mint az amit a közben leölt szörnyekért kapsz, és végül ,de nem utolsó sorban segít abban ,hogy valóban úgy érezd egy új világba csöppentél.
Mindenképp javaslom ,hogy fedezd fel a teljes világot az első területen mielőtt tovább haladsz sok erőhely hasznos vagy eladható cuccok receptek stb. található a világban szinte mindenhol. Érdemes mindent összeszedni sok tárgynak nincs vagy csak alig van súlya ezért ami útba esik azt érdemes begyűjteni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Az Erdő Asszonyai küldetés úgy kezdődne, hogy olvassam el a könyvet, de nincs meg a könyv, hol keressem?
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz Janoska26 #13095 üzenetére
Már nem emlékszem én hol akadtam ré ,de szerintem több helyen is megtalálható, sok könyvnek van több példánya, én nem is kerestem direkt csak hozzá került valamikor felvettem. És valószínűleg még azelőtt elolvastam,hogy megnéztem volna a feladatot. Nézz körül a bárónál vagy Keira Metz-nél egyiküknél szerintem tuti meg lesz, de ha tovább viszed a fő szálat és közben figyelsz bi
ztosan bele fogsz botlani.[ Szerkesztve ]
-
leroyclub
senior tag
A jatek során Trissnek es Yennek is csaptam a szelet. Azt hittem majd eljön a választás de helyette kilancoltak az agyhoz es ott hagytak mind a ketten. Akkor most buktam mind2t? Vagy meg lehet ezen változtatni? Ha nem akkor van valami hátránya?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs