- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
SPOILER-féle
Elég nyugis rész volt, vagyis arra számítottam, hogy pörgősebb lesz az évad folytatásának első része, de mondjuk így legalább reálisabb a sztori.
Cliffhanger meg nem is kellett, mert úgyis tudjuk, nagyjából miről, illetve kikről fog szólni a következő rész.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Olyan rég volt el is felejtettem, hogy megpistult a kormányzó hát vegyes érzelmek megint. Érdekes rész volt.
Spoiler
Annyira tudtam, hogy el lesz játszva hogy Rick zombivá alakul és mégsem. Ez annyira gáz volt nem értem miért volt rá szükség. A kis szaros düh kirohanásait sem értem, na majd talán a következő rész
Valamiért mielőtt bement Carl a szobába mondtam magamba, hogy mi lenne rátalálna valami fasza is szobára tele játékkal erre ott tornyosulnak az xboxos játékok. Jók a megérzéseim
-
enginev3.0
félisten
Egy rész van? Vagy dupla epizód?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MunezXBK
nagyúr
válasz enginev3.0 #3855 üzenetére
1.
-
L_YKing
addikt
Ajjjajajj azt hiszem kész vagyok a tanulással...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szmatyi93
tag
Not volt bad...
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
james001
veterán
Na megnéztem én is az új részt,jó volt. Kicsit lassan folyó volt,de a nagy fight után nem rakhattak be még egyet Kíváncsi leszek összetalálkoznak-e majd a többiekkel.
SPOILER (?)
Csak én szurkoltam a zombinak mikor Carl-al birkózott? (amelyik csak a cipőjét szerezte meg)https://psnprofiles.com/kazama001
-
keIdor
titán
imdb, következő részekből tartalom -> spoiler:
s04e10: The scattered groups begin to reunite, but it becomes apparent that the mysterious killer may still be at large.
s04e11: Just when Rick thinks he's going to be able to relax, he's faced with multiple immediate threats. Other members of the group deal with their past.
s04e16: With most of the group taken by the enemy, Rick and Carl are left once again to fend for themselves. They head on the lonesome road for Washington D.C.Érdekes lesz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
leslieke
Jómunkásember
S04xE09 lelkizős rész lett.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
juliabrilke
veterán
Erre a részre kár volt ennyit várni.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz juliabrilke #3864 üzenetére
Szerintem meg nem.
-
feka007
veterán
Nem volt rossz rész, de fárasztó, mikor már nyolcadszorra is azon izgultatnak, hogy na vajon megharapják-e Little Shane-t.. Persze ez is sokkal jobb, mint a woodbury-s szerencsétlenek. Az irány jó
-
Dyrtyho
őstag
Nézte tegnap este valaki a magyar szinkronos premiert ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bok92
addikt
Annyira hiányzott a sorozat, mint egy falat penészes zsíros kenyér. Ez a rész is annyira izgalmas volt, hogy kénytelen voltam facebook, twitter segédeszközöket használni.Unalmas...
-
mepet
addikt
Hát ez az eddigi egyik legunalmasabb rész volt... sp: Most, hogy sara tancredi nem sikítozik, hogy "where is carl?", nézhetjük, ahogy a kiscsávó lázadó korba lép? Ehhez jobb a comedy central...
-
feka007
veterán
-
mikrosuttii
aktív tag
Na jó...
-
enginev3.0
félisten
Ez a kis tetű kölyök mikor akar már meghalni?
Én megkötöztem volna, és csak úgy simán odalökném Hersel-nek (szegény, nem volt valami szép fej), úgy felpofoznám, az "apja" helyébe hogy meghalás nélkül zombi lenne
Viszont nagyon örülök hogy a végén rájuk talált Mishone
De elvárás alatti rész volt, köszönhető a kölyöknek. Kb a következő rész sokkal jobb leszja... és mondtam hogy többet kell aludni, tegnapi nap edzés nap volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #3884 üzenetére
Nagyon unalmas mar a kisgyerek
-
mikrosuttii
aktív tag
Carl még sokáig nem fog meghalni.Rick előbb fog,mint ő.Ezt azért mondom,mert Carlnak nem kell elvonatkoztatni az apokalipszis előtti emberek gondolkodásmódjától.Eleve ebben nő fel.Míg Rick pedig már 40 feletti,benne van az,hogy az apokalipszis előtti világban teljesen máshogy hoztak döntést az emberek,és ettől kell elvonatkoztatni az embereknek.Tehát Carl jobban kiismerheti majd az embereket,mint a többiek.De amíg ilyen forrófejű,és tapasztalatlan,szüksége lesz az apjára (lásd a kilencedik részben 4 zombira 8 töltényt áldozott,és ki is fogyott).Amúgy,az apja nélkül már halott lenne,és ha a mostani részben meghalt volna az apja,akkor Carlnak pár részen belül annyi lett volna,legalább is olyan állapotba került volna,mint amikor RIck elveszítette a feleségét.Csak ugye Ricknek ott volt jó néhány ember,Judith,Carl,akik miatt a kezét tűzbe rakta volna,ez tartotta benne a lelket,nah meg Hershel.Carlnak meg már senkije se lenne,ha meghalna Rick.
-
james001
veterán
Én konkrétan szurkoltam hogy kapja el a zombi a házban,erre csak a cipőjét szerezte meg Azt még utána a krétával is menőzött pff
https://psnprofiles.com/kazama001
-
alratar
addikt
válasz mikrosuttii #3886 üzenetére
Azért neki is lenne egy-két ember aki melette állna.
PL ott van rögtön Mishone, aki rájuk talált, és nagy a valószínűséggel, hogy ha gyerek tovább is állt volna apja halála miatt, őt is megtalálja.[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
tomiii.
aktív tag
végre újra walking dead, de azt nem értettem, hogy mi okból mondja a végén Rick Carl-nak pont azt, hogy téged keresnek? Vagy lehet csak a TWD hiány miatt már minden jelentéktelen dolgon feleslegesen jár az agyam.
-
B1T3
addikt
válasz enginev3.0 #3891 üzenetére
Az mi, hogy Hershel feje tüdő nélkül is tud hörögni?
-
xenom0rph
őstag
-
B1T3
addikt
válasz enginev3.0 #3894 üzenetére
Én nem halk cuppogást hallottam. De amúgy vannak még ilyen logikátlanságok, amelyek engem egyáltalán nem zavarnak, elvégre ez egy sorozat, amely világában
zombikharapdálókjárkálók hemzsegnek. -
-
alratar
addikt
Én láttam rosszul, vagy a szobában ahova Csrl betévedt, tényleg egy XBoy One volt?
Ha jól láttam akkor ez szvsz egy nagy hiba, hisz amikor elkezdődött a sori és mindenki bezombult, még nem volt olyan konzol cucc!Egyébként azzt észrevettétek, hogy míg a zombik m ind csoszogtak, addig Bishone két "testőre" teljesen élő ember módjára járt!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
B1T3
addikt
Megnéztem az első részt magyar szinkronnal. A magyar szinkron önmagában nem lenne rossz, de annyi részt kihagytak az első részből, hogy számomra az már tolerálhatatlan. Remélem, csak azért, mert ez a pilot, és hosszabb, de szerintem csak naiv vagyok. Ha ilyen vállalhatatlan lesz a többi rész, akkor nem is pazarlok időt a magyar szinkronos változatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Macska topik
- Filmvilág
- Dolce Gusto
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest