Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrYoniko

    aktív tag

    válasz ®abstract® #25991 üzenetére

    Nincsmit.
    Whiterun manorról nem tudok, a Breezhome-ot ismertem, de a most megvetthez képest az már csak egy csöves kunyhó.
    A staff sokáig hű társad tud lenni majd.

    A politikához meg annyit fűznék hozzá, hogy tudtommal Skyrim a nordok hazája, így számomra egyértelmű, hogy a Stormcloak oldalát erősítem.
    Thralmor-nak nem volt köze Arduin felébresztéséhez? Csak mert nekem régebben az jött le amikor a fő szálat toltam, de akkor az angolom is gyengébb volt.

    Tudom van magyarosítás, de szerintem gáz a városnevek (stb) fordítása, mert a fimekben se a bukott angyalokba mennek (Los Angeles).

    Polgárháborút meg akkor érdemes elkezdeni, ha már megvan minden ház, mert van ami nem elérhető a polgárháború végén. De ezt lehet rosszul tudom.
    A companion küldit viszont érdemes végig tolni, mert a végén tudod töröltetni azt hogy vérfarkas maradj. Ha törölted akkor utána max 1x kérheted hogy azzá válj. Ez asszem a Dawnguard kieggel jött be, mert ott a küldiknél vámpírrá tesznek (törölve a vérfarkast).
    Persze a vérfarkas lvl és kiosztott pontok megmaradnak, így azt nem bukod ha megint farkassá válnál.

    A csukjás csövesekhez meg női karival nem ajánlott menni, mert ugye szerzetesek, jó ideje nem láttak Nőt, na meg mod is van rá... ;)

    Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

Új hozzászólás Aktív témák