-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #16776 üzenetére
echo problemam azert nem volt csak egy, mert melo es sport kozott raneztem, majd este hazaerve (amikor mar sokat javitottak rajta) megint. ertsd nem ultem ott elotte folyamatosan, mert tudtam mire szamitsak. a grafikai bugokat egy restart megoldotta.
a logout meg... ha tudnad mennyiszer ki-beleptem mire beadta. jot rohogtem rajta. anno elso resz eseten a sorbanallas is vicces volt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #16776 üzenetére
csigalom, nyugavér. sajna a massive ilyen, menetrendszerű náluk új contentnél is a gebasz. ez az npc-s bug is volt már náluk legalább egyszer valamelyik korábbi relanzánál. nekik szükségük van 2-3 napra a stabilizációhoz, és már most szólok, hogy a következő alkalommal is erre számíts.
és nem, anya nem szült még olyan fejlesztőt, aki mindig mindent jól csinált volna.
nyugodj bele, mást úgysem tehetsz.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest