Hirdetés

  • AI-t kap a Toughbook is

    ph A Panasonic híres strapanotebook-szériája a Meteor Lake processzoroknak köszönhetően szolgált rá a megnevezésre.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz TXT #9250 üzenetére

    döntsd el, hogy pvp vagy pve szettet akarsz. azért a kettő között van különbség. a mobok meg vannak őrülve a legutóbbi patch óta, amig nem javitják addig pillanatok alatt meg lehet halni.

    akkor sorban:
    a chatterbox lmg mellé a holstered talent miatt jó, mivel tárazás után fire rate bónuszt ad. pakolj fel tárazás bónuszt az m60-ra és szerintem válts át sharpshooter kasztra. sokkal kezelhetőbb lesz tőle a fegyver
    felejtsd el azt a riflet. ha jól tudom most bugosak is, mert nem regisztrálja a találatot (bár ilyet én a nemesis esetében is tapasztaltam mostanság)
    a sima high end lmgk a legjobbak. az unhinged-allegro tökéletes párositás. ha nincs on the rope a buildben, akkor az in rhythm a legjobb "equipped" talent
    a gear score értéke a legutolsó szempont. valami nagyon elcseszett rendszer alapján számolja a játék, igy semmilyen következtetést nem lehet levonni az értékéből.
    a megoldás, hogy játssz. nekem ma, egy napi küldetésből esett ki a sweet dreams. elnézve, csak raidre fog kelleni. :D

    én a mellényt lecserélném egy orrszarvús petrovra, amin armor és weapon dmg van. az a brand 10% lmg sebzést is ad.
    pve esetében a maszkon az egyik attributum mindig a "damage to elites" legyen. ahogy a hard hitting talent is hasznos.
    táskán érdemes az armor, weapon dmg párost keresni. bónuszként plusz health is jó lehet. keress kettő passziv talentes táskákat. hardened és hard hitting kombóval szerintem jól jársz. (arra készülj fel, hogy ez ritka mint a fehér holló :D ) azt hiszem a wyvern és az 5.11 brandek lehetnek ilyenek.
    kesztyűn a legtöbbet használt fegyver sebzése a legfontosabb. esetedben lmg. ebből max 12% bónusz jöhet. keress olyat, amin devastating talent is van.
    tokból az airaldi nagyon jó tud lenni. keress olyat, ami életerőt ad és devastating talent van rajta, ha ilyet nem találsz akkor gila is okés
    térdvédő esetében is csak a gila, lehetőleg olyannal, amin "total armor" van. a talent pedig teknőc legyen

    kék modok esetében a legjobbak azok, amiken "total armor" van. piros esetében a fegyversebzés, illetve a damage to armor.

    röviden ennyi. ez csak az én véleményem, biztos lesz olyan, aki majd megmagyarázza, hogy a "sárga" attrik is jók. szerintem egy hibrid buildet nehéz összefarmolni (és nehéz jól is játszani) ezért kezdetnek érdemesebb a sok armor, nagy sebzés párost szem előtt tartani. utóbbiból te hiányt szenvedsz. gyakorlatilag semmi bónusz nincs a szetteden. :)

    ez az oldal pedig egy hatalmas segitség tud lenni. ki lehet mazsolázni, hogy adott brand, adott eleme milyen tulajdonságokkal potyoghat. igy az ember nem fog olyat keresni, ami nem is létezik.

    nem szoktam az rng miatt anyázni, de itt azért elég erősen forgattam a szemem. jó ideje vadászok rá, erre...

    mi a bánatos micsodáért nem lehet kettőt tekerni az ilyenekre? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák