Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Engem az érdekelne a GF6100 és Nforce 410 chipes alaplapok mennyire jók? Vennék egy olyat. Nem a VGA miatt Vannak olyan gyorsak és megbízhatók, mint az NF4 Ultra?
-
rollins
őstag
válasz balintka #505 üzenetére
Azt nem tudom hogy rosszabb vagy jobb mint a nf4 ultra, de szerintem nincs velük gond. Bár valaki nem szereti és az ide vezérlőjét szidta, de eddig én nem vettem észre, hogy gondja lenne ezzel. Volt már 6100/430, 6150/430, most meg 6100/430 -as lapom, magával a chippel nem jött elő nálam hiba. Az nf410 lan, a 430 gigabit lan vezérlős. A 6150 egy hangyányit gyorsabb a 6100 -nál és van rajta dvi meg aszem d-sub kivezetés.
Ha teheted 6150/430 -as lapot vegyél ha ilyesmi kell, de olyat, amelyiken nincs egybetokozva a két chip, met azok jobban melegednek. -
balintka
addikt
Az igazság az, hogy halódik az A8N-e lapom, ezért vennék helyette egy Biostar 6100-M9-et. 939-es és DDR1 ramos kell, ez van most, ezt kéne áttenni. Csak SATA-t használnék rajta. Bár filózom azon is, hogy fél évet kihúzok még ezzel a lappal aztán váltok Core 2-re vagy Phenomra. 15000 most a Biostar lap. nem tudom ér-e ennyit még hogy költsek a lenti konfigomra.
-
rollins
őstag
válasz balintka #507 üzenetére
Nem tudom mennyire halódik a lapod, de ha fél évet ki tudsz vele húzni, talán az a legbölcsebb, bár ezt neked kell tudni. Már nem vennék 15 -ért s939 -est, kivéve ha gariba cserélik a mostanit, ha mégis kell. Ahogy nézem kevés, de van még s939 -es lap 10-ért, igaz amit néztem az nf4-es. Am2 meg nem erősebb nála, csak nagyobb procit lehet kapni. Én akkor leszek meglőve, ha a mostani lapomhoz nem fognak phenomot ismerő biost írni.
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok! Gyors segítség kellene! Van egy msi K8NGM-V lapom és most vettem bele pci-exes karit és képtelen felismerni hogy van benne. Csak az integráltal indul. Köszi a helpet!!
http://shrimpland.hu
-
legenda
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
ASUS A8V-VM lapról mi a véleményetek?!
Egy 3200+ os A64 lenne benne 1giga ram , ja és egy Celeron 333-ast váltana...
Netre,filmre,nagyon régi játékokra kellene...
Mit tud ez a VIA chipset? -
Steve-S
tag
Na hi mindenkinek!
Aki ilyen fajta lapot akar venni, annak ajánlom az ASUS M2N-MX típusú lapot Geforce 6100 + NForce 430 chipsettel. Nagyon jó kis lap, én egy Sempron 3000+ procit raktam bele, ami alapból 1,6 Ghz-en megy, mint kiderült a lappal nagyon jól lehet tuningolni, egyetlen hiányossága hogy a BIOS-ban a CPU Voltage-et nem lehet állítani, legalábbis én nem találtam meg sehol, minden mást igen! A procit eddig 2 Ghz-ig húztam és eddig atomstabil, még bőven bírná feljebb is sztem. A proci 100% terhelés mellett így sem ment eddig 51 fok fölé gyári hűtővel! Ráadásul a házban nincs valami jó szellőzés sem! Az integrált VGA meglepően jó teljesítményt nyújt, azt hittem jóval gyengébben fog teljesíteni. Nyilván Crysis és UT3 nem fog szaladni rajta, de Pl.: NFSU2, FlatOut 2, 800x600-ban maxon játszhatóan futnak. Szóval én nagyon meg vagyok vele elégedve, majd megnézem hogy mennyit bír pontosan maxon és írok majd be eredményeket is.
Set The World On Fire!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Spórolós topik
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Wise (ex-TransferWise)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest