- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Dreamcaster #12800 üzenetére
Mégis az ötéveseknek alkotott sínautózást isteníted...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
atomeec
senior tag
Kérdés. Ha teszem azt egyszer tényleg behal az online része a játéknak, a megvett DLC-k adott profilban csak akkor maradnak meg, ha meg is vettem őket, vagy elég, hogy elérhetőek benne? Nem sokat játszottam mostanság, nem jött össze még a pénz egy kocsira sem azok közül, amiket megvettem online DLC-ként.
-
hoffman_
nagyúr
ahoj,
a mai játék során lettem most már tényleg baromi ideges. minden második autó, amit meg akarok venni, krva DLC. persze letölteni már nem lehet. megvenni sem. token-t venni sem. az egész honlapjuk meg van dögölve hónapok óta, nem is lesz jobb. mi a teendő ilyenkor? kellenek nekem azok a kocsik... steam-es eredeti game, de ha tört alá be lehet húzni őket, akkor esküszöm leszedem. csak ez így olyan kényelmes. nem lehet még valahogy legálisan megoldani?
basszus már
ui.:
köszi előre is, ha van épkézláb tipp. már csak offline profillal nyomom amúgy is. a közös krúzok még a tdu1-el kifújtak, nagyon hiányoznak is, de hát még így is jobban élvezek csak úgy autókázni, mint mással játszani.
ui2.:
az hogy lehet, hogy sokkal több autóra írja a játékban, hogy DLC, mint ami fent tokennel megvehető elvileg a honlapjukon?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hoffman_ #12803 üzenetére
Én nem tudok megoldást, szerintem a szerverek se húzzák már sokáig...
ui: Talán majd a Crew-ban, ha nem riaszt az NFS-szerű irányítás...
ui2: Úgy, hogy a TDU2 is pont annyira volt kész megjelenéskor, mint a TDU1... Eredetileg a játékon belül lettek volna a DLC-s gépek a maguk szalonjaiban, nem a használt-autó kereskedőt toszta volna tele, de mivel nem volt kész, tudjuk mi lett. Hogy meg lehessen őket venni, fel tették az oldalra. Amint kész lettek ezzel a résszel, a következő DLC-s gépeket már csak ide pakolták be.
Úgyhogy a vásárlás azóta úgy megy, ahogy eredetileg kéne. Váltasz tokent, bemész játékon belül a szalonba és ott veszed meg tokenért.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
InfiniteReality
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12804 üzenetére
Ezt a Crew-ot nagyon várom... a TDU1-gyel is nagyon sokat játszottam, a 2-vel is...
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz InfiniteReality #12805 üzenetére
Nekem csak az a bajom, hogy itt ez már egy sorozat harmadik része, és egyszerűen nincs fejlődés, csak átalakulás.
Persze, továbbra is adja amit kell, a szabadságfokot, amit semmi más nem, de valahogy sosem sikerül igazán megcsinálni a játékot.
A TDU2 rengeteg újat hozott, de sajnos legalább ennyivel rosszabb is volt az elődnél és ez sajnos igaz a Crew-ra is.
Igen, bejött egy részletesebb tuning, bejött egy részletesebb optikai testre szabhatóság, de annak ellenére, hogy önmagát kőkeményen MMO-nak mondja, eldobta magától a TDU2 formálható karakter-rendszerét és a remek szintén formálható safehouse-rendszert egy sablonos sztoriért.
Ezt tetézi, hogy továbbra is csak 8 ember fér meg egymás mellett, ráadásul most már csak 4-en formálhatunk egy Crew-t, míg TDU-ban (ha a szerver is úgy akarta) akár 6-7 ember is összezárhatta magát egy layer-re. 8 sajnos már nem, vagy csak nagyon ritkán, mert valaki folyton kiesett a zárás ellenére is.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
InfiniteReality
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12806 üzenetére
Ezekszerint Te próbáltad? Ez is ilyen layeres "baszakodás"?
Az nem zavar ha egy crew-ban csak 4 vagy 8-an vagyunk, de a többi nem AI autót is látni szeretném...
Azt reméltem hogy végre megcsinálják, hogy a "normál forgalmat" is a játékosok alkotják...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz InfiniteReality #12807 üzenetére
2x bétáztam, másodjára megkerestem az összes roncsot.
Továbbra is 8 fő a limit, ezért lehet csak 4 fős a crew, hogy kijöjjön egymás ellen kettő.
Mondtam már, hogy ez a TDU3, csak nem fizettek 2 millió dollárt a névért. Ugyanazok a betegségek gyötrik. A 30 jelenet/másodperc limit is azért jött be, hogy a hálózatot stabilizálják, mert se a TDU, se a TDU2 nem volt képes stabilan megtartani 8 főt egy layeren. Most már képes.
sz: Plusz minderre rájön az UBI, vagyis megjelenés után 1-2 napig/hétig nem lehet majd játszani a Crew-val, mert az uPlay le fog rohadni a francba...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Reaper
őstag
válasz hoffman_ #12803 üzenetére
Hali, elvileg az eredeti DLCs autókat nem nagyon lehet belerakni, én legalább is nem találtam rá megoldást, pedig kerestem.
Viszont az unofficial patchet én javasolnám felrakni, majd a TDU launcherrel indítani a játékot. Abban van pár finomság, köztük az én régi kedvencem az S7 is, bár visszafogott változatban. Annyi, hogy ha ezt egyszer így csináltad, akkor onnantól nem szabad a normál indítóval indítani újra, különben az extra autók mind rózsaszín Mustangok lesznek -
InfiniteReality
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12808 üzenetére
Francba, hogy az ember mindig jobbat remél...
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #12804 üzenetére
amennyire szerettem az elsőt(arra nincsenek szavak), ez annyira felb*sz. a második is klassz, én imádom, órákat elszötyögök benne, még offline is. nem is értem, hogy hogy lett ekkora bukó.. a 8-as krúzokra már csak álmomban gondolok. de dafke azért is megoldom valahogy offlineba az autókat, széttöröm még a kernelt is, ha kell.
ja igen, meg várom a Crewt- gőzerővel. ott tali. remélem.
GrimReaper:
köszi a tipped, meg fogom nézni, hogy ez mi fán terem. a steam meg így járt. csak az egyszerű két kattintás és always running fog hiányozni, azt annyira szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamcaster
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12813 üzenetére
Gyujthetjetek, skacok a dollarmilliokat. Varjatok meg a nemhivataos verziot es akkor meglesz az osszes auto. Ha megvettetek az eredeti verziot, +dlc, akkor nem hiszem, hogy hackelnetek kell az az eredeti keszitoket...
[ Szerkesztve ]
ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Dreamcaster #12814 üzenetére
A szerver oldali szoft nem a DLC-khez kell, hanem az online játékhoz, vagy futhatna akár LAN-on is.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Dreamcaster
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12815 üzenetére
jahh, akkor ez olyas valami, mint anno az nfsu2, lan -t latott a server, de online nyomtuk. Szoval meghekkeltuk az online modot. lan -ban inditottuk a jatekot, online lett belole.
online jatszottunk, de lan mode -ban. ezt add ossze.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Dreamcaster #12816 üzenetére
Fordítva.
LAN-on keresztül kapcsolódtok egy gépre, amin a szerver szoft fut. Bár lehet, hogy a SecuROM miatt mindenképp kell netkapcsolat is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Dreamcaster
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12817 üzenetére
Igen. Meg mz/x jelentkezz, jelenkezz...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Dreamcaster #12818 üzenetére
Oké, akkor azt hiszem én veled többet nem kommunikálok.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Dreamcaster
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #12819 üzenetére
colm down, ez ugy ertettem, te tobbet tudsz a halokrol.
-
hoffman_
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #12813 üzenetére
na, a nyári fizumból pont kijön. zsír.
-
laceszgamer
addikt
válasz Dreamcaster #12812 üzenetére
Amennyire tudom az autókat most is fel lehet oldani, de hogy mennyire legális azt már nem tudom, így linkelni nem akarom, de google első oldalon van már rá használható módszer.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dreamcaster
senior tag
válasz laceszgamer #12822 üzenetére
arra probalok ravilagitani, ha mar a tisztelt tagok megvettek a jatek online/offline verzioit, akkor szarjanak ra, jo lesz a kesobbi "valtozat" is, ha meg akarjak szerezni az osszes autot. Hiaba szeretnek en az nfsu -ban onlie nyomatni, hiaba vettem meg a gamet 12k -ert, mar nem lesz online mod.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Dreamcaster #12823 üzenetére
Értem.
Mondjuk kár a TDU2-ért, sokkal több is lehetett volna belőle, bár így se rossz játék, benn van nekem is jó pár órám.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dreamcaster
senior tag
válasz laceszgamer #12824 üzenetére
"több is lehetett volna belőle", biza, am!
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Dreamcaster #12825 üzenetére
Egy 3. részt díjaznék, picit összegyúrnák az 1. és a 2. részt + némi finomítás és kész is lenne a tökéletes TDU.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dreamcaster
senior tag
válasz laceszgamer #12826 üzenetére
ja. alom on. en ezt varon az ndsu -ota.
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz Dreamcaster #12827 üzenetére
Vagy a The Crew-ba beletehetnék az egész TDU 1 / 2 szigeteket...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz InfiniteReality #12828 üzenetére
Na az lenne a vicces... Hawaii akkora lenne, mint a fél USA...
Egyébként azt mondták, hogy lesznek DLC-s területek. Nem derült ki számomra, hogy ezek a bétában megismert térképből kiharapott részletek lesznek, vagy a gyanúsan árulkodó* mexikói határ fog megnyílni...
* - Kanadai határ nincs, de Mexikó fele két határátkelő is van.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Reaper
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12829 üzenetére
Kanadába majd a hegyeken keresztül megyünk
Amúgy nem tud valaki megoldást arra, hogy TDU1-es letöltött autókat bele lehet-e hekkelni a TDU2-be? Van pár ínyencség, amit kipróbálnék, amíg várunk a Crew-ra.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12829 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mekkora lenne, ahnem hogy meg tudnák-e tölteni tartalommal és hangulattal, nem és semmit a nayg terület, ha az embernek inkább nyűg rajta keresztül-kasul közlekedni.
-
Amur
addikt
Az online fiókomból tudok valahogy offline-t csinálni? Szeretném azt folytatni nem egy új offline-t kezdeni...
Tegnap óta nem enged már be az online mentéssel...Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz Reaper #12833 üzenetére
Azt írja hogy bannolhatnak a használatáért, gondolom ettől már nem kell tartani, elvégre nincsenek szerverek ahonnan bannolhatnak...
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
Reaper
őstag
Szerintem ha nézi is bárki akkor sem téged fognak bannolni, hanem előbb azokat akik 1-2 mp alatt nyomják le a versenyeket. SZVSZ már rég nincs rá ember, éppen csak életben tartják a szervereket. Rengetegen mászkálnak custom kocsikkal te is láthatod online őket, na azok mind ezzel a launcherrel indítják, különben már kapnák is a rózsaszín mustangot.
-
Reaper
őstag
Valószínű, hogy csak nekem új, de hátha nem, aki még nem próbálta, annak javaslom a Physics mod v1.0 by Veno című finomságot. Egész más lett a játék tőle, sokkal élvezetesebb az irányítás, lehet végre kontrollált burnouttal elindulni, driftelni, de sokkal "érezhetőbb" minden vas vele. Mondjuk én még mindig a nagy kedvenc Saleennel próbálgatom, de ég és föld. Universal Launcher kell hozzá mondjuk, de aki bármi modot akar, pl unofficial patch, az úgyis azzal indítja.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Sziasztok,
Megjelenést követően vettem még meg a játékot anno. Nagyjából 5 perc után ment a levesbe, mert szörnyen idegesített, hogy bár az FPS rendben volt, mégis olyan volt a játék offline játék mellett, mintha laggolna.
Most Crew-ra várva gondoltam feldobom, gondolván, azóta már biztos patchelték a játékot.
A vicc, hogy a jelenség még mindig megvan. Ezóta új gép lett, az FPS fix 60. Nincs erre valami megoldás?
Illetve azóta nem is követtem a dolgokat, Hawaii szigete végül bekerült a játékba teljes terjedelmével? -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Assdak #12839 üzenetére
gondolván, azóta már biztos patchelték a játékot.
Kik? Megjelenés után 1-2 hónappal lapátra tették a fejlesztők 2/3-át. Fél évvel megjelenés után már csak egy tucat ember dolgozott a játékon... Egy évre rá Az Arati leállította az összes játéka fejlesztését, még egy év és indult is a csődeljárás...
Jelenleg azt hiszem 1.5M$ a TDU összes joga és járulékos része.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Assdak
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12840 üzenetére
Értem. Tehát ez az offline lag-szerű jelenség, ez mindenkinél megvan, és nincs rá orvosság?
-
Reaper
őstag
válasz Assdak #12841 üzenetére
Javaslom az unofficial patch-et, nem tudom mondjuk mennyit javít a dolgon, mert nekem alapból gyenge gépem van, de nem tűnt fel, hogy lenne lag. Azt nem tudom, hogy van-e különbség abban, hogy mivel irányítod, tehát késleltetés beli különbség kormány, gamepad, és bill. között, én csak kormánnyal toltam mindig is.
-
Assdak
őstag
válasz Reaper #12843 üzenetére
Lehet nem a lagg a legjobb szó. Igazából annyi, hogy nem folyamatos a kép, mintha kisebb lassulások lennének. Unoff patchet most raktam fel, megpróbálom azzal.
Viszont esetleg arra a kérdésemre tud valaki válaszolni, hogy Hawaii szigete végül bekerült e teljes egészében?[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
-
Assdak
őstag
Közben rájöttem mi okozza a laggot. Az environment qualityt kellett lejjebb vennem és megszűnt. Az érdekes a dologban, hogy az fps nem változott.
SweetFX és egyéb modokkal foglalkozott valaki? Van esetleg valami normális gyűjtőoldal? -
Reaper
őstag
válasz Assdak #12848 üzenetére
Turboduck- elég jó gyűjtőhely.
Itt van egy physics mod, és ott a hozzászólások között van az amelyiket én használom: Physics MOD V1.0 by Veno
Részemről ennyit meg az unofficial patchet használom. Talán van 1-2 autó modell is leszedve, de azt már nem tudom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest