- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz MittuDomain_ #5652 üzenetére
Bejelentkezve nekem ingyenesnek mutatja.
THE WITCHER 15TH ANNIVERSARY: CLAIM THE GAME FOR FREE AND PREPARE FOR ITS REMAKE!
[ Szeretkezve ]
-
interstate76
addikt
válasz MittuDomain_ #5652 üzenetére
Nálam is 1,19€. Még 2017-ben vettem meg, kőkemény 1,29€ ellenében!
Ezzel együtt fura, hogy kinél így, kinél úgy jelenik meg.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Golden9
addikt
Toodles And Toddlers - Itch
BFF or Die - Itch
COSMOS - Itch[ Szeretkezve ]
-
ViZion
félisten
válasz l.skywalker #5664 üzenetére
Sajnos az epic store egy akkora raklap sz@r... de a WH az mindig kell.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Louro
őstag
Annyira szánalmas, hogy az ingyenosztáskor panaszkodnak az emberek, hogy szar meg lassú a kliens, miközben, ha fél pillanatra gondolkodnának és nem ész nélkül mindent zsebelnének be, amivel várhatóan egy percet sem fognak játszani, akkor tudnák, hogy a hozzájuk hasonlóak miatt lassú.
Miért nem lehet várni egy napot? Nem emlékszem, hogy az ingyenes cuccokból elfogyott volna a kulcs Epicnél. Nekem olyan a kliens, mint a desktop background. Szép és jó, de amint megnyitsz valamit, úgysem látod. Arra kell, hogy letöltse a birtokolt szoftvert és kész.
@l.skywalker: Köszi az infót a heti ingyenesről.
Mess with the best / Die like the rest
-
ViZion
félisten
válasz #21346560 #5669 üzenetére
de mivel a honlap és a kliens is lassú -akcióktól függetlenül- így nem használom. Játékkal elindul esetleg, de annyi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Ciccuka
veterán
-
Archttila
veterán
En szemely szerint EGL-t meg soha nem hasznaltam, viszont a Heroic teljesen rendben van.
Heroic vs Epic
Installer size: 92MB vs 150MB
First-launch updates: N/A vs 529MB
Disk space used: 344MB vs 929MB
RAM Usage (library - Grid View): ~190MB vs ~306MB
RAM Usage (library - List View): ~223MB vs ~368.7MB
RAM Usage (store): 210MB vs 450MB
RAM Usage (In-game): ~230MB vs ~232MB
CPU Usage when Idle In-game: 0-2% vs 0-2%
Linux support? Yes vs No[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Dilikutya
félisten
válasz Archttila #5673 üzenetére
Azokon a PC-ken, ahol ezeket a szoftvereket használják, ez az összehasonlítás teljesen értelmetlen, nem ezen múlik a sebességük. Teljesen mindegy, hogy a store 200 vagy 400 MB RAM-ot használ, van 8-16 GB a gépekben. Ugyanígy a tárhely.
Akinél ilyen különbségek is számítanak, az egyébként sem igen játszik, max régi játékokkal, lemezről.Semmi baj nincs az Epic-el, arra pont jó, hogy ingyen behúzz egy rakás játékot, meg olykor kuponosztás után akcióban nagyon jó áron vásárolhass. A háttérben meg elvan játék közben, sőt Ubisoft játékokhoz nem is kell. Van nála jobb kliens, az tény, de arra, amire használni lehet, arra ez is megteszi.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Archttila
veterán
válasz Dilikutya #5674 üzenetére
Ezzel nem is vitatkozom.
De ugy azert azt te is belatod, hogy kevesebbol is lehet sokkal jobbat csinalni... nezd meg mennyi mindent tud a Heroic azon felul, hogy ket store-t is tamogat.
Persze nyilvan ma mar nem erdeke egyik katedral elven mukodo penzmalomnak sem, az ilyesfajta megkozelites.
A bloatsag ellen pedig egyaltalan nem kuzdom, nem is lenne ertelme, hiszen a mai vasak majd megoldjak gondolkodas mod miatt tartunk ott, hogy egy retkes weboldal behuz magaval 6-7MB javascriptetElnezest az OFFert, tenyleg csak érdekességképpen linkeltem a fenti launchert.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Anonymusxx #5677 üzenetére
Fogalmam nincs, Linuxra nem jelent meg hivatalos GoG client.
De szerintem ne offoljuk szet a topikot!Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Golden9
addikt
Dead Age 2: The Zombie Survival RPG - Robot Cache
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Felix The Toy - Itch
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Contract With The Devil - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Zombie Shooter: Ares Virus - SteamDB
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Ghost of Tomorrow: Chapter 1 - Itch
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Dead Hungry Diner - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Secrets of Magic 2: Witches and r - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Internet Cafe Simulator - Fanatical
[ Szeretkezve ]
-
meoindil
aktív tag
-
Anonymusxx
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Golden9
addikt
Warhammer: Vermintide 2 - Steam
[ Szeretkezve ]
-
Maksifül
senior tag
Shadow Tactics - Epic
Alba - A Wildlife Adventure - EpicLuxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Golden9
addikt
Extreme Racing on Highway - Indiegala
[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest