- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
Tappy Donut - Indiegala
Waste Walkers Deliverance - Indiegala[ Szeretkezve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz l.skywalker #2999 üzenetére
Elnézést mindenkitől, ezt marhára félreértettem. Így már nem zavar az elköltött pénz, a CDPR amúgy is megérdemli.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Yahhher
aktív tag
válasz interstate76 #2989 üzenetére
Szia.
Nekem így megy.
Üdv B.
-
interstate76
addikt
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Beniii06
addikt
Eye of the Beholder Trilogy Gog.com
Nekem most lap tetején adta be a bannert, katt a "get it free" gombra és kész.
"Got any other secret weapons?"
-
wjbhbdux
veterán
válasz interstate76 #3005 üzenetére
Esélyes hogy jövő hónapban az Xbox 20/20 event után megint lesz 3 hónap 300Ftért akció újaknak.
/s
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Van 1db (azaz egy darab) Witcher3 GOTY kódom GOG-ra. Az első privátban jelentkezőnek átadom, de a beváltási határidő szűk (holnap éjfél). Ha elkelt ide is beírom. Kérem csak az jelentkezzen, aki be tudja váltani.
És elkelt.
[ Szerkesztve ]
-
GejzaR
tag
Nekem is van egy Witcher3 GOTY kódom GOG-ra.
Ide [link] írd be a kódot, miután bejelentkeztél.
Kód: 518FB-DA(kettő)CF-FC965-4B(hat)3D
Ha felhasználtad, légyszi írj egy üzenetet ide, hogy a többiek is tudják. -
pn4hvq
senior tag
Pathway - Epic Store
-
robogo81
senior tag
A másik játékot visszavonták.
The release of The Escapists 2 has been temporarily delayed.
We're currently investigating an issue and are working to find a resolution.
We apologize for the inconvenience, and will provide an update as soon as the game is available to claim.
[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Golden9
addikt
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition - Steam. Magyarországról nem elérhető.
[ Szeretkezve ]
-
Sonja
nagyúr
UberSoldier 2. - IndieGala
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Golden9
addikt
The Fish Is Walking! - Itch
[ Szeretkezve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Farming Simulator 16 - MS Store
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ViZion
félisten
válasz l.skywalker #3027 üzenetére
Store-on kívül nem lehet ezt letölteni?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Fecogame #3029 üzenetére
...nem vagyok regelve sem, mert minek? OK, akkor nem lesz meg. Fiamnak tetszik, majd feldolgozza
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TeeBee73
veterán
Néhány kattintás, kliens letöltés, telepítés, pár perces meló. Néha egész jó címeket lehet legálisan bezsákolni.
Egyébként, a Farming Simulator 19 az Epic Store-ban szerepelt...
(Legalább is, a fiókomon ott figyel, én meg tuti nem adtam ki pénzt érte.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
l.skywalker
Topikgazda
Cyberpunk 2077 - Free Goodies - gog.com
Concept art-ok, háttérképek, stb...Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Neberu
csendes tag
válasz l.skywalker #3027 üzenetére
Rákerestem a Store kliensben a Farming Simulator-ra és többet is feldobott.
(Farming Simulator 16, Farming Simulator 14, Farming Simulator 19, Farming Simulator 20, Tractor Farming, Farming 2020, Farm Tractor Simulation) És mind ingyenes.
Nem lehet, hogy ezek mindig is ingyenes játékok voltak?
(Mindet engedi ingyen telepíteni. És meg is lehet szakítani a telepítést.)Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
Fecogame
veterán
AER
Stranger Things 3: The GameEpic Store
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Neberu
csendes tag
2 játék is ingyenes -MS Store
(Spider Jet Flight - Shoot & Strike, Spider Heroes - Parkour Platformer 3D)Meg pár program is.
(GIMP 2.10 Free, File Viewer Pro -ZIP, PDF, DVD, Word & Image Opener, TIFF PDF Converter -PDFCool)Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
Beniii06
addikt
A GIMP-et berakni fizetősként simán csalás, az egy freeware program alapból. [link]
Ugyanez igaz a LibreOffice-ra is.
Gondolom valaki felrakta fizetős appként és az MS Store pedig mint piac biztosít helyet neki. Ezeket jelenteni kell MS-nek. A többit nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
Topikgazda
Dauntless loot kód, tőlem:
akaUUA-hPqpWd-axHfwn-zt3Yjc-**Hsey
**Észak-Amerika rövidítve angolul nagybetűkkel
1) Log in to your account on PlayDauntless.com.
2) Go to the “My Account” page.
3) Scroll down to Code Redemption and enter your code.
4) Enjoy your Twitch Prime Bundle! Your rewards will be waiting for you the next time you log in to Dauntless.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ViZion
félisten
válasz l.skywalker #3042 üzenetére
Anno ezt kipróbáltuk, még nagyon az elején. Retro motoron egy unalmas játék... Változott vmi esetleg?
-
Golden9
addikt
A.I.M.2 Clan Wars - Indiegala (Újra.)
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Dark Valiance - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
The Deed - Gleam
[ Szeretkezve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Epic megint hozza a formáját. Conan Exiles-t inkább kivették a store-ból, mintsem ingyen adják.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Golden9
addikt
válasz l.skywalker #3049 üzenetére
Az is ideér majd, csak két-három hét késéssel.
Hue - Epic Store.
[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest