Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nekiálltunk a teraszépítésnek. Az első fatelep ahol fát vettem aranyárban volt az áru. 106e köbmétere a fának. Elmentem inkább egy távolabbiba 95-ért. Arcom leszakad. Így is van sok ajánlatom amik 91.9-ről írtam és meg is nyertem de majd később jönnek. Sima bukta a különbség amit majd le kell nyelnem.
    Gyalulás és festés volt az emberem feladata amíg én a rögzítési pontokat alakítottam ki. A pillérből amit raktak le kellett flexelnem 4cm.-t mert az egész zsalukő és a vízszintes nem találkoztak egymással. Arcom nem rezdült amikor ez kiderült.
    Apámat elvittem az orvoshoz ahol ismét letoltak minket. Miért nem vittem még el tüdő CT.-re Aminek az az útja hogy tüdőgondozóba elmegyünk és ott adnak majd beutalót a CT.-re. Csak ezt a kisujjunkból szopjuk ki? Kaptunk egy beutalót a gondozóba mert ugye oda se csak úgy eshetünk oda. Apám öccse is nyugger ezért majd ő viszi el elvileg ma. Majd este hívom az öreget mi van vele.
    Mi remélem közel kerülünk ma a terasz befejezéséhez. Még van egy benti munkánk is itt. Kibontottak egy lépcsőt aminek a helyét le kell zárni úgy hogy az járható legyen.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák