Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel felkísértem Katit az isibe és itthon segítettem kicsit szerelmemnek amíg ő az oviba vitte Sárit. Fél 10-re elmentem eredetiség vizsgára Wilivel ami 1 órán át tartott. Hazaérve megkötöttem a biztosítást rá aminél rögtön meg is büntettek az autó vétele óta eltelt 8 napra 5700ft fedezetlenségi díjat fizettem. :W Mivel már 10 körül esett az eső ezért esélytelen volt bármiféle munkát végezni. Közösen mentünk logora Edinához délután. Boldi most kivételesen nagyon ügyes volt.
    Ma reggel ismét megyek Katival az iskolába és onnan egyenesen megyek a kormányablakhoz és befejezem az autó átírását. Nem tudom tudok e ma bármit is dolgozni mert ismét esőt ígérnek és csak kinti munkám van.
    Tegnap szólt a Hiltis srác hogy kaptam egy teljesen új gépet a hibás helyett. Nem volt nagy hibája neki de ez a cég nem azt keresi hogy vágjon át hanem azt hogy 3 napon belül bárhogy is de egy tökéletesen működő gép legyen a kezemben. Nyilván ennek nagyon komoly ára van.
    Ma jön az UPC.-s ember mert újra kellett kötni a szerződésünket és megszűnt az a csomag amiben voltunk. Most 153 adónk lesz meg isten tudja hány mega net. A mostani előfizetésnél 700ft-al fizetünk majd többet és kapunk a kisszobába is boxot.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák