- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz JohnnyX #15499 üzenetére
Excom, gyümölcs utca (elérhetőség)
-
deicide
veterán
MSI Z87 MPOWER MAX alaplap valakinek?Óccsón adom.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz freemanone #15503 üzenetére
Hát, a normál árához képest olcsón, legyen mondjuk 38k
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Tom5
addikt
MunezXBK! (mint Samu TV tulaj) Samsung F6500. Wifivel a TV a hálózaton. Gépem látja is, TV is lát mindent. A gondom annyi, hogy a C- meghajtón lévő video, képek ,music mappát látja csak. Meg van osztva az egész D meghajtó azt mégsem látja. Az a bajom ezzel, hogy a C az SSD- és nem szeretném mindig odamásolni a HD tartalmat egyszeri filmezéshez. ötlet? (jah mobilrackem és nagyobb pendriveom nincs h arról nyomassam az áldást)
-
justflash
aktív tag
Nézd meg a megosztási beállításokat a mappánál is amiben a filmek vannak.
Nálam az volt a gond egyszer, hiába osztottam meg az egész meghajtót, a mappáknál külön-külön be kellett állítani.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
cellpeti
nagyúr
displayport - HDMI kábelt hol tudnék venni itt Fehérváron? T410eshez kellene
Tigris, tigris, csóvafény...
-
bim
veterán
Valaki tud okosságot autó végleg kivonására a forgalomból úgy hogy megmaradjon a verda?
Priviben jöhet. -
juliabrilke
veterán
Végleges kivonással nem fog menni.
Forgalomból ideiglenesen kivonod vagy véglegesen, de akkor le is kell adnod.
Létezik még egy 3. verzió is, de az öreg kocsikra vonatkozik. (átmeneti kivonás) Bár gondolom nem retró/múzeális kocsid van.Egyébként mi a terved vele?
[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
Új hírek Gomesról GO HOME
-
mtade
aktív tag
Vízvezetékszerelő "lakik" a topicban? Készülök egy fürdőfelújításra, és kellene B terv, ha a burkolómnak nincsen...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
San398
őstag
Sziasztok!
Tudvalaki eladó 1000L-es tartályt barátságos áron? Leeresztő csapos kellene.Ilyesmi lenne-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Laca73
csendes tag
Hali!
Nem megy a hardverapró? Vagy csak nálam van valami gebasz? Több böngészővel is próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #15519 üzenetére
Van pár alkatrész amit megtartanék belőle.
-
justflash
aktív tag
E46 320D-je van valakinek?
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
zolee1988
tag
Laptopba keresek IDE-s HDD vagy SSD-t, mai átvétellel Fehérváron! Esetleg komplett laptopot is, amiben az van és nem túl drága
-
juliabrilke
veterán
Mindenki Felcsútra!
Na jó, max. 3900 fő, mert utána tele vagyunk.
-
Komi28
senior tag
Esetleg nincs valakinek kölcsönbe 2-3 napra ide sata átalakítója? Amit külön rácsatlakoztatok a gépre, akár usb-vel és így kellene átmásolni adatokat. Köszi.
-
Laca73
csendes tag
Sziasztok.egyik böngésző sem tölti be nekem a hardveraprót. Sem linkről sem a főoldalt beírva. Kikapcsoltam már a tűzfalat,defendert mégsem. Nincs valami tippetek?
-
Tom5
addikt
Satás notivinyót keresek!
-
Komi28
senior tag
válasz juliabrilke #15545 üzenetére
Ide --> sata kellene 3 vinyót kellene átnéznem és ami kell azt átmásolni ami nem azt majd a formázás megoldja
Milyen volt Felcsuton? Szép a stadion? Vidi majd ott játszik hazaiban ha megkezdődik a felújítás.
Mondjuk nem sokat tudni mikor kezdődik, meddíg tart, milyen lesz. -
cellpeti
nagyúr
válasz Andris837 #15547 üzenetére
nem szeretem a focit azt elmondom, de ez a stadion építés ez maga a ....
Akkor kellene ezeket meglépni, hamár máshol rend van. Egészségügy, oktatás, rendvédelmi erők(rendőrség, tűzoltóság) és még sok más. Majd ezek után lehetne cirkuszt adni a népnek.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
bim
veterán
válasz cellpeti #15548 üzenetére
Pont a cirkusz kell a népnek hogy elvonják a figyelmét milyen gyengén mennek itthon a dolgaik. Egész jól sikerül nekik ez a dolog...
Amúgy ha jártál már Felcsúton egy semmivel nem szebb falu mint egy átlagos falu és ott bizony olyan hatása van ennek az egész fociakadémia+hozzá tartozó étterem (ezt sajnos én is építettem)+ aréna, mint mikor leparkolnak egy Aston Martint egy putritelep mellé. Egyszerűen nem illik oda. Legalább a falutól 2km-el odébb építették volna az 1-es út felé. -
juliabrilke
veterán
válasz Komi28 #15546 üzenetére
Busszal utazni kicsit meredek volt, bár rosszabbra számítottam.
Stadion szép, csak nincs nagy meccs hangulat. Legtöbben nem tudtak helyet foglalni egymás mellé, ezért jó sokan átültek/vagy felálltak.
Felcsútnak meg nagy mázlija van, hogy ott kicsit felpezsdítették az életet, mert teljesen átlagos falu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest