Aktív témák
-
törölt tag
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #39602 üzenetére
Meg amennyi selejtet csinálnak..
Én értem,hogy alig kap pézt és még 2-3 műszakot is nyomjon érte és még a sápot is leszedi a munkaerőközvetittö de azon nem gondolkodik el ,hogy az ottani dolgozonak a munkáját is veszélyzeteti ezzel.Mert bármikor elkerülhet a sűlyesztőbe a termék.
Ugyanis darabszám,minőség kell.
Öket meg nehéz erre rávenni,hogy ezek is szükségesek.Talán az éretebb az megérti és ez van.De a fiatal jön megy. -
törölt tag
Szomszéd asszonyom is itt melozik és nem telt el úgy nap,hogy ne sirikázott volna,hogy kevés a pénz,sokat meloznak stb...Mindig mindene fáj.
OKé megértem a szallagmunka sajnos ilyen de ahonnan jött ott 15,000ft kevesebbet keresett és nem volt fűtés és étkezde sem támogatott buszközlekedés.
Nem dicsérem a gyárat ill. gyárakat de ez van sajnos ez jutott.
Azért annyit megjegyeztem a szomszédomnak talán a havi 35.000f-38,000ft cigi amit vesz és elszipkázik abból lehet csinálni 2* bevásárlást a nagytescoban.
+ adott a lehetőség és fogja magát leszámolhat és keresheti a kolbász keritéses céget..Én itt melozom már jó pár éve de melette otthon maszekolgatok autókat festegetek.
Hetem úgy nézett ki kelés 03:30majd le a garázs és csiszolás.
5elem kész 2 még vissza van majd jöhet a fényezés festés.Faluban a polgármesteri hívatalt megkerestem kellene nekem egy rátermett emberke aki 400-500ft elcsiszolgatna +kaja és pia.Hát senki nem jelentkezett inkább a kocsmában elüldögel egy fröccs melett és siránkozik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cannibal
senior tag
válasz Napfénysüti #39605 üzenetére
Gondolom a VV-be bemenne és fetrengene 7/24-ben Azt bírná a kényes kis teste
-
törölt tag
valaki tudna nélkülözni 2x2 giga ddr3 ramot pár teszt erejéig?
esetleg cserélné egy db 4gb-os modulra?
ki szeretném próbálni, hogy mennyit gyorsul sb igp-je a dual channeltől. -
cannibal
senior tag
Srácok, valakinek van eladó vezeték nélküli billentyűzet és egér kombója? pü
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #39602 üzenetére
Én kifejezetten örülök hogy ilyenek is vannak.
1. A munkáltató sem érzi azt 100%-ra, hogy bármennyit adhat úgy is mindig jön vki aki jól dolgozik.
2. az 1. pontból kiindulva megtanulják részben megbecsülni a régi jól dolgozó embereket.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #39616 üzenetére
emlékszel mikor odamentem hozzád szerdán?
"az itt ülő nőt kirúgták már?" kérdésemre hogy odafordult a többi kollégád, látszik az elégedetlenség rajtuk, és az a siralmas ezt hagyják neki felsőbb szintről.May the Force be with you!
-
őstag
válasz Napfénysüti #39605 üzenetére
Ilyen kollégám nekem is van, de a megoldás hamar megszületett: mivel a derekával van gond, és ülni nem bír, orvosi javaslatra kapott egy magas asztalt, aminél állva dolgozhat! Mindenki boldog...!
Ha viszont nem tetszik neki, akkor mehet az orvoshoz, aki kimondhatja, hogy alkalmatlan a munkára!
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
nagyúr
-
vinikorn
aktív tag
Eladó hibátlan állapotú öltöny: [link].
-
vinikorn
aktív tag
Ez a szín zöld vagy kék: [link]?
-
Timyyy
őstag
Hú de régen jártam itt. Letelt az első hét melóm, ennek örömére most megleptem magam egy pizzával, 3 perce jött meg akkor boldog pénteket és hétvégét, ahogy julcsi szokta mondani!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #39627 üzenetére
Bort nem szeressem
Munez:Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #39633 üzenetére
Na ezt screenshot-olom és majd egyszer behajtom rajtad
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Pancsermeste
őstag
válasz #00809728 #39604 üzenetére
Egy ismerősöm ott dolgozik, mint kölcsönzött munkaerő. Szinte az egész szalagnyi ember bérelt dolgozó, és nem hallottak róla, hogy valamikor is átvenné őket a Visteon. (bár nem olyan rég vették fel őket)
Azért a műszakbeosztás elég durva. A 7N délelőttös műszakba jár, kedden szabadnapos volt vagy mi, de holnap azaz szombaton is dolgozik délelőtt, majd vasárnap este kezdi a jövő heti éjszakás műszakot. De nem este 22 órakor, hanem már 18 órakor, tehát 4 óra túlmunkával.[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
nagyúr
Alvessel meg a Vidivel most mi van?
Més que un club!
-
Timyyy
őstag
válasz Komi28 #39635 üzenetére
Pont olyan szar mint amilyenre vártam napi 500 fémcsövet kell a gépbe majd raklapra pakolni, átnézés után, lekezelni stb... darabja 2kg és egy darabot ha jól számolom 5x kell megemelni. Ki lehet számolni, hogy ez napi hány kg... súlyzózni nem kell itthon az biztos. Meg futni sem, mert a gép annyit rinyál hogy mire kijavítom az egyik hibát és visszaérek az asztalomhoz, mehetek megint... stb stb stb.
De még mindig csak átmeneti megoldás addig, amíg fel nem vesznek jobb helyre. Köv héten éjszakás leszek...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
Laca73
csendes tag
-
Laca73
csendes tag
Pár eladó cucc:
AMD Sempron 3000+Proci hűtővel
Asus 9600XT videókari Zalman VF700 CU hűtővel
2x512 Corsair twinx ddr ram
Seagate barracuda 80 gigás SATA laptop vinyó (100%teljesítmény,99%kondíció)
Pioneer DVD-R/RW Ide csatolóHa valami érdekel írj privit!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #39640 üzenetére
Marad, nem jött be neki Ciprus.
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #39640 üzenetére
Marad, csak nyáron megy el.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #39649 üzenetére
Sousa-nál? Bármi lehet...bár szerintem azért, mert ki merészelt menni Ciprusra.
Lipták csak annyit mondott, hogy szívesen játszana külföldön és, hogy járt?
Nem tudok róla, de ha változás van, hamar tudni fogom. Ismerős kecóját bérli + csajommal nagy cimbik.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest