- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
törölt tag
válasz juliabrilke #40296 üzenetére
260gtx/768 ?
-
MunezXBK
nagyúr
Nem azért...de fel vannak készülve...főút mellett lakom, 1 árva hókotrót nem látni...
-
nagyúr
Ma azért esett. Most Berénybe vagyok de idáig kb 60-al jöttem. Csúszik az út rendesen.
Més que un club!
-
D.Orion
veterán
válasz Komi28 #40306 üzenetére
Tízenjónéhány éve lakom a Köfém Ltp-n. Összesen háromszor láttam itt a hókotrót vagy a nyomát, hogy itt járt. De nem is volt rá szükség. Szerintem kint vannak a környező falvakban ott takarítanak. Aki Fehérváron nem tud téli gumival jelenleg elközlekedni az tegye le a jogsit szerintem. Fiskálison 25km/h-val cammogot a magyar csodajárművel a hétvégi sofőr... 50km/h-val megelőztem... Pedig se rutinom se nagy tudásom nincs, csak érzem, hogy tapad az autó. Nyitrai úton felfele és lefele is lehet menni, mint az "állat", csak azt kell észben tartani, hogy jóval előbb kell lassítani és a kanyarban számolni kell arra, hogy nem biztos, hogy a szemben jövő a saját sávjában megy.
[ Szerkesztve ]
-
Laca73
csendes tag
Hoppá Honda fanok! Mit találtam.
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
Végre esik itt is.
Ahogy láttam nálunk folyamatosan járkál a hókotró. Van egy nagy, ami az utakat tolja/sózza, megvan egy kicsi, ami a járdát. Majdnem hangosan felröhögtem, amikor megláttam...
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #40260 üzenetére
Tudok fényezőt, aki szépen dolgozik, enyém is megcsinálta belefényezéssel szépen.
Ez hiányzott neked is...[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Komi28
senior tag
válasz D.Orion #40307 üzenetére
Ja csak óvatosan, pont ez a porhós csúszik ill. ahol kijárták az autók és odafujja ott csúszik és nem lehet számítani mivel kilátszik az aszfalt. Nekem is csúszott a kanyarba, pedíg figyeltem rá, téli gumival.
Persze ahol nagyobb a szükség ott takarítsanak csak a városba legalább a fő útvonalon tolhatná-sózhatná le néha.
Egyébként azt hallottam hogy nem lehet a belvárosban sózni csak ha nagy a hó letolni? -
Pancsermeste
őstag
Olcsó Athlon II / Phenom II X2 procit + hozzá való lapot keresek (lehetőleg magfeloldósat).
-= Pancsermeste® =-
-
siti
őstag
válasz D.Orion #40307 üzenetére
Amíg Newton első törvénye szerint mész, nem is lesz gond. Majd kanyarban meg fékezéskor jönnek a huncutságok. Meg amikor a puhatestű azt hiszi hogy meg tudsz állni és nem.
"Ősztől nem lehet konyhasóval csúszásmentesíteni a köztereket - közölte Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-vel csütörtökön."
Mi útszóró sót használunk, nem konyhait. kiskapu
A járda meg a miénk, nem közterület, azt is szórjuk[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
juliabrilke
veterán
o L1N64-SLI WS/B(!) alaplap (Opteronokat támogatja)
o 2db Opteron 8347 (4 mag, 1,9Ghz)
o 2db Opteron 8356 (4 mag, 2,3Ghz)
o Kingston 2GB/667Mhz registered ecc memória 4,5k/darab.
o 2x2GB Crucial DDR registered ecc memóriao 16GB-os PATA SLC (!) winchester notebookba (átalakítóval mindenbe) TS16GSSD25-S
o E5200 processzor (pinmod miatt 3,33Ghz-en fut alapból)
o Celeron 420 (pinmod van rajta órajelle és 1V alatti feszültségre.
o Egy nagy pack Microsoftos könyv, cd-vel. (kérésre listát küldök a könyvek számaival)
o Nintendo Wii 2 irányítóval és 2db Nuchukkal.Akit érdekel valami kérem privát üzenetben írjon egy ajánlatot. Beszámítás beleférhet (számtek cuccok főleg), de főleg kp kellene.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Pancsermeste #40325 üzenetére
Váratlan hó, váratlan gyalogosok...
-
Pancsermeste
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Pancsermeste #40327 üzenetére
Ez tipikus nyugdíjas szokás.
-
D.Orion
veterán
Kéne egy nem front hajtásos autó. De a Hiace annyira nem pálya.
-
deicide
veterán
Én kitomboltam magam ma, kétszer voltam Fehérváron Sukoróról, fasza volt, amikor 90 körül egyenesben is elkezd szitálni az autó, pumpálta az adrenalint. Aztán a városban meg többet fogtam a kéziféket, mint a váltót... Igyekeztem mellékutakon menni, ahol nem bántok senkit ha kilinccsel előre kanyarodok. Mondjuk az Astra ehhez kicsit nagy, asszony mitsubishijével jobban lehetett csúszni, az könnyebben tette a seggét, de azt eladtuk...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Laxxon
csendes tag
Sziasztok.
Padlássöprés !
Van pár felesleges Cd-DVD, szabadulnék tőlük.
Érdeklődés priviben.Verbatim 16*DVD-R c25 55ft.
Verbatim 8* DVD-r c25 50ft
Maxel DVD-r 16* 100 zsugor 38ft
TDK cd 25 zsugor 38ftNem túl sok az egész, ne akarj 10 000 darabot
-
vinikorn
aktív tag
Keresek AGP-s, passzív hűtésű 7300 GS vagy GT-t.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
liquidmoon
aktív tag
-
MunezXBK
nagyúr
Híradót nézve, azért van ahol akad gond.
-
Laca73
csendes tag
Pár eladó cucc:
AMD Sempron 3000+Proci hűtővel
Seagate barracuda 80 gigás SATA laptop vinyó (100%teljesítmény,99%kondíció)
Pioneer DVD-R/RW Ide csatoló
Ha valami érdekel írj privit! -
Rush888
tag
-
André
tag
Sziasztok!
Foglalkozik vki fehérváron optikai lemezekkel? Pár db dvd-rw és cd-rw kellene.
-
gabyka
aktív tag
-
bim
veterán
Érdekel valakit egy Abit NF7-es lap- 2800+ barton(ha jól emlékszem de lehet 2600+) -2x512 mega ram?
Netezni használtam de sokasodnak a kacatjaim ezért eladom.
Ugyanitt eladó az a mélyláda amit még Pópától vettem de azóta sem használtam csak itt porosodik.
Esetleg megválnék az MSI USB-s tv-tuneremtől is ha valakinek kellene.
Még megvan a Hilti DX450-es szegbelövő is... -
vinikorn
aktív tag
Létezik olyan Bluetooth 3.0 adapter amit a laptophoz vagy PC-hez lehet csatlakoztatni?
Eladó tv-tunert keresek, digitális és HD adás vételéhez. Ne szoftveres kódolású legyen.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #40348 üzenetére
Én ott voltam reggel...mentünk nyitásra. Sehol senki, mondom nyomok párat...há nem befagyott a kézifék kapcsolóm? Most se ABS, se ASR. Plusz villog az arcomba..
-
törölt tag
valakinek mond valamit a TANNOY márka?
most akarom felszámolni az 5.1-es hangrendszerem, és az első kettő és a hátsó 2 hangfal szerepét 4 tannoy márkájú hangfal adja, illetve van egy philips centerem, és egy házi jellegű 40x40x40es mélyládám 30 centis mélynyomóval. mindezt egy htr5000 philips erősítő hajtja.
az erősítő így néz ki, de mint írtam nem a saját hangfalaival használtam. sok ki-be menet van rajta, köztük optikai bemenet is van.
a tannoy hangfalakról majd készítek képeket, amúgy 2 utas és 22x17,5x13 cm-es fa dobozban vannak, 2 fekete és 2 barna.
a center 53 centi széles, fekete, és 2 hangszóró van benne.
a mélyláda nincs bevonva semmivel, szóval filcet lehet rá rakni.
nemsokára csinálok képeket, de első a biznisz egy másik, amit már lebeszéltem.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.