- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Rellind
senior tag
-
nagyúr
-
Rellind
senior tag
Ne csak a játékról szóljon a topic:
Eladó Samsung 2×512DDR2 ram. Ha minden igaz élettartam garancia van rá van rá
Ár: 3,5KEsetleg 500gb-os sata Hdd-t beszámítok.
-
Dreft
csendes tag
19"-os monitort keresek 5.000-ig. Lehetőleg síkképcsövest!
(Samsung, DELL, LG stb.)
Cserélnék továbbá 2x1Gb vagy 4x512Mb Kingmax 800 MHz RAM-ot 2x2GB-ra (800-1066Mhz)Kösz előre is.
DreftÜdv: Alfi
-
Timyyy
őstag
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Fogyasztás és feszültségmérőt hol lehet kapni Fehérváron?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #26610 üzenetére
EC bázisban esetleg lehet a Palotai úton (100%-ra nem merem állítani de egy próbát megérhet).
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Timyyy
őstag
válasz Napfénysüti #26609 üzenetére
A világon semmi baja sincs csak kicsi a kereset vaterára meg lusta vagyok felrakni, mert regisztrálnom is kellene előbb.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
D.Orion
veterán
Eladó dobozos(nem ez az olcsósított narancs vagy citromsárga) Battlefield 2 + kézikönyv.
Ár.: 1000Ft
-
ArmanD.
őstag
válasz Motion_Blur #26610 üzenetére
Én a veszprémi aldiban vettem egy hónapja akkor még volt egy pár és nagyon brutál cucc az ára pedig nevetséges volt
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Rellind
senior tag
ArmanD.-vel most itt nyomjuk: 152.66.211.111
Gyertek...[ Szerkesztve ]
-
Clubforum2
tag
Jó estét.Ha valaki eladná eredeti GTA4 játékát,az ne habozzon és keressen meg.
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
cannibal
senior tag
SE X1i eladó.
-
mtade
aktív tag
Julcsi kicsit el van tűnve, megpróbálom helyettesíteni...
Boldog pénteket mindenkinek!!!
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Baga1983
senior tag
Szevasztok. Van valakinek olcsó Core 2-es procija eladó? E3XXX,E5XXX sorozat érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #26625 üzenetére
Mert nem vagytok képesek procit beszerezni, ami kellene. Egyik emberrel beszéltem, viszont egy régi ismerősnek az a hobbija, hogy dupla/tripla regisztrációkat keres.
Ő szólt, hogy vigyázzak a sráccal, mert több felhasználóneve is van. Azóta érdekes módon nem találom a hirdetését.
-
nagyúr
válasz juliabrilke #26626 üzenetére
Én nem vagyok PC kocka. Sőt igazából már hidegen hagynak. Régen szerettem játszani meg olvasni hardverekről de már tökre nem érdekelnek.
Més que un club!
-
liquidmoon
aktív tag
[link] - Fehérváron átvevőknek jelentős kedvezménnyel eladó! Érd kizárólag tel vagy privi!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #26627 üzenetére
Mert nem láttál még egy jó szervert.
Nekem sincs olyan extra kártyám, megelégszem 1280x1024-es felbontással.
-
nagyúr
-
Komi28
senior tag
Lesz ma codozás? Talán megymár win 7 alatt is nekem
-
Motaba78
addikt
én codoznék, ha többen is vagyunk.
-
San398
őstag
Leválasztó trafónak keresek házat pl. álló mini PC házat vagy szünetmentes táp dobozt, méret kb 20x20x20cm legyen Más doboz is megfelel ha a méret jó. Privátban várom az ajánlatokat.
Köszi.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
juliabrilke
veterán
Afianate Saber-t vagy hasonlót tud valaki szerezni?
-
Murderer69
őstag
hy all már jó rég jártam erre gondoltam itt is sírok 1 kicsit
vettem egy ilyen modem plusz router kombót Thomson TG585 v7 de az istenért se tudom rábírni hogy kapcsolódjon a zinternethő
ezt a hibaüzit kapom állandóan Connection could not be established: Concentrator not reachable
Your DSL connection is down. Verify that your Thomson Gateway is correctly connected to your phone line. If the problem persists, check your documentation.esetleg valaki vmi megoldás ? már 2 óta bújom a guglit de az a baj hogy nem vagyok valami penge a hálózati eszközökben de hátha van errefelé valaki aki vágja
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
juliabrilke
veterán
Te jó ég! Lassan 8 óra és még senki nem jelentkezett be ide?
Ébresztő!
-
nagyúr
válasz juliabrilke #26640 üzenetére
Jelentem vagyok. De nem túl sokáig mert ma Csákvárra kell mennem egy kupára.
Més que un club!
-
SzalaiG
addikt
Vagyok. De qrva lassú a PH!
AGP-s 6600-as nics valakinél eladó?
-
mtade
aktív tag
Nekem 10kor sikerült felkelnem... Mert megérdemlem...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
-
SzalaiG
addikt
Van egy nagy adag Red Cherry garnélám érdekel valakit? Kb 50db.
Cserélhető is![ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
Én már haza is értem a melóból.
-
juliabrilke
veterán
Lusta banda!
Bim, termel, ti meg lustultok?
-
mtade
aktív tag
válasz juliabrilke #26648 üzenetére
Rontom a helyzetemet...
Bőséges ebéd után levezetésként egy kis szuszogás következik a TV előtt...
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs