- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
válasz r3dsnake #70512 üzenetére
Elérhető minden sulinak a statisztikája. Nézd meg hol vizsgáznak sikeresen elsőre legtöbben és azok tuti nem lehúzósak. Én algyőn csináltam mert akkor ott dolgoztam ők a legjobb suli szegedi viszonylatban a Varga-korrekt. A tulajt személyesen ismerem, tűzoltó. Engem ő tanított vezetni, minden elsőre sikerült. Nem is drágák, vezetés órák Szegeden vannak, a kreszt pedig algyői suliban tartják.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
DarkByte
addikt
válasz r3dsnake #70512 üzenetére
Én a Rutin-nál csináltam még 5 éve, ott is Semjényi Robit mint rutin/gyakorlati oktatót tudom javasolni. Nagyon türelmes és jó fej és mellé szerintem hasznos dolgokkal is tömi az ember fejét. Szegényt a mai napig sajnálom amikor a párhuzamos parkolást tolatva próbálta velem megértetni. Minden mást szerintem gyorsan megtanultam, azt nem igazán. Persze mostanra ez sem okoz gondot, bár amúgy nem szeretek úgy parkolni.
Az hogy vizsgán meghúznak, az ötletem sincs mennyire függ az autósiskolától, elvégre Budapestről küldik le a vizsgabiztost. A KRESZ vizsgám közel maximális pontszámú lett. Forgalmi vizsgán egyszer megbuktam, de az miattam volt mert izgultam és vétettem egy eléggé szarvas hibát. Másodjára meglett. Azóta is vezetek és szeretek is vezetni, bár én szerintem mindig is öreguras maradok stílusban.
Azt pedig hogy a való életben hogyan kell vezetni, leginkább saját magad fogod megtanulni, mert az a 60 óra gyakorlás az gyakorlatilag semmi. Az lenne jó ha az ember havi ezer kilométereket vezetne, mindenfelé ismeretlen utakon. Én például nagyon keveset vezetek, havi 300-400 kilométer körül, és az is 90%-ban ugyanazon az útvonalon történik. Érzem hogy most már kellene feszegetni, múltkor Kecskeméten voltam és bár nem vesztem el, azért bele tudtam izzadni. Még Szegedhez képest is érdekes kereszteződések vannak egy-két helyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest