Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    válasz pilóta #62478 üzenetére

    Egyáltalán nem fura! Valaki úgy hirdeti magát, hogy nézzünk be együtt az autó alá... A hogyan ne verjen át az autószerelős cikkekben első helyen van kb, hogy ha kiküldenek balesetvédelmi okokra hivatkozva akkor annak senki ne dőljön be. A műhelyhez kapcsolódik több helyiség is ahonnan jól látod, de nem vagy balesetveszélyben. Az, hogy megáll az ügyfél egy üres sarokban ahol senkit nem zavar abból miért lenne gond, nem mászok a szerelő nyakába.
    A szórólapok vagdosásánál senki nem akar ott lenni, arra viszont sokan kíváncsiak, hogy a kicserélik-e az olajat vagy nem. Amíg bent voltunk az emelő megadta magát és csak úgy süllyedt 20 centit az autó. Ha koppan egyet és alul behorpad valami akkor szerinted szólnak nekem? Fékcserére vittük amikor lesüllyedt már a kerék nem volt fent csak a régi féktárcsa. Két centi híján koppant. Simán lehetett volna valamilyen deformitás amiről biztos nem tájékoztattak volna minket ha éppen kint szürcsöljük a kávét! Akkor nem enged be ha háklis vagy ha trükközni akar. Se ilyenhez se olyanhoz nem akarom vinni a kocsit. Olyanhoz akarom vinni aki megérti, hogy nem közömbös nekem az autó, és mindenre kíváncsi vagyok amit csinálnak vele.

    Kb az első 3 évben ha megláttunk rajta egy 5 centis kis karcolást a szívünk szakadt meg. Nálunk egy autómosás kb. fél nap csak kívül. Speciális tisztítószerekkel, ha kell egyenként szedegetjük le a repülőrozsdát, minden törlésnél öblítjük a törlőt, hogy nehogy lekarcoljuk a letörölt homokkal. Nagy becsben tartjuk, de tényleg. Persze az idő meg a körülmények már kikezdték kissé 6 év alatt ez elkerülhetetlen, de általában nem úgy állunk hozzá az értékeinkhez mint más. Valaki átmossa egy kefével a kocsit, vagy beküldi mosóba ahol teli lesz pókháló karccal azt az se érdekli ha a műhelyben kicsit lekarcolják, kicsit megsérül a felni stb.

    Rick4: annyira nem volt együttműködő az ürge, hogy egyszerűen csak ott hagyott minket. Akkor mondtam, hogy na jó kérem a vásárlók könyvét. Írtunk vele de igazából félek, hogy a tök normális munkafelvevőn csattan majd az ostor.

    lugosi: Nem szegedi szervizről van szó. Halasi Fiat szerviz. Pont azért hordtuk oda mert a szegedit nem javasolták a cartársak. Mindenkivel nagyon elégedettek voltunk ott egészen a tegnapi napig. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák