Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
MODERÁTOR
válasz bitpork #38889 üzenetére
Nem a kp-val van gond, csak nem értem miért nem lehet ott helyben fizetni, miért kell előre.
(#38895) macilaci78
Félreértetted... Az áruházban akartam átvenni a cuccot, nem akartam kiszállítást. Azt be lehetett jelölni, hogy átveszem személyesen az áruházban, de azt nem hogy ott fizetem ki.
(#38897) ebegab92
Most mi van? 8-1-lett de ezt nem így kell felfogni, hanem hogy két gólt is mi szereztünk! Igaz az egyiket magunknak lőttük, de hát na... Míg nincs meg a kellő számú stadion nem tudunk fejlődni. Irónia vége. Szánalom, és ezt támogatják teljes mellszélességgel... Közben a kajak-kenut meg leszarják, mikor sikerszám.
-
-
-
DarkByte
addikt
válasz bitpork #38899 üzenetére
Tesómnak ilyen van a kocsijában: [link] Viszont ez akkora bazinagy dög hogy az én kocsim csomagtartójában semmi hely nem maradna másnak, ami viszont baj. Szólni nem szól rosszul természetesen de szerintem már feleslegesen erős is.
Gondolom az ülés alá építhető mélyládák se érnek semmit.[ Szerkesztve ]
-
válasz pepe091 #38909 üzenetére
Egy vállalkozás életében 3 nap nagyon sok idő, pláne ha nem tétel és nem is 10 forint. Vagy ez nem vonatkozik nagy értékű dolgokra?
(#38910) DarkByte: mélynél sokat számít a méret.Meg hogy olyan erőlködő végén legyen amin le lehet vágni a felesleges tartományt. De hallgass meg többet és ami neked érzetre jobb!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
lugosi
MODERÁTOR
Uhh srácok ez a mai meccs... Arra felkészültem hogy bukta lesz, de arra nem hogy a román-magyar meccs szégyent alul lehet múlni.
Bár ez után lehet hogy a románok fogják szégyellni hogy csak annyira nyertek? -
-
félisten
-
őstag
-
proper
őstag
plexi lapot merre kapok itt szegeden? elég nagy méretű kellene
-
Algotis
addikt
Így fogok meggazdagodni
Androidos Outlookból küldve
-
lugosi
MODERÁTOR
Eltűntek a hardverapróról a hirdetéseim, amit kb egy hete (azaz bőven az új felület idején) még uppoltam.
Várjak, hogy hátha megjavul az esetleg maga alá kakkantott rendszer, vagy rakjam fel őket újra?
Azért a dilemma, mert ha kétszer felrakok valamit, azért tiltás jár.Most akkor mi a fene van?
-
LÁZ
addikt
HAF 932 mellé ezen a 7végén ajándék usb-s hangfal
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
MODERÁTOR
Majdnem:
-
őstag
Hali!
Tudna itt valamelyikőtök segíteni abban, hogy Amazon.com-ról egy sdhc kártyát megrendeljen nekem és én kifizetném neki?
Aki tud és akar is segíteni, az légyszi írjon 1 pü-t részletekért!
Köszönöm!
-
őstag
válasz pepe091 #38931 üzenetére
1 éve már "próbálkoztak" az új HA felülettel akkor meghiúsult,most meg erőltetik ezt a bugos vackot ami talán sose lesz normális de már valamelyik moderátor a RIOS cserét is emlegette.
A fiataloknak lehet bejön ez a "változatosság" de engem már inkább zavar az amikor mindent csak toldoznak,foltoznak és van aki azt hiszi ezzel Ő most egy nagyot alkotott.Üdv:Attila
-
MODERÁTOR
válasz totya694 #38932 üzenetére
Szerintem nincs vele nagy probléma. Kicsit a kinézet még nem az igazi, de azon is csiszolva lesz. Az új Logout is nagyon jó lett a régihez képest. A RIOS motor változásában hátrányt nem hiszem hogy szenvedni fogunk... Egy pozitívum, hogy az újban már nem lesznek átirányító felületek, ezek a "hozzászólás sikerült, rögtön továbbítunk.." cuccok.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz pepe091 #38933 üzenetére
Szerintem rohadtul sok probléma van vele, jópár diszfunkcióval találkoztam míg sikerült ebből a feleslegesen erőltetett archív állapotból visszahozni a hirdetésemet.
Ezzel megint a normál felhasználókat szivatják.
Na mindegy úgyis ki akartam már próbálni az ebayt eladói oldalról, azt hiszem eljött az ideje. -
félisten
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #38910 üzenetére
Nekem egy ülés alá építhető mélyláda van bent, meglepően jól szól, ott meg aztán senkit se zavar, sokat cuccolok, sok esetben még a hátsó üléseket is kiveszem, tehát más nem jöhetett szóba. Pont ilyen: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz LordVader80 #38939 üzenetére
De velem nincs velem az Erő!
-
MaciG
addikt
Szegeden hol érdemes mézet venni ami tényleg méz is? Akác vagy vegyes virág. Ha erzsikét (utalvány csak azt nem engedi kiírni..) is elfogadnak az külön öröm.
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
félisten
-
MaciG
addikt
válasz FoxiestFox #38945 üzenetére
A konkrét nevét nem engadi kiírni nem az utalvány szót, ugyan úgy ahogy ennek régi változatát sem amit üdülésre lehetett felhasználni és csekk volt
BANZAII
-
MODERÁTOR
Esetleg itt? Már ha még megvan a bolt... Az utalványt nem hiszem, hogy elfogadják, abból kiindulva, hogy egyszer az ottani öreg nénike eladó, egy olyan "blokkot" adott, ami annyiból állt, hogy egy üres fecni papírra ráírta: 1000,- és ideadta.
-
Rawulf
őstag
Pár kínai "vackot" frissítettem:
Kell 1-2 hét, mire visszazökken Kína a rendes kerékvágásba a nagy ivászat után:
http://hardverapro.hu/apro/kinai_telefonok_az_eu-bol_csak_rendelesre_szemelyr/friss.html"Please state the nature of the medical emergency!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs