Hirdetés
Aktív témák
-
-
rt06
veterán
imho orarendtol fugg
nekem legutobbi felevben minden egyes hetvegere jutott valami, pentekre is, szombatra is
mivel en itt lakom, ezert nekem nem okozott gondot, de ha bp-rol jarsz le, lehet hogy jobban megeri az ilyen alkalmakra ideiglenes szallast keresni (nem tudom, letezik-e meg ilyen, de kollegiumokban kerdezoskodj, hogy van-e naluk lehetoseg diakkent 1-1 ejszakat eltolteni)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Polemius
senior tag
Attól függ, mennyire szeretsz eljárni szórakozni / ápolni a kapcsolatot a többi egyetemistával, netán tanárokkal.
Legolcsóbban valószínűleg a koleszokkal jársz, vagy ha sikerül itt jó cimborákat találni akiknél 1-1 éjszakára meghúzhatod magad.
De az állomásnál is van MÁV szálló, az sem lehet drága és annál közelebb semmi nincs az állomáshoz.
Az útvonal gyalog az állomástól a Bólyai épületig kb. 15-20 perc, attól függően mennyi cuccot cipelsz, mennyire van épp felásva minden és mennyire kötik le a figyelmed a lányok.
Ha megszomjaznál a séta vagy az órák alatt, sok helyen orvosolhatod a közelben. Bár kissé elavult már, de itt egy Kocsmatérkép.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Programozás topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Külpolitika
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest