Hirdetés

Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Luighi #43194 üzenetére

    Hát, el kell, hogy keserítselek. :( Két dolog:
    A fogyvédhez annyi ilyen panasz futhat be a probléma általános és globális volta okán, hogy nem győzik kezelni, így elhajtják a panaszosokat.
    Másrészt meglehetősen szigorú és jól ellenőrzött törvényi szabályok, irányelvek vonatkoznak a szolgáltatókra és az ár is hatóságilag van maximálva, ettől csak lefelé térhet el a szolgáltató. Valamint az is, hogy a számlán minek kell szerepelnie, milyen összetevőkből kell állnia, mit miként kell mérni, ellenőrizni, számolni, stb.

    Nem nagyon tudsz mit csinálni, max más szolgáltatót használsz. Volt egy eset a Gas.hu-val. Úgy képzeld el a történetet, mint az LTO területen lévő ADSL-t. Megvett a Gas.hu mondjuk 50 millo m^3 gázt továbbértékesítésre. Ettől függetlenül a Dégáz Egyetemes Szolgáltatóé a rendszer, a gáz tározása, infrastruktúra, csak a Gas.hu számlázza ki Neked. Namost, a Gas.hu eladta az 50 milla köbmétert, meg még többet is és kiborult a bili. Mert hát a nagy nyomású gázcsövekben 25bar nyomás van, ami ha megszűnik,a cső összeszakad és selejt lesz. Egyszerűen nem tehetik meg, hogy elzárják a gázt ilyen rendszeren. Hosszú történet, egy hónap okítás volt ez ügyben.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Aktív témák