Hirdetés
Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz Zoli1222 #25752 üzenetére
sokan nem tudják hogy a VGA -kon lévő gyári hűtő és a memóriák közé rakott "párnácskák" többnyire szilikonosak ezért panaszkodnak ,hogy rossz az utólag beszerzett memória hűtőjük ragasztója! Pedig csak zsírtalanítaniuk kellett volna a memória tetejét, például körömlakk lemosóval.
Ha már zsírtalanítás nélkül rápróbáltad akkor így már vehetsz rá újat.Az egyik legjobbat Joces -tól itt a PH! -n kapod, és tegyük hozzá hogy a legnagyobbat is (egészen kis pénzért).
u.i.: ha sokallod az árát akkor felezhetünk, beszállok a cucc és postaköltség felébe
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
cizoe
őstag
Továbbra is:
Kitűnő állapotú Garanciás Logitech X230 2.1 hangfalszett - 7,5k - sürgős, szóval lejjebb vittem, de ez már tényleg a vége.
[ Módosította: philoxenia ]
-
-
partymaci
aktív tag
válasz Zoli1222 #25752 üzenetére
anno enis sokat kerestem forumokban meg fioztam mi a legjobb, de vegul nemtalaltam papiripari nagykerbe szegeden, zalmannak van egy chipset hutoje amihez adnak, azthiszem a citromsarga szinu, az volt a legjobb arban akkor, vagy computermode-on talalsz direkt erre a celra hovezeto ragasztot pasztat, csak hát nem két fillér, amugy meg paszta+ pillanatragasztó
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
cizoe
őstag
válasz vinacarlos #25758 üzenetére
Szerzek jobbat töki pesten! (LOGITECH Z-4e) Otthonra nyárra aztán ha maradok hungaryban hozom aztat le ide, ha nem akkor persze nem
Grófot kérdezd meg, lehet kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
válasz partymaci #25757 üzenetére
"állat" a mondat szerkesztésed! Meghajlok előtted, taníts mester!
Minden rossz indulat nélkül, hadd kérdezzem meg: Milyen nyelvű billentyűzetről írsz ? Ékezett az van rajta, mert az utolsó sorokba azért jutott az is. Kb négyszer olvastam végig a hozzászólásodat mire kigoboztam, hogy hol van vége az egyik gondolatnak, és hol kezdődik a másik. Tény hogy öregszem, de ehhez még innom kell hogy egy értselek.
-A papír ipari nagykert az jól kitaláltad hővezetési vonalon, az lett volna a csoda ha találsz.
-A Zalman féle "sárga" chipset hűtőt NB32J/K -nak hívják (és aranyszínt próbál utánozni), tudni kell róla, hogy kb 4éve volt utoljára hogy ragasztóval adták, azóta az is hagyományos rögzítéssel van ellátva.
-a Zalman -nak tényleg kapható volt egy ún. Thermal Adhesive cucca, nekem volt is szerencsém hozzá annó 3-4 éve. Azóta sajnos nem láttam M.o.-on.
-a pillanatragasztót senkinek sem ajánlanám akinek még garis a kártyája, pláne ha olyan nagy értékű mint Zoli GTX280 -asa.u.i.:
-Viszont beléd kötni azt nem tudok: Computermode.hu A cucc[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
partymaci
aktív tag
válasz pmheros #25760 üzenetére
elnezest a helyesirasert
amugy ha a kalvaria felől mész akkor a textilgyári út közepén bal kéz felől van egy papír nagyker, mindenféle öntapadós cuccos van, állitolag tudnak rendelni mendenféle "légypapirt" ami a hőt is vezeti. A zalmanrol tudtam hogy régi hűtő, csak nemtudtam forgalomba van é.
Ha a garinál tartunk azt nemirták h milyen karira lesz , en a 8800GTS -re pakoltam fel aThermaltake HR-03 plus bordáit, ugyis rámrohad a kártya, vagy ha nem akkor is jobb a gyári hűtésnél. Feltéve ha valaki ujrapasztázás mániás, de nekem nincs annyi időm[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Rhino666
addikt
válasz johnny82 #25762 üzenetére
Ha igazán jól akarsz járni, nézz körbe, hátha van valami ismerősöd aki látszerésznél dolgozik. Vagy ha nem is ő maga, akkor legalább a valakijének a valakije. Ebben a világban csak protekcióval tudsz igazán jól járni. De egyébként kontaktlencse ügyben a Szezsi Optika (Boldogasszony sgt. 35.) elég olcsónak bizonyult, talán a szemüveg sem drága náluk.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
őstag
válasz Rhino666 #25763 üzenetére
Az a baj, hogy nincs ismerősöm a szakmában, kedvem pedig nincs minden optikai boltot körbejárni. Valószínűleg a Bartók térre megyek először, azt már ketten is ajánlották, ha tetszik az ajánlatuk nem megyek tovább. Úgyis kb egy-másfél évente cserélek szemüveget, mert egyszerűen nem tudok rá vigyázni, mindig összekarcolom, jövőre majd máshoz megyek lehet. Köszi a tippet neked is!
-
SirRasor
addikt
Gyerekek van egy kis gondom Kihozták az 1 terás vinyómat és..nem az, amit rendeltem, hanem WD Green. Bontatlan a csomagolása, tehát tuti nem volt még gépben, valaki megveszi 22k-ért?
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Áhh közben megtaláltam, hogy ez nem 5400-al, hanem 7200-al pörög, úgyhogy inkább megbékélek vele és ezt használom.
Make Love not war!
-
Zoli1222
addikt
válasz SirRasor #25766 üzenetére
Egyszerű a képlet. Ha bontatlan akkor ki kell cseréltetni.
pmheros: hamarabb is szólhattál volna Joces-sal kapcsolatba. Teszek még 1 próbát ezzel a ragasztóval, aztán ha nem válik be, beszélhetünk róla.
partymaci: köszi neked is a segítséget. Nagyon jónak tűnik az a 2komponensű ragacs.
Lehet, h hétfőn megrendelem valamelyiket. Bár remélem, h nem kell.
cizoe: ha 530-as lenne, már ott is lennék nálad a lóvéval. Még 10k-t is adnék érte.
-
partymaci
aktív tag
-
-
Tamás24
tag
Még mindig elcserélnék 2x512mb ddr2 notiramot 1db 1gb-osra...
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
cizoe
őstag
válasz Zoli1222 #25768 üzenetére
Hát na, sajnos csak 230as, de attól még valaki elvihetné, szeintm 7,5kért nemrossz vétel , főleg, hogy alig használt.
-
jtopcsi
csendes tag
válasz johnny82 #25742 üzenetére
Ha a szemeid azonosan fókuszálnak,a dioptria 4.5 alatt van, a keret nem érdekel,
akkor a Cserepes sor. 500 Ft vs. minimum 5000 a maszeknál.
Kinai üveglencsések, nem karc mentesek, de én már 7 éve ott veszem, mióta
haza települtem. Semmi gondom velük. Az Államnokban ugyanezeket kapod.
Átlagár 10 dolcsi.[ Szerkesztve ]
If all else fails, read the instructions. Ha már az se segit, aludj egyet rá.
-
WindyJoe
aktív tag
Emberek, látott már valaki olyat, hogy egy alaplapon elszállt a készenléti állapotból való visszatérés? (:
Szal a probléma: minden fasza atomstabil, ortossal, memtestel mindennel.
A hiba: Lemegyek készenlétibe, akár S1 akár S3, és b@szik visszajönni.
Van hogy nem csinál semmit, csak bekapcsol, de kép nincs, megsemmire nem reagál. Van hogy ugyan ez, csak hosszúkat sípol közben. (Ez vga hibára utal, viszont integrált VGA-s a lap: nforce 630i 7100-as VGA-val. GA-73PVM-S2) Egyik próbánál mintha valami kékhalál is lett volna, de azt azóta nem csinálta. Bioszban állítgattam már mindent, alapbeállításokat safe settingst, nulláztam, elemkiszedéssel is, visszaírtam régebbi biost, majd vissza az újat, de ugyan az, Winfost is újratettem.
Másik VGA-val csak hétfőn tom kipróbálni...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rhino666
addikt
válasz jtopcsi #25779 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy ha boltban csináltatsz lencsét, akkor ott megvizsgálják a szemed - és nem csak dioptria szempontjából, hanem mindkét irányú szemtengely-ferdülés, meg ki tudja még mennyi aspektusból. Szóval ha csak nincs tisztában a szeme jelenlegi dioptriájával, egyforma mindkét szeme és a rövid- vagy távollátáson kívül biztosan nincs semmi baja, akkor elég veszélyes találomra szemüveget venni. Pl. simán lehet szemtengely-ferdülése attól függetlenül hogy nem kancsal és az csak romlik, ha nem a megfelelő szemüveget hordja. Az, hogy az öregek a T*SCO-ban vesznek olvasószemüveget, az megint más dolog, mert nem érik meg ennek a hatását, de szerintem egy 27 éves nem akar 50 éves korára látássérült lenni.
Szóval akinek nem ér meg 5-10eFt-ot a látása...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
madstunt
addikt
válasz Rhino666 #25781 üzenetére
Ezzel csak egyetérteni tudok emellett ha normális helyen csináltatja az ember akkor jótállást is kap rá meg hasonlókat....
Most mikor egy hónapja csináltatva lett a mostani,ingyen megnézték a szemem mivel vásárolni akartam és gyanúsak voltak az értékek amit az sztk-ban mértek,nem is kell mondjam h abszolút más cilinderes lett.... -
Rhino666
addikt
válasz WindyJoe #25784 üzenetére
Pl. elszáll a winyó mikor vissza akar jönni készenlétből. De gondolom temérdek más probléma is fel szokott merülni. A legjobb, ha letiltasz minden sleep/hybernate baromságot, ahogy én is. Nálam csak be kell kapcsolni a tévét meg az egeret, aztán mehet a móka. Megy üresjáratban is (úgyis töltök felfele), nem lesz attól semmi baja. Valamelyik nap néztem éppen, 2009.04.22.-e óta van bekapcsolva. Ha meg már úgyis megy állandóan a gép, tolj egy kics SETI-t a háttérben.
-
SirRasor
addikt
válasz Zoli1222 #25768 üzenetére
Pestről hozták futárral és már beraktam a gépembe. Lefogadom csak akkor cserélnék ki, ha felviszem nekik, szóval felejtős. Feltételes módban írok, mert ugye nem válaszoltak a levelemre
boba6 én is úgy tudtam. Viszont rákerestem a pontos számára és googleben mindenhol azt írják, hogy 7200 RPM-es ez.
Sebessége meg hát:
Mondjuk ígyis gyorsabb a 320-as vinyóimnál:
Na úgyhogy ennyi, asszem marad a gépemben, jó ez végül is. Picit azért b*ssza az agyam, hogy ez lett, de igazából nem vesztek sokat, nameg kárpótol az, hogy fele annyit fogyaszt, halk, hűvös, és az élettartama is jóval hosszabb. Mondjuk nemmondom ha kapok jó ajánlatot, akkor megválok tőle. Fel is rakom mindjárt az apróhirdetésekhez
Make Love not war!
-
kalapos
tag
Van valakinek valami olcsó lga775-ös hűtője? Lapos Intel-est nem akarok, de a magasabbik jó lenne vagy bármilyen más típus is jó lehet.
Akinek van küldjön privit!
Jöhetne valami 500-750 Gb -os winyó is olcsón. Lassú fajták nem érdekelnek.
Inviziböl Dzsizusz
-
SirRasor
addikt
-
Rhino666
addikt
Azért, mert nem azt kapta mint amit rendelt? Ha kiszállítanak hozzád egy Ford Fiestát és beállsz a garázsba, mielőtt észreveszed, hogy nem is Ford Focus - amit eleve kértél -, akkor nem fogadják el a reklamációdat mert beálltál vele a garázsba?
Aktív témák
Hirdetés
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest