Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz #64791808 #27855 üzenetére

    Valaki írta itt régebben, hogy az előre utalás biztosabb módja az utánvételnek. Mind a kettő esetben megeshet hogy átvernek és nem kapsz semmit vagy mást kapsz vagy azt de hibásan, de az előre utalás lekövethetőbb.

    Amíg utánvétnél lehet ráírni bármi címet vagy kijátszhatóbb fiktívebb adatokkal, addig előre utalásnál ha átvernek a bankszámla az tuti biztos lesz a rendőrségnek. Csak olyan számlaszámot fog adni amiről leszedheti a pénzt, és azt meg nem lehet csak úgy nyitni, tehát a banki pontos adatokat fog adni a számlatulajdonosról, akinek ajtaján napokon belül kopogtathat a jard. Ezért nem is fosok ilyenkor, persze mindig macera a rendőrségi ügy.

    Jóbarátomat egy HDD-vel akarták átverni személyes találkozó alkalmával. Gondolta az ember, hogy majd jól nem lesz lehetőség tesztelésre, csak haver meg rafkósabb volt, kocsival ment a találkahelyre és volt nála egy 12V to 220V adapter és egy tesztgép az anyósülésen! :D Gyerek köpni nyelni nem tudott, mikor megtudta hogy tesztelés lesz a parkolóban.

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák