Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Mocsokba #24990 üzenetére
Én csak simán a TV media bemenet listából indítom a filmet.
Egy Sony w829b van, nem találtam meg, hogy a plex app, hogy megy fel rá, listában nem volt.
A media keresésnél felismeri bemenetként a DS216plusII-t és a Plexet is, de csak mint forrás.
De ugyan úgy külön szortírozza a filmeket, mintha a plexen lennék, csak a borítóképek nem jelennek meg.De egyelőre el vagyok így is, mert úgy is akarok venni egy medialejátszót is, mert az 50G-s filmekből minden második kifog a TV médialejátszó képességein és 5 percenként megáll a kép
Persze amikor gépen keresztűl játszom le, ott minden szuper, csak ha kell másra a laptop, akkor zavaró tud lenni
Tableten, mobilon kíválóan működik.
Ja, és az iso sem megy TV-n és Plexen, az is csak a többin.
Tudsz több könyvtárat is létrehozni a Plexen. És mindegyikben tudsz útvonalat adni.
Nekem is úgy van, hogy Sorozatok, Sorozatok Classic.
Előbbi a megnézem és majd törlöm idővel, utóbbi tartalmazza azokat, amit biztos, hogy nem fogok törölni
De ez biztos nem marad így, csak próbálgatom én is, mi hogy működik. 1,5 hete van Nas, plex, transmission, még csak ismerkedünk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest