-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomlac14
tag
sziasztok!
új vagyok erre felé, kb 2 hete olvasgatom a bejegyzéseiteket. arra lennék kíváncsi, hogy ha el akarok mélyedni az órák világában, akkor milyen blogokat/oldalakat lenne érdemes olvasnom? lehet magyar vagy angol, a lényeg, hogy szeretnék tájékozódni, mert lassan aktuális lenne vennem egy szépséget!
segítségeteket előre is köszönöm! -
tomlac14
tag
Köszi a segítséget mindenkinek! akkor itt felteszem majd minden kérdésemet. lehet, hogy elég alap dolgok lesznek számotokra, de én eddig nem foglalkoztam ezzel a témával különösebben. kb 8-9 éve vettem (illetve kaptam) utoljára órát, konkrétan egy ilyet, ami eddig számomra bőven elég is volt. most viszont már szeretnék egy komolyabb megjelenésű órát venni.
az érdekel, hogy kb 50k körül milyen ajánlott márkák vannak? szeretnék megbízható darabot venni, ami ismét kiszolgál majd 8-10 évig. (bár ha a pénztárcám is úgy akarja, akkor beszerzek majd az évek során még pár darabot mellé)
szóval amit eddig ismerősök ajánlottak az a Stührling, Seiko, Zeppelin, Tissot márkák voltak(nekik ilyenek vannak). én ki is néztem magamnak egy szép darabot, szerintetek ez megéri az árát? [link]
amúgy mire érdemes odafigyelni, ha órát szeretnék venni? mi az ami mindenképp legyen vagy ne legyen? értem itt pl márkát, boltot, kialakítást...
gondolom sok ez így egyszerre, de tényleg kezdő vagyok, nézzétek el nekem! -
tomlac14
tag
válasz vendingo #32037 üzenetére
nem tudom, még sosem volt automata órám, de egyszer mindent el kell kezdeni!
akkor körül nézek Citizen és Orion fronton, aztán ha látok valamit, akkor kérdezek.
ja és mindenképpen új órát szeretnék venni, ne kérdezd miért, egyszerűen ez a mániám, ami ebből kijön, az lesz, de új legyen! ilyen vagyok (sajnos?) -
tomlac14
tag
válasz jookomak #32040 üzenetére
igen, közben én is elkezdtem sejteni, mert oriont nem találtam sehol!
kérdéseidre válaszolva: inkább elegáns fazon, mutatós, dátum kijelzősek tetszenek, bőr szíjjal. olvastam már az automatákról, és nincs ellenemre egyáltalán.(#32041) vendingo
külföldi oldalak alatt az amazont érted? vagy milyen oldalt javasolsz/javasoltok? -
tomlac14
tag
válasz vendingo #32046 üzenetére
ja, így már ok, angliából tényleg nincs vám meg áfa, mert eu-s. azt hittem az amerikai original amazonról beszéltél...
#32048 jookomak
az orient kevésbé tűnik elegáns stílusnak, sztem inkább sportos, nem? viszont a tissot tetszik!
ha már orinet [link] ez jobban tetszik, de izlések és pofonok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest