- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz #17803776 #161698 üzenetére
Nézegettem én is egy ideig, de nem tudtam rászánni magam. Gyönyörű darab, jó szerkezettel, kiváló kidolgozással, de valahogy nem "szólított meg". Az Ananta-sorozat jobban tetszik (főleg az SD-vel szerelt).
Viszont az Urushi-számlapos chrono-tól el a kezekkel! Az az enyém! -
squir
aktív tag
válasz #17803776 #161868 üzenetére
😁
Spet: Elmondhatod, hogy igazi különlegességed van!😉 nem lehet, hogy ő volt a mókus, aki a kerekeket hajtotta?!😈😁Fagyálló: Én sem értem, de tényleg jól néznek ki, Mindkét változat. Mondjuk csak gumival, az a csörgős, szőrhúzós lemez szíj nem jön be.😐
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
válasz #17803776 #161993 üzenetére
Kellene nekem is ilyen csatt a Nato szíjra. Honnan lehetne venni?
Más: Nekem a Seiko 5 rotorjára nincs írva semmi mint az előzőre hogy Malajzia. Az előlapon sincs rajta hogy Japan. Most akkor hol gyártották? Végülis 17 ezerből kijött, annyira nem izgat.
Gondolom azért nem volt vám mert 60USD alatti volt az óra vételára. Szimpi eddig a Skiwatches, tuti veszek még innen valamit. A Seiko is egyre szinpatikusabb.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
berigazek
őstag
válasz #17803776 #162498 üzenetére
Most,hogy mondod ...eszembe jutott,hogy nekem is van egy Jupiter alpaka és ezüst zsebórám,örököltem 20 éve egy nagybácsitól akinek az életét mentette meg az első világháborúban.Az ólomgolyót felfogta,így új számlap nem az eredeti került helyére.Müködik is az óra,de sok költözésben nem tudom hova lett
fagyálló
Jó a név: watch winder németül meg Uhrenbeweger
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
squir
aktív tag
válasz #17803776 #162508 üzenetére
Megbeszélhetjük, hogy nem fizetek érte és akkor megkaphatod!😁 valamikor beugrok vele.😉
Wizard: Ettől a kirakattól nem igazán kaptam kedvet a bevásárláshoz...😐 gondolom a népszerű modellek már azelőtt vazdára leltek, Mielőtt a kirakatig elértek volna...
Resool: Megéri bemenni és körülnézni!😉
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz #17803776 #163109 üzenetére
Köszi a képért, szeretem tudni a miértekre a választ - még ha nem is tudnám megcsinálni adott esetben.
Elővettem a DS-t, két mozdulatra elindult több hetes pihenője után. Olyan szép, h vétek eladni, még akkor is, ha csak dobozlakó. Talán egyszer kap egy fekete dátumtárcsát, ha létezik hozzá egyáltalán.
Mriya : A két csavarral szabályozza a billegő lengésszögét? És mesélj a tríciumosodról még, mennyire jött be eddig. Enyém fél - egy óra alatt lehagyja a búvárokat fényerőben, és havi pontossága is 0-2 s közötti.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest