- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Csapoati #79449 üzenetére
Mondjuk ez a redditen talált script elég beteg. Még csak nem is sima autoklikker. (This does not run the DoClick function, it directly modifies the click count variable that is being sent to the server. This means you won't see your clicks "pop up" on the screen like they do if you click manually.) Komplett automata fejlesztés/upgrade menü épül be a steam-es játékba.
Egyébként szerintem is ez egy poén a steamtől, kétlem, hogy bármennyire is foglalkoznának a scriptekkel (nekik is érdekük, hogy minden akciózva legyen, hogy több legyen a forgalmuk), jelen esetben a scriptekkel pedig nem okoznak hátrányt az azt alkalmazók (mint pl.: egy MMOban), hanem segítik mielőbb elérni a community célokat. (Mondom ezt úgy, hogy egyébként baromira bot és csalás ellenes vagyok minden játékban legyen az single vagy multi)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Most nézem hogy akcióban van a Left 4 Dead 2.
Az érdekelne, ha én innen Magyarországról megvenném 2 havernak akik közül az egyik Kazahsztánban van jelenleg a másik pedig Németországban akkor az új régió záras okosság miatt fogják tudni használni a játékot és fogok tudni velük játszani?
Na meg ha haza jönnek egy időre akkor tudják majd innen is használni?
Kazah haver vett egy CS:GO-t nekem, de én azt nem tudtam használni, majd visszaküldtem neki a gift-et.
Viszont Tabletop simulator-t egy csaj ismerős itthon megvette 4-ünknek majd szétküldözgette a gift-eket és itt Magyarországon vásárolt játékot tudják használni Németo-ban meg Kazah-ban is.
Tehát ugyan ez akkor menne L4D2 esetén is?Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Jinxb1rd
addikt
Az eddigi legolcsóbb leárazás:
PAYDAY 2We are only Stardust...
-
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Puma K #79452 üzenetére
Általánosságban:
A nyomott árakkal dolgozó (jellemzően orosz és brazil) régiókban vásárolt játékok régiólokkosak lesznek, míg úgy néz ki, hogy a csomagban vásárolt játékok (4-es pakk pl.) kibontás után nem kapnak lockot (legalábbis nekem ez az utolsó infóm, de olyan gyorsan változnak a dolok lockolással kapcsolatban, hogy erre se vennék már mérget), ezért lehet ha a Kazahsztánban élő haverod vette volna a játékot, akkor se ültetek volna szopórollerre.Mivel Magyarországon ugyanúgy dúskálnak a pénzben az emberek mint a német, svájci vagy angol gémerek, ezért nálunk is hasonló árakon lehet hozzájutni a játékokhoz mint arrafelé. Ehhez viszont az a szerencsés állapot párosul, hogy az általunk megvett játékok - ÁLTALÁBAN - nem régiókorlátosak, ún. ROW játékok (vannak kivételek!!!)
Tudja -e majd a kinnt vásárolt játékát aktiválni?
Két féle régiókorlát létezik:
1. csak az adott régióban lehet aktiválni
2. csak az adott régióban lehet aktiválni és játszani
Egyesével meg kell nézni a játékokat, hogy kiderüljön milyen lock van/lesz rajta. Ebben sajnos nem vagyok járatos.Tudom semmi konkrétumot nem mondtam, de remélem azért el tudsz indulni ezen az ösvényen, amíg valaki nálam okosabb nem oszt meg több információt.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
[Prolixus]
addikt
Mikor szoktak indulni a Monster Game meccsek? Tegnap már fél 7 előtt be tudtam lépni játékba.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
bul07
nagyúr
válasz CactuS #79451 üzenetére
Ha szándékosan nem is nézi a Steam , de a VAC érzékelheti egyes tényezőit csalásnak , és simán tolhat bann-t majd mondjuk két hónap múlva, mert ha jól tudom utólagosan is osztogathat banánt
Így szerintem nyugtot szível nem lehet azt mondani hogy semmi szankció nem lehet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
noorbertt
őstag
3font épp tegnap agyaltam hogy jó lenne ez a Game innen vásárlásnál mire kell figyelni? Vagy csak küldenek egy serial sort amit steamen keresztül le tudom szedni?
Régió zár, kár vittem volna
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
cattus
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Dishonored GOTY szerintetek fog 40%-nál nagyobb kedvezményt kapni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Samus
addikt
válasz Bjørgersson #79469 üzenetére
Szinte teljesen biztos. Már téli vásár alatt is, és múlt év nyári vásár alatt is 8.5 euró (-66%) volt a GOTY.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Bjørgersson
félisten
Király, köszönöm, akkor azt megvárom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ayo
veterán
válasz Bjørgersson #79471 üzenetére
ha szeretsz várni ősszel jön a feljavított nextgen hd goty verzió...
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg? Gondolom 60€-n kezd majd?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #79473 üzenetére
Akiknek megvan a régi azoknak kedvezményesen szokott lenni az upgrade.
-
LLD
aktív tag
Ezt honnan?Én csak Dishonored: Definitive Edition-ről olvastam és pc-re nem jön.(Xone,Ps4)
(#79473) kovy29 :Én behúztam 15-ért. Nekem megér annyit.Mi van uncsi a Bf4?
Nekem is lenne 1 kérdésem a RAGE kaphat nagyobb akciót??[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
LLD
aktív tag
válasz Lackki #79477 üzenetére
Köszönöm ha az még beesik akkor behúzom oszt nálam off az idei summer sale.
(#79479) djculture: Nincs a közelbe.De itt nem annyi.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Samus
addikt
A legolcsóbb PayDay 2: [Humble E3 Digital Ticket] (+egy rakás apróság, és pár teljes játék is), olcsóbb, mint a Nuuvem 14BR ára, jelenleg 5,75 dollár)
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
djculture
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz #41133696 #79475 üzenetére
Köszi, akkor megvesszük most.
LLD igen is meg nem is.
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz noorbertt #79485 üzenetére
Nem csak pro, hanem mellette sokkal erősebb ellenségek is vannak a játékban mint az alapjáték megjelenésekor.
Minden DLC tartalmaz néhány maszkot, festést és néhány jó erős fegyvert, amiért "érdemes" őket megvenni. Amúgy is mindjárt jön valami felújított kiadás, amiben benne lesz egy csomó minden, amihez kiadnak meg vagy 150 eurónyi DLC-t...http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
noorbertt
őstag
-
Franklin
addikt
Vicces... persze nem a játék annyi, csak egy játékbeli pénzcsomag...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Követem az egyik ismerőst és egy veszett csoportba kerültem most vagyunk 1330szinten
Engemet nem izgat amúgy a szint, de a 5000-ig jó lenne elmenni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
[Prolixus]
addikt
Úgy látom teljesen lutri ez. Most 6 körül már őrülten nyomogattam az F5-öt, kb. a legelején csatlakoztam valamelyik játékba, alig volt akkor még aktív pár játék a steam szerint (18:10 körül...). De én még csak 370 körül járok...
-
Samus
addikt
1 óra 5 perc alatt 1116.-ig szintre jutottam, és szinte csak nézem (vagyis meg van nyitva), és elhasználom a rengeteg power-upot. Elég korán, 18:15 körül csatlakoztam be egy akkor induló játékba. Eleinte úgy pörgött, hogy másodpercenként két-három szintet haladtunk. Volt, hogy tíz másodpercre megállt a játék, utána húsz szinttel feljebb voltam
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
De nagyon ráéreztem, meg is kapta a 66%-ot.
-
Samus
addikt
válasz Bjørgersson #79493 üzenetére
És még csak nem is kellett sokat várni
-
[Prolixus]
addikt
válasz Bjørgersson #79493 üzenetére
Ja, és hogy kapják be, a két sztori DLC csak 50%-ot kapott. Az alapjáték már megvan, d eolcsóbban kijövök, ha megveszem a GOTY editiont, mert az csak 8,5 euró, míg a 2 DLC együtt 10. Yeee.
-
Bjørgersson
félisten
válasz [Prolixus] #79495 üzenetére
Na igen, a DLC-k szépsége.
Samus ennél többet sose kelljen semmire.
-
bul07
nagyúr
Igen én is 18:15 körül léptem be
Most csak azért is hagyom hogy ablakban fusson hogy miket lehet kinyitni fejleszteni, 10percenként van vagy 300M kredit amit el lehet verni
De már lassulunk 1600-nál jár a csoport
-
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
A nyári leárazások alkalmával szeretnék pár játékot venni a Steamen, de még sose csináltam. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes fizetni, PayPal-lal vagy közvetlenül kártyáról? Melyik hogyan számolja át a forintot euróra? Otp Junior számlához tartozó kártyával lehet egyáltalán vásárolni?
Köszi!
-
Bjørgersson
félisten
válasz lufiember #79498 üzenetére
Szerintem érdemesebb közvetlenül a kártyáról, ha jól tudom, a PayPal még magának is von le valamennyit.
Az normális, hogy Steam szerint még csak a kosárban van a játék, miközben már el is kezdtem letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz [Prolixus] #79495 üzenetére
Meglátszik hogy ez is bethesda a Dishonored Double DLC Pack-ok szintén olcsók voltak a boltokba én 1000-ért vettem a négy dlc-t két két lapon most meg 3.74 euroért az alapjátékot Majd előásom a lapokat azok már régóta itt kinlódnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest