Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz DeFranco #42864 üzenetére

    Az a vicc, hogy a legtöbb SSD nem is a cellafáradás miatt múlik ki, hanem mert a vezérlő előre megfontolt, gondosan kitervelt, aljas szándékból harakirit követ el idő előtt. Az ember megveszi kétszeres áron a 25 nanós SLCeMLC stateoftheart tármemóriáját, és a végén napra pontosan akkor múlik ki neki (mint várhatóan) a mucsai TLC-s szamszunggazdaságos. :B (OCZ esetleg előbb ;] )

    A virtuális memória kapcsolgatását pedig továbbra is merevelemzésnél lehetne kimutatni, de nem nagyon lehet. SSD vásárlás gondolata miatt elég jól körüljártam a témát, de élő ember nem volt aki konkrétumokkal alá tudta volna támasztani, hogy tisztességesen gyorsult volna a rendszere a kikapcsolt virtuális memóriától Win7/8 alatt.(WinXP teljesen más tészta, ott a 4GB feletti memóriába töltött RAMDISK-re pakolt virtuális memória csodákat tud tenni - egyébként az egyetlen épkézláb javaslat Win7-8nál is a ramdiskelt swapfile volt röhejesen nagy memória méretek(16GB+) után, de nem a kikapcsolás)

    Cserébe viszont, ha a swapfile-t nélkülözzük, és megnyitott böngésző mellett játszunk, vagy más program is zabálja a memóriát, akkor gyönyörűen össze tud omlani a rendszer a memóriahiány miatt. Tesztelve. :K

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák