Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz NorDezs #40297 üzenetére

    Nem lesz belőle bajod. Mármint ha tényleg így csinálod. És utána már Magyarországon is tudsz vele játszani.

    Simán csak belépsz a Steam fiókodba, aktiválod, és kilépsz. Sajnos Steam kliensben kell belépned az aktovációhoz, egy sima böngésző nem elég! Ha nem arról a gépről lépsz be amiről egyébként (otthon) is szoktál, akkor szükség lesz az e-mail címedre kapott (akkor kapod amikor be akarsz majd lépni) 5 jegyű ellenőrző kódra is.

    Remélem nem olyan e-mail cím van beállítva a Steamben ahová akár 1 napos késéssel érkeznek meg a levelek (pl. freemail.hu), mert akkor nemigen fog megérkezni a levél időben! Gmail vagy Yahoo Mail teljesen jó. Gmail esetén gond lehet a belépéssel, ha eddig még nem használtad az USA-ból. Ha megadtad a mobiltelefonszámod (Gmailen) akkor sms-ben kapsz egy ellenőrző kódot amivel már be tudsz lépni. Persze csak azután, hogy helyesen megadtad a felhasználóneved, jelszavad.

    Ha kikapcsolod a Steam kliensben a Steam Guard szolgáltatást, akkor nem kell majd megadnod az 5 jegyű kódot. Ez nem akkora gond ha ott (USA) majd egy megbízható számítógépet tudsz használni. Ha nyilvános gépen (egyetem, szálloda, internet kávézó) tudsz csak belépni, akkor viszont nem javaslom a Steam Guard kikapcsolását. Természetesen mindenképpen kapcsold be miután hazaérkeztél!

    >Repjeggyel, hotel számlával tudnám igazolni, hogy tényleg ott jártam.

    Ezzel nem nagyon fognak foglalkozni. Ha mégis Magyaroszágról próbálod meg aktiválni valamelyik népszerű VPN-en keresztül, akkor viszont bukta van. Tehát nekik az a lényeg, hogy az aktivációkor használt cím ne egy közismert VPN kapcsolat kimenő végpontja legyen. Tapasztalatból tudom, hogy nagyon jó adatbázissal rendelkeznek ezekről. Gyakorlatilag nem érdemes ilyennel próbálkoznod, mert szinte 100%, hogy már tudnak róla! Ilyen esetben az SSA szerint akár bannolhatják is az egész Steam fiókod, az összes játékkal együtt! Az más kérdés, hogy erre eddig még nem volt példa, jogilag viszont gond nélkül megtehetik ezt is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák