- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
RUSE -67%, 10 EUR
-
BigBlue69
őstag
Vagy:
R.U.S.E. £5.99
Ez is steames..[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
cskamacska
addikt
válasz BigBlue69 #11756 üzenetére
Mondjuk az eredeti Steames leárazásban az a poén hogy a DLC-k is olcsóbbak szoktak lenni ilyenkor, és más oldalon Steam-es DLC-t vagy nem árulnak, vagy még annyira sem akciózzák mint Steamen. (mármint a RUSE volt már 5 font is a nyáron GamersGate-en, de a DLC soha nem volt annyira leárazva mint most Steamen)
avagy:
R.U.S.E. - The Chimera Pack 2,33€
3 multi 3 skirmish pálya
R.U.S.E - The Pack of The Rising Sun 3,33€
új multi hadsereg: a japánok, és hozzá 3 japós skirmish pálya[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Vasinger!
nagyúr
Használt itt már valaki Steam-es játékot Ramdiskkel?
Az a fő kérdés, hogy egy játékot hogy lehetne ramdiskre rakni, mert ugye nyilvánvalóan az össze nem fér rá 4-5 gb-ra.
Kéne egy kis segítség, hogy meg lehetne e oldani ezt valahogy.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
A LC Guardian of Lights-ot elölről szeretném kezdeni, de nem találok ilyen lehetőséget a játékon belül. Ha a legelső pályát töltöm be megmaradnak a későbbi pályákon megszerzett fegyverek már a játék elejétől. Ha kikapcsolom a cloudot, akkor gondolom még a helyi mentéseket is törölnöm kell. Hol tárolja ezeket a játék?
-
Újabb indie bundle, IndieGala.
7 játék, Steam-esek, bármennyit lehet fizetni.
Zombie Shooter 1
inMomentum
Hacker Evolution: Duality
Saira
Your Doodles Are Bugged!
Zombie Shooter 2
Hacker Evolution: Untold[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
A spam könyvtárat nézzétek majd meg, ha nem jön email, mert nekem odakerült.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
danih
veterán
válasz maross #11767 üzenetére
Ha maholnap veszed meg.
(#11766) ollie: dettó, látom az oldalon twittelték is hogy nem kaptak mailt, twitteld le hogy csekkolják a spam könyvtárat
(#11769) lordjancso: nincsen. (Én poénból mielőtt vásárolok beírok egy 1 dollár alatti árat kíváncsiságból, mit válaszol a rendszer )
[ Szerkesztve ]
-
-
-
BigBlue69
őstag
-
DeFranco
nagyúr
Én vásároltam, meg is köszönte, de a paypaltól sem jött email, sem sms-t nem kaptam a vásárlásról, és persze a bundle emailje sem jött meg.
A paypal és az SMS azonnal önni szokott.
#11776: és a paypal history-dban benne van a fizetés? Mert én ott sem találom... levél azóta sem...
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
-
DeFranco
nagyúr
OK, akkor nem egyedi probléma, még egyszer nem futok neki, inkább várok. Amúgy sem érdekelt a bundle, egyedül ezeket a hacker cuccokat próbáltam volna ki, a többi biztosan kuka. Ha bejön, bejön, ha nem, nem.
szerk: megjött a levél, a fizetésről még mindig semmi hír...
szerkszerk: juhú, külön kódos... lehet egy részét, ami nem érdekel el is jótékonykodom...
[ Szerkesztve ]
-
-
danih
veterán
Végre levonták.
Érdekesség: kétszer vettem meg, mindkétszer azonos összeget fizettem, ám forintban már két különböző összeg került levonásra. Ezek szerint a paypal árfolyama realtime? -
Weben lehet aktivalni a jatekokat? Munkahelyen nem lehet feltenni steam klienst.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
HS 2142
őstag
-
gtamate2
veterán
Na megvettem és nekem is a spambe ment, de 5$-t megért szerintem.
*Sn0w
-
Humblebundle atlag 4 dollar folott van, gondolom itt is ezzel szamoltak. Ehhez kepest mikor en neztem, 1.20-on allt a szamlalo. Indieroyale meg csak 30ezret adott el. Kivancsi vagyok mikor fog bedolni az egesz rendszer, par kiveteltol eltekintve nem tunik profitabilisnak.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DeFranco
nagyúr
válasz maross #11797 üzenetére
Aki egy ilyen bundle-be a játékával belép, az már nem számol máshol komoly eladással, tehát neki minden cent extra profit.
A lebonyolító így is úgy is pénzénél van, a paypal szintén, a charity a mézesmadzag, és mindenki jól jár.
Nem egy rossz modell ez, visszahozza a régi játékok élményét, amikor még nem a grandiózusságon volt a hangsúly, hanem az ötleten, és nem profitgyár volt, hanem csak egy kis plusz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Wesem kiegészítő halogén fényszóró, lámpa H3 55W , autóhoz vagy egyéb járműhöz.
- Asus H170 Pro Gaming MBO, I5-6400 CPU, 8GB RAM, Kingston 120GB SSD
- Új Bontatlan! iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 27%Áfás számla! + Beszámítás
- Gamer asztal
- Intel Core i3-2120 / 2 MAG 4 SZÁLON 3,3 GHZ + HD Graphics 2000 és I3 2100-AS -ProciK-10DB 5000 FT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest