Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • --Rawlings--

    tag

    Én ma töröltem a p*cs*ba. Véleményem szerint egy rakás vicc lett ez a játék. Mondom:

    1: a gépem: AMD 3GHz X4, 8GB ram, SSD (dedikáltan ennek), 7870 OC 2GB. Minden maxon ment, amíg nem jött a HOTS. Azóta 1v1-et örülök, ha 30 FPS-en végig döcög LOW beállításákon, persze minden más maxon megy.. Próbáltam mindent (fél-informatikus vagyok), GPU-t is cseréltem 50x újraraktam, minden szoftver eredeti, nincsen semmi haknizva. A legviccesebb, hogy miközben megy a játék, egy mag terhelése sem megy 30% fölé.
    2: bejutottam gold-ba. (nem canon rusholva, meg mindenféle hülye csízzel, hanem rendesen játszottam próbáltam fejlődni). Mióta bejutottam, kétszer olyan szintű ellenfeleket kapok csak, akik mellesleg EX-PLATINáKat. A legkülönfélébb csízekkel találom magam szembe. Az elmúlt két hétben kb. 80-90%-ban vesztek. Olyanokkal rak össze ez a sz*r f*s, hogy esélytelen, egyszerűen fejlődni se bírok így. Amikor kicsit nyerésre állok, legutóbb egy platina ellen, az utolsó csatában belaggolt, és move commandel ment a deathballom a halálba.
    3: 2v2 (amit HOTS előtt imádtam, egy kis teamünk is volt) vagy efölött nem tudok játszani LOW-n, mert annyira akad.

    Ha mondjuk én is ex-platina lennék, biztos élvezném, de nem vagyok az fejlődni meg nem tudok így, hogy a két végletet kapom, vagy kétszer erősebbet, vagy kétszer gyengébbet.

    Az FPS problémák miatt meg ne mondja nekem senki, hogy i7 meg stb kéne. Egy ilyen egyszerű játék menjen normálisan, főleg úgy, hogy korábban ment maxon 100 FPS-t. Mellesleg másoktól is mondják nekem, hogy akad függetlenül a géptől. Na mindegy, nem RAGElek tovább! :)

Új hozzászólás Aktív témák