-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
válasz kovsol #18499 üzenetére
Az előd egy Athlon x2 4200+ alapon és egy 8600GT volt. 2v2+ t már nagyon nem mertem próbálkozni.. 1280x1024 a használt felbontás, ahogy még most is.
Egyetértek a wc3 nem volt csúnya egyáltalán.#18500: 3.2Ghz most.
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
föccer
nagyúr
E6500, 2,93 GHz
4gb RAM,
4770-es radeon.
Frissített win7Közepes beállításokkal, hight texturával fixe hozza a 50-60 fps.t. Csak a nagy storm pakolásás, vagy a 70-80 db speedling szokta megfogni szegénykét
Nobb bajom az, hogy valamiért az utóbbi 1-2 héten nagyon megnőtt a ping-em. 300-400 milisec lehet, amivel már eléggé macerás mikrózni Sokszor nem is veszi észre a gép, hogy kiadtam 12 utasítást, ha azt nagyon gyorsan teszem. Tipikus a move-attack-hold-move-attack-hold, vagy az építkezés, a gyors lárvázás. Inkább egyesével végigmegyek a bázisokon, és úgy kopködök, mert a minimappon végig kattintva nem köpi be őket
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Hát, most igazándiból bár ez lenne a legnagyobb bajom.
Sajna melóügyben igazán keményen szorongatják a tökömet... Egy kicsit jobban is, mint a szadó mazóban szokás szóval. Úgy igazándiból magasról lesz@rom...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
killerjohn
addikt
válasz föccer #18503 üzenetére
javaslom: speedtest.net, pingtest.net
tegyél be egy-egy cmd ablakba egy ilyet
ping 192.168.0.1 (vagy ami a routered IP-je)
ping www.google.com
ping www.index.hufigyeld a "time=" részeket, illetve azt, hogy mennyire stabil. A három közül melyik áll meg néha gondolkodni, hol ugrik meg a ping. Ebből már lehet következtetni, hogy ha a routerig stabil, de a webesek már nem, akkor ott a gond, stb stb stb.
-
hajsza
aktív tag
válasz killerjohn #18506 üzenetére
Még a tracert parancs cmd-ből kiadva is jó lehet erre a célra (linux alatt traceroute ugyanennek a neve). Szintatktikája:
tracert www.google.com
Ez a parancs a paraméterül megadott címig lépésenként kiírja, hogy milyen hálózati eszközökön ment át és azokat milyen pinggel érte el. A legjobb az lenne, ha a blizzard EU szerverének a címét tudnád és azt adnád meg paraméterül. -
hajsza
aktív tag
válasz killerjohn #18509 üzenetére
Én azért szeretem jobban a tracert parancsot, mert nem kell egyesével végignéznem a hálózati elemeket, a parancs megteszi helyettem
-
kovsol
titán
válasz hajsza #18510 üzenetére
én beírom start menübe futtatáshoz, hogy ping bix,hu ha itt magas értéket kapok akkor kezdek csak gyanakodni, addig nem bonyolítom túl
kíváncsi vagyok mikor lesz újra szerver elég sok mindent változtattak azért, pl van bent most olyan, hogy azok az egységek amiket kitakar valami és ezért nem látszanak ott a halál animáció nem fut le, mert úgyse látnánk, azért egy 4v4 csatában ez is több FPS javulás lehet gyengébb gépeken szerintem
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
iSonic
addikt
hát ez a patch valami szörnyű... nem írja ki mennyit veszítettem... szörnyű..
-
rt06
veterán
válasz iSonic #18516 üzenetére
battle.net profilodban fel van tuntetve az osszes league merkozeseid es nyert league merkozeseid szama, a veresegeid szama pedig (egyertelmuen) ezek kulonbsege
ha nem lenne 30 be nem fejezett besorolasod, leirtam volna jatekosszam szerinti bontasban is, de nincs turelmem mindet vegigkattintgatni ^^
szerk.: amugy fasza ez a nevvaltas, nem mukodik a profilod regi linkje (sc2replays-on, sc2ranks-on)
szerencse, hogy csak a nevet kell atirni a vegen, de valami atiranyitast akkor is rakhattak volna belelehet irok is a support-nak, hogy adjanak valami megoldast, vagy ha nem, hat kapjak be
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
AlyArkhon
őstag
válasz kovsol #18511 üzenetére
Én kb 9 után pár percel mentem fel , és már egyből tudtam is tolni a gamet. Nem működött még a ladder , tény + voltak még érdekes dolgok , de az spectatori újításokat meg tudtuk nézni Chimairaval , igaz neki nem akarta megkrealni a játékot így behivtam egybe .. Nem rossz a spectes újítás , egyszerre mostmár 3 különböző dolgot is figyelemmel kísérhetsz .
HT kezdő energia kilőve , Marrine Stim pack 3 perc még betölt , és Infestor Fungle Grow 8secrol 4 re redukálva viszont +30 % dmg + BC gyors mint allat ,Gépi terran hozott is ellenem BC ket meg is lepődtem Fungle Growot hál istennek nem kúrták el , rövidebb de erősebb kiderül népszerűbb lesz-e
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
omani
tag
válasz AlyArkhon #18520 üzenetére
Alig várom hogy este kipróbáljam a fungalt. Szerintem nagyot fog változtatni a ZvZ-k menete mert a roachok elleni +30% és a törékeny hydrák miatt a roach+hydra helyett roach+inf+később ultrára (az inf miatt) lesz érdemes menni.
Nagyon kíváncsi vagyok rá hogy a protoss deathball ellen mennyire lesz használható, jó lenne ha teljesen ki lehetne hagyni a hydrákat és helyettük roach+inf+corruptor kombóval alázni a colo alá tömörült protoss sereget.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/diego_rivera/
-
kovsol
titán
valami újítást hagyni kell a kiegbe is (és mielőtt valaki azt kérdezi, miért abban lesz ilyen, nem vágom, csak úgy mondtam)
(#18527) front3r szóval akkor lehet invelni embert, hogy közösen nézd a relayt ?
(#18528) iSonic raknak bele új térképeket
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
kicsit nevetséges most, hogy a ladder listán se mutatja a vereséget, bronz liga powa
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Úgy néz ki kicsit fejlesztettek az AI-n is. Xel Nagan a Very Hard gép eddig épített mindenféle épületet és jött kb roachal + hídraval , most meg szétcsesztet infestorral + fejleszt egyből BL-re .
Előbb is fura volt már hogy terran BC t hoz , de most már tényleg úgy néz ki hogy az A.I. már nem csak 4-5 féle BO-t alkalmaz . Vagy csak átállt a leghasznosabb Unitra Infestor POWA ?
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Most tolt egyet Kovsol VH gép ellen . és semmi érdekeset nem csinált a gép . Lehet mégsem változott csak azért hozott változatosabb egység kompoziciót mert hosszabb volt a game ?
-
kovsol
titán
szerintem túl nagyok lettek ezek az új observeres/replay nézős panelek, de lehet azért takar nálam ki túl sokat mert 1280x720 a felbontás
-
oxox
addikt
de miert jatszotok gep ellen, mikor hus-ver embert is lehet gyalazni ?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
LinogeOW
aktív tag
Nevetséges, hogy master alatt ilyen undorító az egész profil.. remélem gyorsan kezdenek vele valamit, mert nem hiszem hogy valakinek ez tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest