-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
válasz FireKeeper #16996 üzenetére
hol és hogyan lehet hajót eladni ?????????????
200 misi ????????? meg kell szüntetnem az EC limitemet ... most úgyis akciós
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
exchange-en lehet adni venni lockboxos meg lobis hajókat, amíg ki nem bontod. várjál, 200 misi az árkülönbség a discovery 400-ért megy most, a temporal sci 650-ért, de az szerintem irreálisan magas.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
sith7
nagyúr
válasz FireKeeper #17002 üzenetére
értem, akkor ez engem nem érint egyelőre ... nem baj, ec limit már nincs
-
sith7
nagyúr
válasz FireKeeper #17004 üzenetére
holnap
-
sith7
nagyúr
köszi a válaszokat, az első karakter benne van valami 8 fős flottában, de hogyan kerültem oda, még a mai napig nem tudom
0 magyar van benne
Értem, de nem az a lényeg, hogy ha több típusú is a sic konzol minél több part gen legyen rajt ?
-
sith7
nagyúr
válasz FireKeeper #17004 üzenetére
Nem talál a rendszer, azt írja unkown user, próbáld meg te pls.
Sithhet@sithhet#5673
Plata
most már értem, fleet markot tudok szerezni TFO - n, de fleet kreditet, csak ha flottában vagyok
én az exen nem találtam egy hajó hirdetést sem ... lehet rossz helyen keresem
meg azt nem értem, hogy loot box - ból esett hajót lehet eladni, amíg ki nem bontottad ??? Hát akkor honnan látod, hogy hajó van benne ?
szerk.
Én két féle res lab konzolt használok általában,3-2 arányban.
ha 1 - et lehet csak abból venni , amit mutattam, akkor hogyan
szerk2.
Hát 8 fős flottában te nem tudsz venni semmit,mert valszeg 0-s szintű flotta.
Esetleg tudsz olyan ajánlani, ami nem 0 - ás ?
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
ismét köszi a válaszokat, én nem venni akarok, hanem eladni, hogy ec - m legyen
nyitottam én is egy hajót, de akkor ezek szerint azt már nem tudom eladni -
sith7
nagyúr
válasz FireKeeper #17014 üzenetére
Már nem emlékszem, az admirality - be van a többi hajóval együtt ... de repülni nem mentem vele szerintem
utólag meg lehet nézni, hogy melyik volt az ?
Megjött a barátmeghívó ?
-
sith7
nagyúr
válasz FireKeeper #17018 üzenetére
nyitottam 3 dobozt, kulccsal amit zenért lehet venni, abban volt egy lila hajó
-
FireKeeper
nagyúr
3 kulcsból nyitottál egy infinity boxot? az mázli!
a legbiztosabb szerintem az ha abból választod a discoveryt és eladod exchange-en. már ha pénz kell és nem akarod használni.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Plata
félisten
válasz FireKeeper #17020 üzenetére
Semmi.
Az egy jó nagy szivatás volt.
Discovery karit és kieget idő előtt adták ki.
Discovery karakter húzó event majd ezután jön,január február körül.
Akkor majd kell kezdeni egy tök új Discovery karit.
Discovery kari ugyanolyan mint a fed kari,csak a tutorial sokkal bénább.
Tulajdonképp sima fed kari,csak Discovery hajója van meg skillje fegyvere satubbi. -
sith7
nagyúr
válasz FireKeeper #17021 üzenetére
igen , pénz kellene .. na mindjárt belépek, és megnézem mi a helyzet
-
FireKeeper
nagyúr
akkor gondolom ugyanaz lesz mint volt a Delta recruit, meg a temporal és most a jemhadar, hogy húzd fel, csinálj vele ezt+azt, és utána kapsz valami extra bónuszt az összes karidra.
-
Plata
félisten
válasz FireKeeper #17024 üzenetére
Igen az.
De amíg a Delta és a Temporal kőkemény volt a Gamma nem volt nehéz.
Delta eventet 100%-osra akkor toltad ha 3 karival toltad le,romulán,fed,klingon.
Temporal event fed only event volt.
Gamma meg ló fing volt.
Max a doff iskolák és a 100 stf volt húzós,a többi nulla.Főleg hogy hat vagy hét sztori küldetést kellett megcsinálni,a delta és a temporal eventen meg az összeset elejétől végéig.
Mondjuk én akkor is ki maxoltam deltát,3x100%-ra.De meg is van a jutalma. -
FireKeeper
nagyúr
a deltát akkor nekem esélyem sincs már, csak egy fedes karit csináltam anno - ami azóta is ott vár lvl6-os szinten. nincs az az isten hogy én annyit farmoljak... ezért is hagytam abba ezt a játékot anno, istentelen sok a farmolás benne, bár legalább most úgy néz ki hogy a specializációkat könnyebb gyűjtögetni mint mikor a Delta rising kijött.
-
Plata
félisten
válasz FireKeeper #17030 üzenetére
A lényeget meg tudod szerezni egy karival is,trait és egyéb dolgokat,de a full sztori jutalmat nem.
Külön jutalom jár klingon sztori után,ha végigvitted klingon karival az összes eszement küldit,jár jutalom a romulán kariért és jár jutalom a fedesért.
De a leg lényegesebb dolgok,trait és és egyéb account jutalmakat egy karival is meg tudod szerezni.
De ha három karival tolod le a sztorit,akkor mind a három után jár a három külön sztori jutalom.
Azt hiszem dilithium és mark.
Egyébként a karihúzó eventek nem nehezek.
A trükk annyi hogy nem 1-es karival kell elkezdeni a sztorikat hanem 50+ karival.
Kreálsz eventes karit ,felhúzod 12-es szintre,adsz neki 50-60 jó doffot,beraksz neki egy rakás doff assigmentet 52-es szintig felhúzod doff küldikkel,veszel ki neki 50-60 admi hajót,veszel ki neki t6 hajót felcuccolod őt is meg boffokat is vr cuccokkal és mehet a küldizés.
Eventes karinak én a bofoknak lobis fegyót adok,a legütősebbeket oszt a küldizés már csak bohóckodás.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
dili meg mark nem érdekel, azt máshonnan is megszerzem ha kell.
most egy jó science buildet keresek, meg hogy milyen hajót érdemes. a flottás dauntless megvan de arról olyat olvasok hogy nem túl jó...
-
Plata
félisten
válasz FireKeeper #17032 üzenetére
Dauntless-től a frász ki ver,jó a traitje de maga a hajó szár.
Ha sci hajó akkor alap hogy temporal boffos.
Vesta pack eszement erős még és a 31-edik századi temporal hajó.
Vesta pack konzoljait megjelenés óta nem nerfelték,eszetlenül erős és sztem bugos.[ Szerkesztve ]
-
John_Doe
senior tag
-
Plata
félisten
Két okot tudok.
Nincs elég rangod a vásárláshoz.
Nincs a flottának token a vásárláshoz.
Minden flotta konzol flottás tokenbe kerül,bocs fejből nem jut eszembe a neve.
Vagy abból nincs a flottának elég,vagy rang kell a vásárláshoz.
Nálunk például nem kell rang a vásárláshoz,mert az alap ranghoz jár.
De van olyan flotta ahol rangot kérnek a vásárláshoz,vagy csak valamelyik flotta vezető enged vásárolni ha perkálsz neki.Vagy esetleg még a bázis szintje kicsi,a boltos bent van de nem lehet még használni.
[ Szerkesztve ]
-
John_Doe
senior tag
Igen jól látod hogy 3as ranknak kéne lenned. A frissítés meg manuális a flotta vezetőjének (vagy erre jogosult másik tagnak) kell adni neked rangot. Nálunk ez jó ideje úgy megy hogy jobban jársz ha szólsz hogy szeretnéd a rangot ami a jár mert nem kellemes végigbogarászni mindig hogy ki mikor éri el.
Shal'kek nem'ron!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest