Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • 5G-vel és hőkamerával strapálja magát az Ulefone

    ma A ThermoVue rendszere mellett az éjjellátó képességek is megvannak.

  • xDefiant teszt

    gp A Ubisoft évek óta készül arra, hogy belépjen a gyors iramú hero shooterek piacára is: sok félbehagyott rivális és megannyi halasztás után megjelent végre a fura nevű xDefiant.

Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    MSI 390x hétvégi tapasztalat, 2560*1440-ben hajtva:
    A polcon, ahol a helye van az egésznek (és nincs házban!) ott a VGA 90 fok és 99-100% ventifordulat. Mondjuk tény, hogy még nem érkeztek meg azok a ventik, amikkel a polcot akarom hoszában végigfújni...de hát na.

    Ha a fölötte lévő polcot kivettem, hogy kicsit jobban tudjon szellőzni, akkor 85-fok és 60-65% venti. VRM1 max 51 fok, vrm2 max 85 fok.
    A back-plate annyira forró, hogy nem lehet fogni, fél másodperc után éget bármelyik pontján, pedig a prociventiből kapott némi légmozgást.
    Őszintén szólva csalódott vagyok, félek, hogy hosszabb távon nem lesz jó vége, és megfőz ott ezt-azt maga körül. A proci hőmérséklete is emelkedett 5 fokot.
    Egyébként FarCry3-at és Plantside2-t kapott. Mindkét esetben max graffal szépen ment a 60 fps környéke, de Planetside alatt azért voltak beesések. Gondolom itt a tömeg is besegít, ha hirtelen sokan lesznek a környéken.

    SC-t még nem raktam föl, mert totál újra kell majd tölteni és nulláról telepíteni, de gondolom ott sem lenne nagyon más a helyzet.
    Most azon agyalok, hogy lehet inkább raknék rá még lóvét, és legyen inkább 980, mert lehet pont az a -100 watt, ami a megnyugvásomhoz kellene.
    Iponnál hogy működik ez az elállásos dolog?

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák