Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Djuree #3863 üzenetére

    megjelenésig biztos lehet majd venni. eddig minden döntést úgy hoztak meg, hogy azzal ők többet keressenek. lásd: a mostani a fegyverplatform naná, hogy csak azokat a fegyvereket tudod kipróbálni, amiket már megvettél. "sokat gondolkodtak rajta", de végül úgy döntöttek, hogy azt az utat választják, ahol még többet kell költeni, de cserébe jófejek, mert megnövelik a kínálatot, hogy több minden közül tudj vásárolni (vagy több, mindent kelljen, ha mindent akarsz) de azért adnak ajándékba 5-10% egyszeri kedvezményt.
    szóval, amíg van kereslet a hajókra, de játékon belül nem lehet megvenni őket, addig biztos, hogy lehet majd játékon kívül is venni őket.

    @(#3862) ilyen_85

    ha akarod már most nézegetni, akkor vedd meg most, akár egy kisebbet is és lépkedj feljebb (igen, lehet becserélni), vagy csak a használd az itt nemrég linkeld java-s progit, amivel lehet cserélgetni a hajókat, hogy könnyebben eldönthesd, hogy mire akarsz váltani.

    én mindenesetre azt mondanám, hogyha nem vagy eleresztve rengeteg pénzzel, akkor vedd meg a legolcsóbb csomagot legelőször (ha minél előbb szeretnél a még félkész játékkal is játszani akkor a legolcsóbb olyan csomagot, amiben alpha és beta access is van.)

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák