Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz MichaelSD #20015 üzenetére

    Természetes hogy a benti és a kinti területeknek is kell valami vonzalmának lennie, mert különben mindenki solo-zna mint elite-ben. Lennie kell olyan dolgoknak, amik nincsenek benn, csak a peremvidéken, ugyanakkor az ott ellenségeket összeszedett embereknek is be kell jönnie néha pár cuccért. Tehát totál nem lefutott meccs, mint aminek beállítod (hozzáteszem vakon, és egy-két évvel a megjelenés előtt). Ahogy mfire is mondja, a pvp lehet nagyobb nyereséget termelhet eleinte (nem túl nagy teherhajóval)... ha nyersz. Ha nem, akkor bizony visszavet.

    "Én azt mondtam, hogy én úgy csinálnám, hogy PvEseknek ne legyen ok háborús zónába menni"
    Miért? Hozzátartozik a játékhoz, hogy ez nem Euro Truck Simulator. Ugyanakkor ha akar, mégis kereskedhet csak belül, megveheti a legdrágább cuccokat amiket csak tud, aki meg kinn jobb cuccot szerez nála, az kinn is marad, mert be nem tud jönni szemétkedni, mert szétkapja az UEE serege. Plusz ha még hozzávesszük, hogy ha lesz belső marketplace, ahol eladhatod a cuccokat úgy, hogy mások megveszik, máris vehetsz olyan cuccot, amit csak kinn lehetne megszerezni.

    A játékban nem erőltet senki senkire semmit. Minden játékstílusnak megvannak az előnyei és a hátrányai, és ösztönözni kell az embereket abban, hogy átjárogassanak köztük, de ez egyéni dolog. Amúgy meg tiszta szemétség, hogy aki napi 12 órát játszik (akár pve, akár pvp), többet ér, mint én ha csak 3-at. Sőt, ha valaki jobb a pve dolgokban, vagy a pvp-ben, az előnyben van hozzám képest. Ilyen a játék. Ez nem a kacsamesék, itt élet van. Aki csak az egyik vagy másik játékmenetet játsza csak, könnyen lehet hogy hátrányosabban jár, mintha mindkettőt művelné.

    "Amúgy miért ér többet 2 óra PvPzés, mint 2 óra PvE kereskedés?"
    Ki mondta hogy többet ér? Többet érHET, amennyiben marha penge pvp-s vagy, és nem halsz meg, és középszerű kereskedő. Ha viszont van egy Merchantmanod vagy egy Hull C-d, akkor lehet hogy egy-két biztonságos körrel több pénzt szerzel, mint 10 órányi megfeszített pvp-vel mások. Nem hinném hogy ezt túl nehéz belátni. Tudod, a profit per óra = bevétel/óra - kiadás / óra. Ha pvp-zel lehet hogy otthagyod a fogad, az nagyobb kiadás lehet, mintha biztonságban szállítgatsz. Viszont nagyobb bevételt is termelhet.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák